Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Skinbooster

Gi huden den ultimate vitaminboost med Skinbooster – en behandling som reduserer alt fra generelle aldringstegn til mørke ringer under øyne, pigmentflekker og porer.

Om Skinbooster

Restylane Skinbooster er en behandling som gir huden en vitaminboost og ny glød. Det injiseres små dråper med hyaluronsyre, som stimulerer huden til å produsere elastin og kollagen – på et helt nytt nivå. Formelen gjør at huden kan holde bedre på fuktighet, som gjør huden glatt, myk og ungdommelig. Den bidrar også til å redusere synlige tegn på aldring, rynker og ujevn hudtone. Behandlingen er vitenskapelig dokumentert og viser til en foryngende effekt på både ansikt, hals, bryst og hender. Den reduserer også mørke ringer under øyne, pigmentflekker, arr, porer og strekkmerker.

Restylane Skinbooster injiseres av kosmetisk sykepleier i mikro-doser under huden, der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Ved bruk av hyaluronsyren har den som egenskap å binde vann i huden, og skaper fantastiske resultater.

Restylane Skinbooster er den tynneste geléen blant Restylane-produktene. Den legges under huden med en nål eller kanyle, og er en flytende gel som fordeler seg i vevet. Dette bidrar til å fukte huden fra innsiden og skape en real fuktboost, som videre fører til utjevning av fine linjer og gusten hud. Når fuktnivået i huden økes, øker også den naturlige produksjonen av hyaluronsyre i disse områdene. Det startes en reparasjonsprosess, hvor huden får økt spenst, glød, vitalitet og elastisitet. Skinbooster er unik ved at den forbedrer hudens kvalitet innenfra, som skaper en naturlig og vakker glød. Den passer dermed for deg som ønsker glød og vitalitet i huden, men som for eksempel vil behandle acnearr eller gjenfukte huden på sikt.

Det anbefales å starte med en tilrettelagt kur på tre behandlinger, med noen ukers mellomrom. Etter kuren kan man ta en såkalt “touch up” etter noen måneder, dersom det er behov for det. De vanligste bivirkningene etter behandling med Skinbooster er reaksjoner på stikkstedene, og eventuelle hevelser, blåmerker, rødhet, smerte og ømhet. Dette er bivirkninger som vanligvis går over i løpet av en uke etter behandlingen.

Fordeler med Skinbooster

Effektiv behandling mot arr

Restylane Skinbooster er i dag blant de mest effektive metodene for å behandle arr. Og dette med liten til ingen nedetid. Avhengig av arret, vil det ofte ikke bli helt borte. Men ved gjentatte behandlinger kan det bli tilnærmet usynlig. Etterhvert vil dette også gi en varig effekt. Det kan være viktig å merke seg at optimale resultater noen ganger kan kreve kombinasjonsbehandlinger med andre type produkter og medisinske kremserier.

Forbedrer hudens spenst og struktur

Mens mange skjønnhetsprodukter- og behandlinger pleier huden på overflaten, jobber Restylane Skinbooster med å gjenopprette hudkvalitet fra innsiden. Den styrker vannbalansen og gjør huden mer elastisk, strukturert og fast fra innsiden, slik at den oppleves sterkere og friskere. Restylane Skinbooster passer dermed godt for en moden og solskadet hud, og for områder med sart hud, som hals, hender og utringning, og for yngre hud som viser sine første tegn til aldring.

Trygg og effektiv behandling

Restylane Skinbooster er en ikke-kirurgisk skjønnhetsbehandling, som betyr at den ikke er omfattende og krever mye nedetid. Produktet er basert på en gel som injiseres i huden av medisinsk kvalifisert helsepersonell. Effekten av Skinbooster er godt dokumentert i flere publiserte, kliniske studier. Man vil oppnå effekt allerede etter første behandling, men det er først etter tre anbefalte runder med behandling at man kan merke markante endringer i hudens elastisitet og struktur. For å oppnå best mulig effekt anbefales et tilpasset behandlingsprogram som består av tre behandlinger med to til fire ukers mellomrom. Etter at ønsket effekt er oppnådd, kan det være aktuelt å opprettholde resultatet med en ny runde behandling etter 3-6 måneder.

Hvordan fungerer Skinbooster?

Restylane Skinbooster er en type filler som brukes for å effektivt redusere linjer og rynker, i tillegg til å gjenopprette volum i ansikt. Ved injeksjonsbehandling med Skinbooster tilføres hyaluronsyre rett under hudoverflaten og gir økt fuktighet og glød.

Spesielt utformet med hyaluronsyre, et sukkermolekyl som gjør at den binder vann og skaper fuktighet. Restylane Skinbooster består av en nøye utformet hyaluronsyre som forblir lengre i huden, i motsetning til kroppens egne, naturlige produksjon som brytes ned daglig.

Under behandlingen injiseres små stikk med mikrodoser under huden, med hyaluronsyre som binder og tiltrekker seg vann. Dette gir en langvarig og dyp fuktighet i huden. Man kan få bedøvelseskrem i forkant av behandling, men de fleste ønsker og klarer injeksjonsbehandlingen uten bedøvelse.

Området som behandles, antall behandlinger, mengde fyllstoff og intervall avhenger av og tilpasses hver enkelt pasient. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon i forkant av våre injeksjonsbehandlinger.

Forberedelse og etterbehandling

Skinbooster priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Skinbooster

FAQ - Skinbooster

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på [email protected]
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Resultatet og hudkvaliteten forbedrer seg i alt mellom 3 til 12 måneder etter behandlingen.

Skinbooster er en hudforyngende behandling som tar sikte på å gjenfukte huden i dybden.

Det anbefales en Skinbooster-kur på ca. 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for optimal, samt hudforbedrende effekt

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk koster Skinbooster fra 2600,- og oppover.

Skinbooster er en hudforyngende serie fra Restylane. Det er ikke en klassisk filler, men en kur som tar sikte på å gjenfukte huden i dybden.