Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Laser hårfjerning

Lei av barbering og voksing? Fjern uønsket hår for godt med en av markedets beste lasere! Hos oss byr vi en tilnærmet smertefri behandling som gir permanent hårreduksjon på alle hudtyper. 

Laser hårfjerning

Om Laser hårfjerning

Opplever du sjenerende hårvekst, eller ønsker du kanskje å droppe barberhøvelen for godt? I behandling med laser fjerner vi uønsket hår, slik at du slipper å bruke tid og krefter på dette.

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk er vi spesialiserte innen hårfjerning med laser, og tilbyr behandling med en innovativ og trygg laser.

Vi tilpasser oss deg og dine behov for å oppnå tilfredsstillende og optimale resultater. Etter noen behandlinger med laser hårfjerning kan du nyte hårfri hud i flere år.

Under behandlingene blir hårsekkene skadet og hårveksten blir dermed redusert over tid.

Det er derimot mulig at noen hårsekker overlever behandlingen eller av hormonelle årsaker vil være i stand til å vokse nytt hår i fremtiden.

Play Video about Woman removing hair on feet with laser

Fordeler med Laser hårfjerning

Permanent hårfjerning

Hårfjerning med laser har en rekke fordeler, som en klarere og jevnere hud med permanent hårreduksjon, i tillegg til færre inngrodde hår og mindre irritasjon i huden. Dette er fordi behandlingen blant annet oppmuntrer hårene til å vokse rett.

Sikker og effektiv teknologi

Laseren fungerer ved at det sendes et lys fra laseren og gjennom pigmentet i håret. Dette lyset danner varme, som ødelegger hårfollikkelen og gjør at det mest sannsynlig ikke vil kunne vokse ut igjen.

Effektivt og behagelig

Erfaringen er at behandlingen er rask å gjennomføre, og den eventuelle smerten man kjenner på er svak.

Trygge omgivelser

Vi jobber i bevegelse for ekstra trygghet. Det gjør at vi unngår å skyte all energi i én puls, på et konsentrert område, og unngår derfor sjansen for brannskader og merker på huden. Like effektivt, bare tryggere.

Kompetanse og dyktige terapeuter

Alle behandlinger utføres av erfarne og sertifiserte terapeuter. Du er i trygge hender hos oss i Velbehag. Vår kompetanse er din trygghet! Laser hårfjerning pris Se hele vår prisliste her: legg inn link

Hvordan fungererLaser hårfjerning?

Hos Velbehag bruker vi en laser som heter Soprano Ice Titanium – en anerkjent, innovativ og trygg lasermaskin. Denne anses som gullstandarden innen høyteknologiske lasere på markedet for hårfjerning og permanent hårreduksjon. Laseren egner seg for alle hudtyper og hudfarger, og man kan behandles året rundt.

Energien fra laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten, slik at hårroten ødelegges. Laserbehandlinger egner seg best for mørke hår med pigment i. Soprano Ice Titanium kjøler ned huden, samtidig som den gradvis varmer opp hårroten. Dette er grunnen til at behandlingen er tilnærmet smertefri – i motsetning til en rekke andre lasere og hårfjerning med IPL (hjemme hårfjerning).

I motsetning til tradisjonelle lasere på markedet jobber Soprano Ice Titanium i tre bølgelengder; 755nm, 810nm og 1064nm. Det betyr at laseren jobber i flere dybder i huden for et optimalt resultat, og fjerner hår trygt på alle hudtyper og hudfarger. Kjølesystemet gjør at behandlingen er svært effektiv, rask og tilnærmet smertefri. Laseren kan behandle store og små områder raskt, og er blant de mest skånsomme og trygge når det gjelder pigmentforandringer eller andre komplikasjoner som kan komme etter laserbehandling.

Under behandlingen smøres huden inn med avkjølende ultralydgelé, og behandlingshodet fra laseren beveges over det aktuelle behandlingsområdet. Du får også på briller for å beskytte øynene mot laserstrålene.

Forberedelse og etterbehandling

Laser etterbehandling er noe som er utrolig viktig for å vedlikeholde.

