Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Hvordan velge riktig shampoo og balsam – 2023

Innhold

Finn de perfekte naturlige hårpleieproduktene for din hårtype.

En god hårdag er en velsignelse, men en super hårdag kan være noe helt uvant. 

Splittede tupper, tørre hårstrå, null volum og generell matt farge er alle røde flagg som indikerer at håret ditt ikke har en super hårdag (eller uke, måned, år). 

Det er på tide å ta tak i de trassige hårstråene med 100 % RENE naturlige hårpleieprodukter!

Sterke og giftfylte shampoo og balsam bør være det siste du påfører de nødlidende lokkene dine. Gi dem næring med helbredende smør og oljer for varig fuktighet.

Vi skal ta for oss de seks viktigste årsakene til at du har en dårlig hårdag, og hvilke naturlige sjampoer og balsam som passer for din hårtype.

Hun masserer så forsiktig shampooen inn i håret til mannen, og sørger for å dekke alle områder fra hodebunnen til tuppene. shampoo og balsam

6 grunner til at du har en dårlig hårdag

Overvasking

Er håret ditt alltid glitrende rent, kanskje til og med litt for rent? Regelmessig hårvask hjelper til med å stimulere vekst og holder hårsekkene sunne, men det er virkelig noe som heter å overvaske håret. Du er kanskje ikke klar til å droppe shampoo og balsam helt, men daglig sjamponering fjerner essensielle næringsstoffer og naturlige oljer fra håret. Finn en balanse mellom hva som fungerer for din hårtype; annenhver dag, hver tredje dag…hva du gjør med den ekstra tiden, er helt opp til deg!

En ung kvinne i dusjen med shampoo i håret.
Finn en balanse mellom hva som fungerer for din hårtype.

Undervasking

Vi er ikke helt med på den nye trenden der man dropper sjampo helt. Vi har utført tester, og selv om det kan fungere for noen hårtyper, kan det også gjøre sveisen om til en fet og klissete hårball. 

Alle elsker de ekstra tretti minuttene med slumring fremfor hårvask om morgenen, men på den andre siden er det heller ingen glede å undervaske håret. Lange perioder uten sjamponering av håret kan føre til produkt- og oljeopphopning i hårsekkene. Denne opphopningen kan skade follikkelen, føre til flass, og til og med stoppe hårveksten i den follikkelen. Finn en god balanse. 

For varmt vann

En dampende, varm dusj etter en slitsom dag er uten tvil noe av det beste i livet. Å varme opp kroppen er herlig, men kan ødelegge både hud og hår. Skru ned temperaturen når det er på tide å vaske håret; den kjøligere vanntemperaturen vil bidra til å beholde sårt nødvendig fuktighet og bidra til å bekjempe krus. 

Stress

De fleste vet at stress kan ha en negativ effekt på helsen vår, og det viser seg at det også kan påvirke håret vårt. En fersk studie viste at stress dukker opp i håret vårt. Høye stressnivåer kan føre til sprøtt, lett skadet hår. 

En ung mann som viser tydelige tegn til stress. Han jobber mye.
Stress påvirker mye mer enn du tror. Det kan faktisk påvirke håret.

Hormoner

Nok en plage som gjerne følger kvinners syklus – håret vårt har nemlig en tendens til å bli mer fettete når du har mensen. Det stemmer, hormonelle svingninger under menstruasjonssyklusen din har vært knyttet til økt håroljeproduksjon. Selv om det heldigvis ikke er bevist at dette skjer med alle, kan en ekstra runde med sjampoen gjøre godt når den tiden kommer. 

Alkoholbaserte produkter

Alkoholen skal i glasset, ikke i håret, takk. Alkohol i hårpleieprodukter kan tørke ut de sarte hårstråene dine, og mange konvensjonelle hårprodukter bruker tradisjonell alkohol for å emulgere produktet. Vi anbefaler å unngå hårprodukter som inneholder SD Alcohol 40, Etanol, Propyl eller Isopropyl. Selv om cetearylalkohol kan høres ut som det burde være på den unngåelseslisten, er det faktisk en «fettalkohol» som hjelper naturlig sjampo og balsam å bevege seg gjennom håret. Denne vegetabilske ingrediensen oppfører seg ikke som de tradisjonelle tørkealkoholene som kan strippe håret for viktige næringsstoffer og oljer og tørke det ut. 

