Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velkommen til Velbehag Medisinsk Hudklinikk. Vi er spesialisert på behandlinger innen laserhud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat.

Vårt mangfoldige team består av lege, kosmetiske sykepleiere og terapeuter – alle klare til å gi deg det beste resultatet i trygge omgivelser. Felles for samtlige er at de er håndplukket fra bransjen, og vårt brede tilbud gjør at du slipper å hoppe fra klinikk til klinikk for å få behandlingen du ønsker.

Visjonen og kjerneverdien vår står alltid fjellstøtt: Fremheve naturlige skjønnhetstrekk med kompetanse og sikkerhet som grunnpunkter i behandlingen.

Ditt velvære er det viktigste for oss. Velkommen skal du være!

0 +
Fornøyde kunder

4.8/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Start video

Lokasjoner

Vi har klinikker i Bergen, Kristiansand og Sandnes. Les mer om den enkelte klinikk ved å trykke på bildet nedenfor.

"Målet er å gjøre bransjen tryggere"

Etter å ha jobbet i bransjen, ønsket hun å være med på å forme og utvikle den.

Hun startet den første Velbehag-klinikken i Kristiansand i fjor (2021). Etter et lite år i drift, utvidtet hun til en ny avdeling i Bergen, etterfulgt av den tredje klinikken i Sandnes.

Jeg vil skape trygghet og ha gode terapeuter og samarbeidspartnere. Vi vil øke kunnskapen i bransjen og bidra til at den blir tryggere. dette er en bransje hvor det foreløpig er stilt for lite krav til kompetanse.

Sara Aasen, daglig leder & gründer

Hun savnet en helhet i behandlingstilbudet, bedre samarbeid mellom terapeuter og muligheten til å sette mennesket i fokus.

Højmark. (2022, 25. februar) Sandnesposten