Laser hårfjerning priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Pakkeløsning | Brasiliansk + armhuler + legger

Fra 4400 kr

Pakkeløsning | Legger + Lår + Brasiliansk + Armhuler

Fra 7200 kr

Pakkeløsning | Nakke + skuldre + overrygg + korsrygg

Fra 4800 kr

Book en gratis konsultasjon

Lengden på Laser hårfjerning varierer, men med riktig konsultasjon kan vi hjelpe deg med å finne et behandlingsforløp skreddersydd for deg.

6-12

Behandlinger

4-8

Uker

Erfaringer med Laser hårfjerning

FAQ - Laser hårfjerning

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk ligger hårfjerning med laser på 850 kr og oppover.

I motsetning til tradisjonelle lasere jobber Soprano Ice i tre bølgelengder; 755nm, 810nm og 1064nm. Kjølesystemet gjør at behandlingen er svært effektiv, rask og tilnærmet smertefri.

Etter tilpasset behandlingsprogram oppnår man permanent hårreduksjon. Det betyr at et visst antall hår ikke vil kunne vokse tilbake igjen.

Etter tilpasset behandlingsprogram oppnår man permanent hårreduksjon. Det betyr at et visst antall hår ikke vil kunne vokse tilbake igjen.

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk ligger hårfjerning med laser på 850 kr og oppover.

De fleste vil oppnå en permanent hårreduksjon etter laser behandling. Hos noen vil flere vedlikeholds behandlinger være nødvendig, da sykdom og andre faktorer kan spille inn.

Ja, man kan fjerne uønsket hår i underlivet med laser. Området kalles brasiliansk eller bikinilinje.

Etter omtrent to uker begynner hårene å falle av som følge av laserbehandling.

Hårfjerning med laser blir utført av sertifiserte og erfarne terapeuter hos Velbehag medisinsk hudklinikk.

Man kan bruke IPL hårfjerner én gang i uken de første 12 ukene. Etter denne perioden, kan man benytte IPL-en gang i måneden i 3 måneder, eller til man er fornøyd.

Ja, dette er for å unngå at hårene blir svidd under behandlingen. Da kan også laseren målrette seg bedre mot hårsekkene.

Gjennomsnittlig trenger man 6-8 behandlinger med laser for optimale resultater. Laseren har kun effekt på hår i vekstfase, og trenger derfor flere omganger.

Gjennomsnittlig trenger man 6-8 behandlinger med laser for optimale resultater. Laseren har kun effekt på hår i vekstfase, og trenger derfor flere omganger.

Gjennomsnittlig trenger man 6-8 behandlinger med laser for optimale resultater. Laseren har kun effekt på hår i vekstfase, og trenger derfor flere omganger.

Det frarådes å ta en varm dusj i 24 timer etter laserbehandling for å ikke utsette huden for mer varme.

Laserbehandling er tilnærmet smertefritt. Soprano Ice er en unik laser som kombinerer laserteknologi med en avkjølingsmetode. Den har en kjøling på – 3 grader, som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Huden ser som regel uberørt ut etter behandlingen. Noen opplever noe rødhet og nupper i 24 timer etterpå.

Gjennomsnittlig trenger man 6-8 behandlinger med laser for optimale resultater. Laseren har kun effekt på hår i vekstfase, og trenger derfor flere omganger.

Nei, hårfjerning med laser er ikke kreftfremkallende.

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk koster hårfjerning med laser fra 850,- og oppover.

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi bruker en trygg og anerkjent lasermaskin med et innovativt kjølesystem. Behandlingene utføres av erfarne og sertifiserte terapeuter.

IPL (Intense Pulsed Light) er ikke en laser, men et sterkt lys som primært brukes til behandling av uønskede blodkar, hår og pigmentflekker.

Hårfjerning med laser gir permanent hårreduksjon med opptil 90%.

Det finnes flere metoder for å fjerne hår. Med laser får man permanent hårreduksjon, og man slipper barbering, voksing og napping.

Man kan fjerne hår i rumpa med laser. Dette er for eksempel inkludert i en brasiliansk behandling.

Avhengig av smerteterskel er hårfjerning med laser tilnærmet smertefritt.

Man trenger rundt 6-8 behandlinger for optimale resultater ved laser av underliv.

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.