I en hektisk hverdag belastes føttene våre på ulikt vis, og det er vanlig at både hud og negler trenger en behandling. Med fotpleie får man både forebygget belastning og vedlikeholdt myke og friske føtter. Det passer også fint for deg som ønsker litt ekstra velvære i hverdagen. Hos Velbehag tilbyr vi ulike fotpleie-behandlinger etter dine behov og ønsker. Passer for deg som trenger en god fotmassasje, ønsker myke føtter eller vil friske opp neglene.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

4.8/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Fotpleie behandling hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Klassisk fotpleie

Tid: 50min

En time med velvære. Her får føttene dine en oppfriskning og god behandling. Inkluderer fotbad og skalpell på hard hud, samt filing og klipp av negler. Avsluttes med en god fotmassasje.

Eksklusiv fotpleie

Tid: 80min

For deg som vil unne deg det lille ekstra. Gjennom 80 minutter med velvære får føttene dine fotbad og hard hud fjernet med skalpell. Vi klipper og filer negler, og shellac er inkludert dersom det er ønskelig. Avsluttes med beroligende fotmassasje, som kan forlenges dersom du ikke ønsker shellac.

Klassisk fotpleie m/shellac

Tid: 60min

En klassisk fotpleie-behandling hvor føttene får fotbad og hard hud fjernet, samt filing og klipp av negler. Avsluttes med en god fotmassasje. Shellac er inkludert. Passer for deg som ønsker oppfriskning av både hud og negler på foten.

Pedikyr shellac

Tid: 60min

Shellac på føtter. Si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater ved å benytte shellac. Her kan du gå rett i skoene etter behandling med friske og freshe negler. Lakken vil som regel sitte på helt til neglene vokser ut, avhengig av hvor fort de vokser.

Vanlige spørsmål om fotpleie

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av hudterapeuter. Det betyr at vi kun behandler friske føtter, og fjerner for eksempel ikke vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader