Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mars: Laser 50% & anti-age 20%

d
t
m
s
Restylane
Restylane

Autorisert Restylane-Klinikk

Injeksjoner

Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner

Ønsker du økt volum og kontur på lepper eller i ansiktet, jevne ut rynker eller ujevnheter? Våre leger og kosmetiske sykepleiere er spesialisert på medisinske injeksjoner.

Ønsker du økt volum og kontur på lepper eller i ansiktet, jevne ut rynker eller ujevnheter? Våre leger og kosmetiske sykepleiere er spesialisert på medisinske injeksjoner.

Fillers

Stram opp og gjenskape volum i ansikt. Vi behandler blant annet lepper, kjeve, kinnben, nese og nasolabial linjer ved bruk av filler. Les mer

I forkant av behandlingen foretas en konsultasjon, hvor sykepleieren tar hensyn til dine ønsker om resultat, og vurderer om dette er den riktige behandlingen for deg. Før behandlingen legges også lokalbedøvelse på områdene som skal injiseres med filler, som gjør behandlingen langt mer overkommelig.

Etter bedøvelsen har fått virke, markerer sykepleieren opp områdene som skal injiseres med filler. Deretter sprøytes det gelé-aktige stoffet inn under huden eller i leppene. Selve behandlingen går fort over og er knyttet til lite ubehag. Ved injeksjoner i leppen masserer sykepleieren området for å fordele filleren utover.

Etter behandlingen kan man oppleve noe blåmerker, rødhet og ømhet i behandlingsområdet. Dersom man har forstørret lepper er det vanlig å være hoven her i noen dager. De første dagene etter behandling er det fint å unngå sminke, svømming, badstue og hard trening. Man bør også unngå soling de første timene etter behandlingen.

Restylane skinboosters vital lidocaine fra galderma

Skinbooster

Gi huden din en ultimat vitaminboost! Dette er en unik behandling som som gir en naturlig glød ved å forbedre hudkvaliteten innenfra. Ofte kjent som anti-age behandling. Les mer

Før behandlingen foretas en konsultasjon, hvor sykepleier eller lege tar hensyn til dine ønsker, og vurderer om dette er den beste behandlingen for deg. 

​​Restylane Skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Den inneholder hyaluronsyre, et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen ved at det binder vann.

De første 24 timene etter behandlingen skal du unngå trening, sminke og alkohol. I tillegg bør du unngå badstu, soling av området og svømming de første dagene etter behandling. Noen kan oppleve blåmerker, rødhet, små klumper og ømhet den første tiden etter behandling. 

Profhilo

Profhilo øker produksjonen av kollagen og elastin, og bidrar til oppstramming av huden. Den styrker og fukter huden, som gjør den til en utmerket anti-age behandling. Les mer

Før en Profhilo behandling vil vår lege eller sykepleier informere deg om selve behandlingen og etterbehandling. Det vil også kartlegges om du er en kandidat for denne behandlingen, og hva slags resultater man kan forvente. 

Profhilo er en injeksjonsbehandling som injiseres etter noe som kalles BAP teknikken. Behandlingen er effektiv, og terapeutene passer på å gjøre deg så komfortabel som mulig. Hyaluronsyre er hovedingrediensen i Profhilo, og er med på å bygge fukt, øke elastisitet og stimulere kollagen produksjonen i huden din. 

Etter Profhilo behandling skal du unngå trening, badstu, sminke og alkohol i 24 timer. Noen kan oppleve små klumper, rødhet og ømhet rundt injeksjonsstedet. Dette vil avta innen noen dager. 

I trygge hender hos Velbehag

Vårt mangfoldige team består av leger, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter – alle klare til å gi deg det beste resultatet i trygge omgivelser. 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon
Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis konsultasjon hos hudterapeut og kosmetisk sykepleier. Du bestemmer selv om du ønsker konsultasjonen i klinikk eller digitalt.

Det er alltid en risiko knyttet til kliniske behandlinger. I Velbehag er vi opptatt av å gi deg som kunde kontrollerbar og riktig informasjon. Nedenfor kan du lese om noen av de vanligste risikomomentene knyttet til behandlingene vi tilbyr. I forkant av eventuell behandling vil du alltid få utdypende informasjon om risiko i dialog med lege eller sykepleier. Les mer

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.