Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Vi holder til i Sandnes Sentrum og er spesialister på behandling og forebygging av fotproblemer og -lidelser. Fotproblemer som vi kan behandle er hard hud/sprekker, soppnegler, tykke negler, vorter, torner og inngrodd negl. Fotterapeuter prøver å finne årsaken til problemet og skal gi deg råd om dette og hva du selv kan gjøre. 

Alle behandlinger utføres av autoriserte fotterapeuter. 

0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlingsmeny

 • Enkel Fotpleie 630kr

  25 minutter. Behandling med fokus på enten negler eller hard hud, ved fotpleie mini kan du velge mellom enten fotbad eller massasje. Utføres av fotterapeut.

 • Komplett fotpleie 850kr

  50 minutter. Full fotbehandling hos fotterapeut. Ønsker du en deilig oppfriskning eller trenger du hjelp med vonde føtter? Fotbad. klipp, slip og rens av negl. Fjerning av hard hud med skalpell. Behandling av evt. torner eller vorter. Avsluttes med en lett massasje. Utføres av fotterapeut.

 • Eksklusiv fotpleie 1250kr

  80 minutter.Vil du unne deg selv noe ekstra i en hektisk hverdag? Eller vil du gi en opplevelsesrik gave til noen du er glad i? eksklusive fotpleie er en av våre mest populære behandlinger. Under behandlingen kan vi jobbe med både velvære og pleie. Fotbad, fil og klipp av negler, skalpell på hard hud. Inkluderer peeling, fotmaske og massasje til slutt. Utføres av fotterapeut.

 • Pedikyr shellac 650kr

  60 minutter.Shellac på føtter. Ikke fransk. Inkluderer stell av negler.

 • Komplett fotpleie + shellac 1300kr

  75 minutter. Fotbad, fil og klipp av negler, skalpell på hard hud, fotmassasje og shellac.

 • Spange fotpleie 500kr

  Behandling av inngrodd negl. En spange er en liten plastbit som limes på neglen under området hvor pasienten har inngrodd negl. Spangen gir et svakt spenn i neglen, slik at neglen løftes for å vokse normalt. Spangen skal sitte på i 3-6 uker. En behandling kan gi godt resultat, men for at neglen skal rette seg permanent så kreves det flere behandlinger. Utføres av forterapeut.

 • Filtavlastning fotpleie 750kr

  Sliter du med vonde trykkpunkter på foten? Ved filtavlastning flytter vi trykket vekk på et større område for å lindre og behandle. Behandling for torner og trykkpunkter.Utføres av forterapeut.

 • Vortebehandling fotpleie 500kr

  Behandling av fotvorter. Utføres av fotterapeut. Fotbad for å myke opp huden. Beskjæring av vorte og hard hud rundt vorten. Vortefri (inneholder maursyre som tørker ut vorten)på vorten. Dette krever mange behandlinger eller egenbehandling. Du får råd om egenbehandling. Ved veldig smertefulle vorter kan det lages en filtavlastning som fører trykker bort fra vorten. Utføres av forterapeut.

Bli med på fotpleie-behandling

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

[grw id=»5047″]

Vanlige spørsmål om fotpleie

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Les mer på bloggen

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.