Spørsmål
& svar

Hva er Velbehag medisinsk hudklinikk? 

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare dine naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen i trygge omgivelser. Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger – for din trygghet. 


Hva tilbyr Velbehag?

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 


Hvor er Velbehag medisinsk hudklinikk? 

Vi holder til i Kirkegata 26 i Kristiansand sentrum. Det er gode buss- og parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. 


Hvordan booker jeg time hos Velbehag? 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

Hvilken kompetanse har Velbehag?

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk jobber det både kosmetisk sykepleier, laserterapeuter og hudterapeuter med erfaring og kompetanse i sitt fag. Vi har også en ansvarlig lege i klinikken, Dr. Kile, som det gjennomføres digital konsultasjon med dersom du skal ta en behandling som innebærer injeksjoner. Vi ønsker å gi våre kunder den beste opplevelsen i trygge omgivelser hos Velbehag. 

Selger Velbehag noe annet enn skjønnhetsbehandlinger? 

Velbehag tilbyr en mengde hudpleie-produkter og diffusere med eteriske oljer i sin klinikk, for kunder som ønsker produkter til hjemmebruk. Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 


Hva gjør jeg dersom jeg er nysgjerrig på behandlinger hos Velbehag? 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: 

Spørsmål om behandlinger

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss på chat, mail, telefon, eller send oss en melding på Facebook/Instagram.