Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Profhilo

Profhilo er en innovativ hyaluronsyrebasert behandling som bidrar til å redusere synlige tegn på aldring, rynker og ujevn hudtekstur. En injiserbar behandling med lite til ingen nedetid.

Om Profhilo

Profhilo er en hudpleiebehandling som gir hudfornyelse på et nytt nivå. Med effektiv hjelp fra hyaluronsyre, et stoff som allerede produseres naturlig i kroppen og huden, bidrar Profhilo til å holde bedre på fuktigheten. Det er en injeksjonsbehandling som gir økt fuktighet og elastisitet til huden, slik at den blir glatt, myk og ungdommelig. Den bidrar også til å redusere synlige tegn på aldring, rynker og ujevn hudtone.

Det er en glimrende anti-age behandling ved at den gjenoppretter fuktighetsnivå og spenst i huden. Den øker også produksjonen av elastin og kollagen, og kan brukes på både ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, og på andre deler av kroppen hvor huden viser synlige tegn på aldring.

Du vil kunne se en umiddelbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer etter en behandling med Profhilo. I løpet av de neste fire ukene etter behandling vil produksjonen av elastin og kollagen gradvis øke, og huden forvandles effektivt med et jevnere, glattere og fastere utseende. Det anbefales å ta to behandlinger med Profhilo, med fire ukers mellomrom. Deretter kan man ta en ny dose etter 8-12 måneder, for å vedlikeholde og bevare resultatet.

Behandlingen egner seg for deg som ønsker en anti-aldrende effekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo.

Profhilo har svært liten nedetid. Det betyr at man kan gå tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen. Etter behandlingen kan man se små røde stikk i huden. Det er heller ikke unormalt med små vabler der injeksjonene ble satt. Det kan også oppstå små blåmerker i huden. Dette vil reduseres i løpet av de første timene etter behandling. Man kan fint dekke til huden med make-up dagen etter behandling. Unngå trening og sauna samme dag.

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen, men gravide og ammende skal ikke behandles. Har man kjente allergier for virkestoffene kan man heller ikke gjennomføre behandlingen. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med Profhilo.

Fordeler med Profhilo

Gjenoppretter hudens kvalitet

Ved å øke kroppens egne produksjon av hyaluronsyre, bidrar Profhilo til et naturlig resultat og opprettholder en sunn hud. Passer alle hudtyper – både en yngre og moden hud. Behandlingen inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre som jobber på dybden i huden, som strammer opp og tilfører fukt fra innsiden. Som resultat reduseres fine linjer og man får en fantastisk glød.

Trygg og ikke-invasiv

Profhilo er en alternativ og effektiv løsning for deg som ikke ønsker å ty til tradisjonell kirurgi. Det innebærer mindre risiko for komplikasjoner, og du kan gå tilbake til andre daglige gjøremål rett etter behandlingen. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon i forkant av behandlingen. Kosmetisk sykepleier vil skreddersy et behandlingsprogram nøye tilpasset deg og din hud.

Passer for alle

Profhilo er en universell behandlingsmetode som egner seg for både yngre og eldre pasienter. Det er en preventiv og forebyggende behandling for pasienter som ønsker å opprettholde en sunn, fuktig og naturlig glød i huden, og samtidig stimulere hudens fornyelse av celler. For andre som allerede har mistet spenst og elastisitet, er det en gjenopprettende behandling for moden hud. Behandlingen kan stramme opp løs hud, redusere linjer, rynker og gjenopprette volumet i huden.

Hvordan fungererProfhilo?

Under behandlingen injiserer en av våre kosmetiske sykepleiere Profhilo i små doser over ønsket behandlingsområde. Profhilo skiller seg fra andre injeksjonsbehandlinger ved at den påvirker den fysiologiske prosessen i en aldrende hud. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud. Ved å korrigere ujevnheter i lærhuden, økes produksjonen av de elastiske fibrene og kollagenet som fører til økt fuktighet på dypet. 

Med sitt stabiliserte og injiserbare produkt blir huden både styrket og fuktet. Profhilo kan tilføre fukt og spenst til alle utsatte områder på kroppen, slik at huden føles fastere og glattere.

Populære behandlingsområder er:

  • Ansikt
  • Hals
  • Nakke
  • Bryst
  • Hender
  • Armer
  • Mage
  • Knær

Behandlingen etterlater huden fyldigere, fastere og glattere ved at den stimulerer og øker hudens egen, naturlige produksjon av elastin og kollagen. Effekten av Profhilo er godt dokumentert i kliniske studier, og er kjent for å øke fuktighetsnivået i huden, stramme opp, mykgjøre, redusere ujevnheter og linjer, i tillegg til å gi en naturlig glød. Behandlingen bidrar til å opprettholde et mer ungdommelig utseende.

Forberedelse og etterbehandling

Profhilo

Profhilo priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Profhilo

FAQ - Profhilo

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring.

Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer etter Profhilo behandling. I løpet av de neste fire ukene etter behandling begynner produksjonen av elastin og kollagen å øke. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo.

Det anbefales å ta to behandlinger med Profhilo, med fire ukers mellomrom. Deretter kan man ta en ny dose etter 8-12 måneder, for å vedlikeholde og bevare resultatet.

Profhilo har svært liten nedetid. Det betyr at man kan gå tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen. Umiddelbart etter behandlingen kan man se små røde stikk i huden. Det er heller ikke unormalt med små vabler akkurat der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene etter behandling. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker i huden. Disse vil forsvinne i løpet av noen dager, og man kan helt fint dekke det til med make-up dagen etter behandling. Unngå trening og sauna samme dag.

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen, men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med Profhilo.

Velg lokasjon👇🏼