Hvilke shampoo og balsam passer for din hårtype?

Har du noen gang sett hva som egentlig er i sjampoen og balsamen din? Når du begynner å undersøke navnene ingen klarer å uttale på ingredienslisten, er det en ond sirkel av ingredienser du finner. Heldigvis er vi her for å gi deg en komplett guide for naturlig sjampo og naturlig balsam, organisert etter hvert vanlig hårproblem. Konvensjonelle hårpleieprodukter har ikke en sjanse når vi går direkte til våre naturlige hårpleieprodukter.

Sjampo og balsam for TYNT hår:

Grow More Shampoo

Grow More Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Vitamin B3, B6

-Coffea Arabica (grønn kaffe) ekstrakt

-Ginseng

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Vår naturlige Grow More-kolleksjon er spesielt utviklet for å bidra til å redusere håravfall samtidig som den stimulerer ny hårvekst. Grønn kaffeekstrakt brukes til å forbedre sirkulasjonen i hodebunnen via koffein, for å redusere sjansen for tilstoppede porer og den resulterende follikkelskaden som kan føre til hårtap. Denne naturlige hårpleien er perfekt for dyp rensing og rens av hodebunnen. Vår nærende naturlige sjampo og balsam vil ikke strippe eller dehydrere, men etterlater deg i stedet med sunnere, sterkere og revitalisert hår.

Anmeldelse av Grow More Shampoo:

★ ★ ★ ★ ★

«Jeg elsker lukten, og måten den får meg til å se og føles på håret! Klar keeper. Jada, det er dyrere enn apoteksjampo, men du betaler for kvalitet. Dessuten holder lite lenge OG det er sunnere å ikke vaske håret for ofte uansett. Anbefale!»

-Emily K., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for matt hår:

Glanssjampo

Glansende balsam

Nøkkelingredienser:

-Avokadosmør

-Tangkollagen

-Eplecidereddik

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Leter du etter ekstra glans og liv i håret? Prøv vår Glossing Collection! Vår naturlige sjampo og balsam er forsterket med naturlige næringsrike ingredienser som tangkollagen for å forbedre helsen til håret ditt. Luksuriøst avokadosmør er magisk for håret ditt, og glanser og gjenfukter det. Våre sjampo- og balsamformler inneholder ingen syntetiske kjemikalier, kunstige dufter eller kjemiske konserveringsmidler.

Anmeldelse av Glossing Conditioner:

★ ★ ★ ★ ★

“Denne sjampoen og balsamen er min families favoritt. Det gjør at håret vårt føles mykt, rent, veldig fyldig og håndterbart. Og på toppen av det hele gjør det definitivt alles hår superglansfult og sunt.»

– Monique B., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for TØRT/SPRØTT hår:

Moisture Drench Shampoo

Moisture Rench Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Tangkollagen

-Kamille

-Kjerringrokk

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Ser håret ditt mer ut som strå eller tørket spaghetti? Hvis du svarte ja, trenger du vår Moisture Drench Collection. Våre forsterkede sjampo- og balsamformler arbeider for å gjenopprette sårt tiltrengt hydrering til tørste lokker, som sannsynligvis trenger litt seriøs rehabilitering med styrkende kjerringrokk. Ikke utsett håret ditt for unødvendig stress med konvensjonelle, kjemiske sjampoer og balsam. Behandle håret riktig med naturlige ingredienser som vil berolige og fukte.

