Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Risiko

Informasjon om potensielle komplikasjoner og bivirkninger.

Det er alltid en risiko knyttet til kliniske behandlinger. I Velbehag er vi opptatt av å gi deg som kunde kontrollerbar og riktig informasjon. Nedenfor kan du lese om noen av de vanligste risikomomentene knyttet til behandlingene vi tilbyr. I forkant av eventuell behandling vil du alltid få utdypende informasjon om risiko i dialog med lege eller sykepleier.

Spørsmål? Send en melding til våre leger og sykepleiere: hei@velbehagklinikk.no

Blåmerker og hevelse

En av de vanligste bivirkningene ved injeksjoner er blåmerker og hevelse rundt injeksjonsstedet. Dette skyldes vanligvis at nålen treffer små blodkar under injeksjonen. Disse bivirkningene er vanligvis midlertidige og forsvinner etter noen dager.

 

Infeksjon

Enhver behandling som bryter hudbarriæren kan føre til infeksjon. Infeksjon kan oppstå dersom det fester seg bakterier i innstikksstedet.

 

Allergisk reaksjon

En annen potensiell risiko ved injeksjoner er allergiske reaksjoner. Dette kan skje hvis pasienten har en allergi mot noen av ingrediensene i filleren. Symptomene på en allergisk reaksjon kan inkludere rødhet, kløe, hevelse og pustevansker. Hvis du opplever noen av disse symptomene etter en fillerinjeksjon, bør du umiddelbart kontakte legen din.

 

Mer informasjon

Se Felleskatalogen for utdypende informasjon om legemidlet botulinumtoksin (Botox).

Rødhet og hevelse

Dette er en vanlig bivirkning etter laserbehandling, og det kan vare i noen timer til noen dager etter behandlingen. Huden kan føles varm og irritert, og det kan være litt hevelse og kløe. Dette er vanligvis midlertidig og vil avta etter noen dager.

 

Brenning og blærer

Hvis laseren er for varm eller brukes for lenge på ett område, kan det føre til brenning og blærer på huden.

 

Infeksjon

Enhver behandling som bryter hudens overflate kan føre til infeksjon. Det er viktig å følge instruksjonene fra din behandler om hvordan du skal ta vare på huden etter behandlingen for å unngå infeksjon.

 

Kløe

Noen kan oppleve kløe i behandlingsområdet etter laserbehandling. Dette skyldes vanligvis tørr hud eller irritasjon fra laseren.

Medisinsk ansvarlig: Nina Kile, Henrik Wergelands gate 4 4616 Kristiansand, +47 992 27 005

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!