Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Farge øyebryn hjemme – 9 enkle tips

Innhold

Hvordan farge øyebryn hjemme? Det er enklere, billigere og raskere. Herlig, hvordan?

For noen år siden oppdaget jeg det ultimate innen semipermanent skjønnhet: fargetoning av øyenbryn. Den gir nesten umiddelbart tykkere, mørkere, mer robuste bryn, ved å farge både hårene og huden under. I tillegg elsker jeg at jeg ikke trenger å tegne i brynene mine. Jeg begynte derfor å møte opp på den lokale salongen hver tredje uke, pliktoppfyllende som jeg er. 

Etter å ha brukt tusenvis av kroner på å få øyenbrynene mine farget, bare for at fargen skal blekne innen to uker, bestemte jeg meg for at dette ikke var en så god deal, likevel. 

Så jeg tok saken i egne hender, bokstavelig talt. En venn av meg – med virkelig fantastiske bryn – fortalte meg en gang at hun bruker bartfarge for å farge øyenbryn hjemme i stedet for å gå til salongen.

Med tanke på at en boks med fargestoff er mye billigere og du kan bruke den mange ganger, virket det verdt å prøve. Og hater du resultatet tar det bare maks en uke før det blekner. 

Nå har jeg gjort dette regelmessig og jeg har funnet ut at det å farge mine egne øyenbryn annenhver uke er så mye enklere, effektivt og lommebokvennlig. Det er ingen reisetid til en salong, ingen ventetid i salongen, og jeg kan farge brynene mine klokken 01.00 på en fredagskveld mens jeg hører på podcaster og pusser tennene, noe jeg har vært kjent for å gjøre.

Vil du prøve å farge øyenbryn hjemme? Alt du trenger er 5 til 10 minutter. Du trenger en timer, vaselin, bomullspinner, mild sjampo og Just for Men Brush-In Color Gel for Moustache & Beard, som kommer med fargestoff, fremkaller, en børste, hansker og et minibrett. Følg med gjennom rutinen min.

Blikket hennes er like fortryllende som øyebrynene hennes. De lange og fyldige vippene rammer inn øynene hennes på en måte som får dem til å glitre og skinne. Hun kan farge øyebryn hjemme.
Prosessen å farge øyebryn trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Vi anbefaler å følge en liste slik at du alltid får et jevnt og flott resultat som varer.

Bestem deg for et fargestoff/nyanse

Som jeg sa ovenfor, er jeg en fan av hvor enkelt det er å bruke Just for Men’s Moustache and Beard Gel, men det kan også være lurt å kjøpe et root-touch-up-sett på apoteket. En fin en du bør prøve: L’Oréal Paris Root Rescue. Begge brukes til mer målrettede fargeapplikasjoner, så fargedelene er mindre og verktøyene som følger med fungerer også bra på brynene dine.

Når det gjelder å finne den riktige fargen må du teste fargen på en liten del av et papirhåndkle og la det sitte i noen minutter. Hold så papiret over brynene for å se resultatet. Min nyanse er medium brun, som er dypere og varmere enn min naturlige brynfarge. En advarsel på forhånd: Før du prøver selv bør du gjøre en lappetest 48 timer før farging for å sikre at huden din ikke reagerer negativt på fargestoffet. 

Lag en dryppsikker barriere

Bruk en bomullspinne til å påføre en liten mengde vaselin rundt brynene (men ikke på brynene) som en buffer for å sikre at fargen ikke renner eller sprer seg der den ikke skal, og sørg for at brynene er tørre før du starter.

Sane er en slags Q-tip som kan brukes til øyebryn.
Sano eller andre bomullspinner fungerer optimalt.

Bland 

Bruk hanskene som følger med pakken, klem en linje av fargebasen inn i blandebrettet. Du vil se at brettet har en liten medianstripe i midten for å forhindre at basen og fremkalleren blandes før du vil. Klem en lik linje av fremkalleren på den andre siden av medianen. Bland de to med plastenden av børsten til de er blandet.

Børst den på

Påfør fargestoffet raskt, bruk børsten til å gå over brynhårene dine. Har du grå hår så farg disse først. 

En kunde får øyenbrynbehandling på en skjønnhetssalong
Enkelt trimming av bryn

Ta tiden

Ikke overlat dette til din interne klokke. Bruk en tidtaker og sett den på fem minutter. Jeg bruker bare Siri, og ber henne sette på en timer. Så er det tid for podcaster og tannpuss. Når du velger å farge øyebryn hjemme har du en ekstra frihet, for eksempel se på serie eller spise mat.

Vask den av

Etter fem minutter, vask det hele av med en vaskeklut og tilsett litt mild sjampo for å sikre at du får bort all fargen. Vask fargestoffet, ikke gni det av. Du fjerner hår på den måten. En forsiktig vask bør gjøre susen. 

Kvinne som vasker fjeset i vasken. Hun er nydusjet.
Sørg for å vaske fargestoffet av skånsomt.

Slik vedlikeholder du brynfargen

De nydelige, tonede brynene dine holder seg i en ukes tid. For å pleie brynene mellom fargingen bør du tilsette lakserolje på dem om natten. Bortsett fra det står du fritt til å style brynene dine som normalt.

Andre flotte Brow-Tint-produkter å prøve

Hvis du nøler litt når du hører bartfarge, varer disse semipermanente alternativene alt fra noen dager (Maybelline og Wunderbrow) til noen uker (Eylure og Ardell), noe som betyr at de er gode startalternativer. 

Konklusjon – farge øyebryn

Prosessen å farge øyebryn trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Vi anbefaler å følge denne listen slik at du alltid får et jevnt og flott resultat som varer. For flere relaterte produkter, ta en titt på nettbutikken!

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!