Anmeldelse av Moisture Drench Shampoo:

★ ★ ★ ★ ★

«Kjøpte den sjampoen og balsamen når jeg innså at min nåværende sjampo ikke var så naturlig som jeg hadde trodd. Tro mot navnet er denne sjampoen helt naturlig … verdt hver krone. Jeg hadde aldri betalt så mye for sjampo før, men det er så verdt det. Håret mitt føles renere, glattere og sunnere enn det noen gang har vært.

– Christine C., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for FETT hår:

Yuzu & Pomelo Glossing Shampoo

Yuzu & Pomelo Glossing Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Linfrøolje

-Tare

-Vitamin E

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Er du en sitrusfanatiker? Trenger du en skånsom rens for ditt fete hår? Se ikke lenger enn vår Yuzu & Pomelo Glossing Collection. Det er en perfekt formulert trifekta av fuktighet, skånsom rensing og forsterket glans. Vår naturlige sjampo og balsam vil gi håret ditt sprett og ekstra liv. Hvem vil ikke ha sunt, sterkere og mer spenstig hår med en ekstra sitrusduft?

Anmeldelse av Yuzu & Pomelo Glossing Shampoo:

★ ★ ★ ★ ★

«Datteren min kjøpte prøvesjampoen og balsamen til meg, og jeg ble overrasket da jeg brukte den første gang. Det gjorde håret mitt så mykt og glansfullt…det gjør ikke håret til et sammenfiltret rot under vask, jeg kan lett kjøre fingrene gjennom det. Jeg har normalt til fett hår, men det ser ut til å kontrollere mengden olje jeg har opplevd tidligere. Jeg anbefaler definitivt denne fantastiske sjampoen og også balsamen.»

– Veronica, bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for TYNT hår:

Kelp & Mint Volumizing Shampoo

Kelp & Mint Volumizing Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Peppermynte

-Plantecellulose

-Tare

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Frister duften av mynte? Vår forfriskende Kelp & Mint Collection ble utviklet for personer med tynt hår i tankene; denne supernærende formelen gir dine vakre lokker ekstra fylde, kropp og glans — tre store hårpleieløsninger du har lett etter! Peppermynte vil bidra til å stimulere hodebunnen din, mens tare virker gjør håret tykkere og gir perfekt glans. Visste du at peppermynteolje kan bidra til å stimulere hårveksten?

Anmeldelse av Kelp & Mint Volumizing Shampoo:

★ ★ ★ ★ ★

«Dette er virkelig et av favorittproduktene mine! Jeg har veldig tynt hår, så jeg kan ikke ha et produkt som tynger det ned eller etterlater rester i håret mitt – dette er lett og friskt! Jeg elsker den rene duften!»

– Gigi R., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for SKADET hår:

Honey & Virgin Coconut Shampoo

Honning & Virgin Coconut Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Virgin kokosnøttolje

-Honning

-Tare

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Vegansk: Nei

Glutenfri: Ja

Den hellige gral: kokosolje! Denne allsidige vidunderingrediensen er spesifikt lagt til Honey & Virgin Coconut Collection for å hydrere, hydrere og hydrere. Vask håret med denne for sunnere, sterkere og glansfulle lokker. Vår naturlig gjenoppbyggende formel gir intens næring mens den transporterer deg til et tropisk paradis. Ditt tørre, skadede hår har ikke en sjanse mot de helbredende egenskapene til kokosnøttolje i en sjampo og balsam.

Anmeldelse av Honey & Virgin Coconut Conditioner:

★ ★ ★ ★ ★

“Bedre enn noen high-end salongbalsam. Jeg får panikk hver gang jeg blir tom og blander til og med en liten mengde med mandelolje for å lage et leave-in-stylingprodukt.»

