Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Dermapen

Dermapen er en innovativ ansiktsbehandling som imponerer med sine resultater. Ved hjelp av mikronåler stimuleres huden på cellenivå som bidrar til at næringsstoffer leveres effektivt og langvarig.

Om Dermapen

Dermapen har vært markedsleder innen profesjonell microneedling siden 2011. Bestående av et team med forskere innen avansert microneedling-teknologi, er Dermapen foreløpig den eneste produsenten som har patent på microneedling applikasjoner. Stemplingsvirkningen til Dermapens vertikale spiss skaper usynlige mikroskader i huden, som stimulerer den til en naturlig evne for å helbrede seg selv og øke produksjonen av nytt kollagen på sikt. Ved å gjøre dette oppmuntres og utnyttes mikroskadenes medfødte evne til å vokse ut igjen og reparere huden gjennom naturlige, fysiologiske prosesser. Resultatet er en forynget og forfrisket hud.

Dermapen® er kjent for å være blant de mest innovative foryngelsesterapiene som er tilgjengelig på markedet i dag. Ved å skape mikroskader som utløser veksten av fibroblastceller, stimuleres produksjonen av kollagen som fører til en fyldigere og glattere hud. Dermapen viser til gode resultater på alt fra hudforyngelse til acne og dypere arr i huden. Med nyprodusert kollagen jevnes huden ut og det skapes en fyldigere og glattere hud.

Behandlingen passer for alle hudtyper og hudtoner, spesielt for personer som har problemer som akne, arrdannelse, rynker, fine linjer og store porer. Du vet kanskje at Dermapen 4 pro behandler hele ansiktet for hudforyngelse, men det er ikke bare begrenset til ansiktet; den kan også behandle andre områder av kroppen som hals, bryst, armer og hender. Den kan også trygt behandle alle former for arr som akne eller kirurgiske arr, mage-arr, strekkmerker, forbrennings kontraktur og også løs kroppshud. Vi skreddersyr et hjemmeprogram tilpasset din hudtype og de tilstandene som du ønsker å forbedre. Indikasjoner som kan behandles:

  • Pigmenteriner
  • Rosacea
  • Grå/gusten hudtone
  • Store porer
  • Arr/akne arr
  • Fine linjer og rynker
  • Strekkmerker Brannskade

Fordeler med Dermapen

Forynget og fyldig hud

Dermapen behandling gir en forynget og fyldig hud uten smerte, med minimalt ubehag og lite nedetid. Det brukes engangsnåler i behandlingen som eliminerer risikoen for krysskontaminering (overføring av bakterier eller mikroorganismer fra en overflate til en annen).

Tilpasset behandling

Dybden på nålene er justerbare, som gir svært gode muligheter for en behandling tilpasset den enkelte pasientens behov. Det gjør det også enklere å behandle mindre tilgjengelige områder som rundt nesen, øynene og lepper.

Fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk

Dermapen har en rekke fordeler. Det er et svært effektivt verktøy for å redusere arr og ujevnheter, men den største fordelen er forbedringen i den generelle hudtonen og teksturen i huden som kommer etter behandlingen. I tillegg blir porer, overfladiske rynker og strekkmerker redusert.

Hvordan fungerer Dermapen?

Dermapen® er en automatisert form for microneedling, med engangsnåler som består av 12 mikronåler. Det er en proprietær teknologi som trenger vertikalt inn i huden. Behandlingen er kjent som en av de mest innovative foryngelsesterapiene som er tilgjengelige i dag for behandling av ulike hudproblemer.

Det er helt naturlig at produksjonen av fibroblastcellene som stimulerer veksten av kollagen og elastin reduseres etter hvert som vi blir eldre, noe som kan resultere i slapp hud, rynker og fine linjer og løs hud. En god løsning på dette er å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, som skaper en sunnere og yngre hud.

Behandling med Dermapen skaper mikroskader som til slutt vil utløse veksten av fibroblastceller som stimulerer produksjonen av kollagen, som resulterer i fyldigere og glattere hud. I utgangspunktet hjelper Dermapen huden til å reparere seg selv etter at den har fått fysiske skader som kutt, arr eller annen fysisk skade. Når en skade oppstår, vil huden din ødelegge det gamle, skadede vevet som forårsaker aknearr og rynker og erstatte det med nyprodusert kollagen.