– Amanda T., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for TØRR/KLØENDE HODEBUNN:

Burdock & Neem Healthy Scalp Shampoo

Burdock & Neem Healthy Scalp Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Rose Hydrosol

-Brennesle

-Neem

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Veganer: Ja

Glutenfri: Ja

Lider du av tørr eller kløende hodebunn? Du har vår dypeste medfølelse, og vi er her for å fortelle deg at bedre tider venter! Hvis du kommer til roten av problemet (usunn hodebunn), vil du kunne fikse flere problemer. Våre vidunderingredienser som burdock, neem og rosehydrosol jobber alle sammen for å berolige og behandle det som plager hodebunnen din. Bonus: vår naturlige sjampo og balsam inneholder ingen sterke kjemikalier, sulfater, vaskemidler eller kunstig duft som kan føre til irritasjon.

Anmeldelse av Burdock & Neem Healthy Scalp Shampoo:

★ ★ ★ ★ ★

«Hårbunnen min klør ikke lenger, håret mitt føles lett og mye renere enn med de andre produktene jeg hadde brukt. Det tok litt tid før hodebunnen min tilpasset seg … etter omtrent en uke tilpasset hodebunnen seg til alle de naturlige produktene, og jeg kan gå 2-3 dager uten å måtte vaske håret (jeg har tynt hår).

– Erin H., bekreftet kjøper

Sjampo og balsam for OVERBEHANDLET hår:

Glossy Locks Repair Shampoo 

Glossy Locks Repair Conditioner

Nøkkelingredienser:

-Argan olje

-Honning

-Avokadosmør

Trygg for fargebehandlet hår: Ja

Vegansk: Nei

Glutenfri: Ja

Leter du fortsatt etter din naturlige sjampo- og balsamhelt? Kanskje du har stylet for hardt eller satset på helt platinablondt hår? Denne kjemikaliefrie sjampoen og balsamen er akkurat det du trenger. Det er på tide å forvandle det overbehandlede håret ditt med denne milde formelen, perfekt for å gi kjemisk behandlet hår en konsentrert dose fuktighetsgivende oljer, vitaminer og antioksidanter. Du får tilbake glatt, sunt og hydrert hår på kort tid. 

Anmeldelse av  Glossy Locks Repair Conditioner : 

★ ★ ★ ★ ★

“ Denne balsamen gjør akkurat det den sier. Den reparerer tørt og skadet hår. Det fungerer og fungerer raskt. Håret mitt er spenstig og sunt. Det tynger ikke håret ditt. Kommer til å kjøpe igjen !»

– Kathy D., bekreftet kjøper

For SKADET hår/tørr hud:

Honey & Virgin Coconut Shampoo 

Honey & Virgin Coconut Conditioner 

Coconut Nourishing Body Cream 

Coconut Shower Gel

Nøkkelingredienser:

-Virgin kokosnøttolje

-Honning

-Tare

Trygg for fargebehandlet hår:  Ja

Vegansk:  Nei

Glutenfri:  Ja

Hud- og hårmagien i denne luksuriøse kvartetten: kokosolje! Denne fuktighetsgivende ingrediensen er spesifikt lagt til Honey & Virgin Coconut Collection for å redde deg fra tørr hud eller skadet hår. Tilsett denne perlen av en hårbehandling  for sterkere hårstrå. Våre naturlig gjenoppbyggende formler i vår lille, men mektige minikolleksjon, vil hydrere deg intenst fra topp til tå. Ditt tørre, skadede hår og hud har ingen sjanse mot de helbredende egenskapene til denne tropiske kombinasjonen. Og ikke glem å bruke kokosnøtt-lotion for å forsegle!

Anmeldelse av  Head To Toe Minis:

★ ★ ★ ★ ★    

“ Topp til tå fantastisk! Jeg elsker lukten og produktene !»

– Roni B., bekreftet kjøper

Ikke stopp med sjampo og balsam

Å velge riktig naturlig hårpleieteam er åpenbart et stort skritt. Hvis du ønsker å ta håret ditt til neste nivå, begynn å bruke et hårserum og hårolje (flott for kroppsbruk også)  i ditt naturlige hårpleieregime. Hårserum er designet for å temme løshår og fungere som glansmiddel for håret ditt. Så hvis du elsker din nye og naturlige livsstil, forsterk disse resultatene med et glattende hårserum!

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!