Selve behandlingen med nåler er raskt og effektivt gjennomført. Huden preppes godt før behandlingen, og etterpå blir det lagt på en deilig og avkjølende ansiktsmaske. Etter behandlingen er det normalt med et erytem og rødt utseende, avhengig av hvordan huden har respondert på nålene. Etter to til tre dager avtar hevelsen og huden føles som normal. Noe flassing er også normalt.

I samråd med din behandler kan vi tilpasse og skreddersy et eget hjemme- og behandlingsprogram tilpasset din hudtype og de tilstandene du ønsker å forbedre. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon dersom du lurer på noe!

Forberedelse og etterbehandling

Dermapen priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Kur (3 behandlinger: ansikt + hals + bryst)

Fra 9500 kr

Erfaringer med Dermapen

FAQ - Dermapen

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Dermapen er svært effektiv for å fjerne arr og ujevnheter i huden, men den største fordelen er forbedringen i den generelle hudtonen og teksturen i huden som kommer etter behandlingen. I tillegg blir porer, overfladiske rynker og strekkmerker redusert.

Dermapen hjelper mot slapp og ujevn hud, linjer og rynker, pigmenteringer, aknearr, store porer, jevner og myker opp strekkmerker

Det anbefales å ta behandlingen rundt tre ganger for ønsket resultat og optimal effekt. Deretter kan man fint ta behandlingen en til to ganger i året.

Dermapen stimulerer huden og skaper en kontrollert skade. Det er derimot ikke farlig og skaper ikke en permanent skade i huden. Resultatet er en nyere og friskere hud som naturlig har bygd seg opp på egenhånd, som følge av den kontrollerte skaden.

Pris på Dermapen varierer ut fra hvilke områder man behandler og hvor mange ganger man utfører behandlingen. Hos Velbehag koster Dermapen fra 2400,- og oppover.

Gravid/ ammende, betennelse eller infeksjon i huden, eksem/ herpes, keloider, ustabil diabetes, hudkreft i området, bruk av isotretinoine eller cellegift siste 6 måneder

Dermapen er en tilnærmet smertefri behandling. Hvordan man opplever den avhenger av smerteterskel. Enkelte kan oppleve Dermapen som noe ubehagelig, men overkommelig.

Etter behandlingen legges det på avkjølende og beskyttende produkter som unngår rødhet. Man kan likevel oppleve noe rødhet i huden i 1-3 dager etter behandlingen.

Man bør vente 4-5 timer etter behandlingen med å dusje og rense den behandlede huden med rent vann.

Det anbefales at huden får være fri for sminke et døgn etter behandling. Man kan rense over huden, og ta sin daglige fuktighetskrem på samme kveld eller morgenen etter.

Produkter med aktive virkestoffer avsluttes 1 uke i forveien og kan gjenopptas 3-5 dager etter behandling, som syreprodukter, kortisonkremer og retinol.

Dermapen virker både forebyggende og behandlende. Det er en sikker og effektiv hudbehandling, som virker hudfornyende. Medisinske studier viser også at Dermapen er trygt, minimalt invasivt og passer til alle hudtyper.

Dermapen og Skinpen er begge en videreutviklet form for microneedling, men er to ulike merker og behandlinger.

Man bør vente med hard trening og svette i 24 timer etter Dermapen.

Hvordan man opplever microneedling avhenger gjerne av den enkeltes smerteterskel. Noen kan oppleve microneedling som noe ubehagelig, men overkommelig.

Dermapen 4 pro er en automatisert microneedling behandling som lager mikroskopiske hull i huden og stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Det er revolusjonerende nyhet innen anti-age, hvis man ønsker hudforbedring og oppstramming av huden uten kirugi.

Dermapen kan utføres av helsepersonell eller terapeuter som er sertifisert og har gjennomført nødvendig kursing innen behandlingen.