I en hektisk hverdag belastes føttene våre på ulikt vis, og det er vanlig at både hud og negler trenger en behandling. Med fotpleie får man både forebygget belastning og vedlikeholdt myke og friske føtter. Det passer også fint for deg som ønsker litt ekstra velvære i hverdagen. Hos Velbehag tilbyr vi ulike fotpleie-behandlinger etter dine behov og ønsker. Passer for deg som trenger en god fotmassasje, ønsker myke føtter eller vil friske opp neglene.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Komplett fotpleie

Full fotbehandling hos fotterapeut. Ønsker du en deilig oppfriskning eller trenger du hjelp med vonde føtter? Fotbad. klipp, slip og rens av negl. Fjerning av hard hud med skalpell. Behandling av evt. torner eller vorter. Avsluttes med en lett massasje. 50 minutter. Utføres av autorisert fotterapeut.
5/5

“Hadde komplett fotbehandling og er strålende fornøyd! Anbefales på det sterkeste!”

– Mathilde Evensen

Komplett fotpleie

Full fotbehandling hos fotterapeut. Ønsker du en deilig oppfriskning eller trenger du hjelp med vonde føtter? Fotbad. klipp, slip og rens av negl. Fjerning av hard hud med skalpell. Behandling av evt. torner eller vorter. Avsluttes med en lett massasje. 50 minutter. Utføres av autorisert fotterapeut.
5/5

“Hadde komplett fotbehandling og er strålende fornøyd! Anbefales på det sterkeste!”

– Mathilde Evensen

Stell av negler | 25min

Denne timen passer for deg som kun trenger å klippe/stelle neglene dine. Du får et deilig fotbad samt klipp, slip og rens av negler. Avsluttes med en passende fotkrem. 25 minutter. Utføres av autorisert fotterapeut.

Fjerning av hard hud | 25min

Passer for deg som ønsker å fjerne kun hard hud. Fjernes ved hjelp av skalpell og sliping. Inkluderer et deilig fotbad og avsluttes med en passende fotkrem. 25 minutter. Utføres av autorisert fotterapeut.

Pedikyr shellac | 60min
Ønsker du freste føtter meg flott lakk på føttene? Vi tilbyr pedikyr med shellac (ikke fransk) inkludert stell av negler. Shellac er en blanding av gele-lakk og neglelakk. Den er tykkere enn en vanlig lakk, som gjør holdbarheten lengre og glansen flottere. Den bygger neglen opp og jevner ut ujevnheter på neglebåndene. Pedikyr shellac utføres av autorisert fotterapeut eller hudterapeut. Lakken herdes i UV lampe. Holdbarhet på 2-5 uker. 
Spange fotpleie
Behandling av inngrodd negl. En spange er en liten plastbit som limes på neglen under området hvor pasienten har inngrodd negl. Spangen gir et svakt spenn i neglen, slik at neglen løftes for å vokse normalt. Spangen skal sitte på i 3-6 uker. En behandling kan gi godt resultat, men for at neglen skal rette seg permanent så kreves det flere behandlinger.
Vortebehandling fotpleie
Behandling av fotvorter. Utføres av fotterapeut. Fotbad for å myke opp huden. Beskjæring av vorte og hard hud rundt vorten. Vortefri (inneholder maursyre som tørker ut vorten)på vorten. Dette krever mange behandlinger eller egenbehandling. Du får råd om egenbehandling. Ved veldig smertefulle vorter kan det lages en filtavlastning som fører trykker bort fra vorten.
Fotpleie behandling hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk
Filtavlastning fotbehandling
Sliter du med vonde trykkpunkter på foten? Ved filtavlastning flytter vi trykket vekk på et større område for å lindre og behandle. Behandling for torner og trykkpunkter. Utføres av autorisert fotterapeut.
Fjerne liktorn
Behandling for deg som kun ønsker å fjerne liktorn.
Komplett fotpleie + shellac
Ønsker du freste føtter meg flott lakk på føttene? Vi tilbyr pedikyr med shellac. Shellac er en blanding av gele-lakk og neglelakk. Den er tykkere enn en vanlig lakk, som gjør holdbarheten lengre og glansen flottere. Den bygger neglen opp og jevner ut ujevnheter på neglebåndene. Pedikyr shellac utføres av autorisert fotterapeut eller hudterapeut. Lakken herdes i UV lampe. Holdbarhet på 2-5 uker. 
Eksklusiv fotpleie
Fotbad, fil og klipp av negler, skalpell på hard hud. Inkluderer peeling, fotmaske og massasje til slutt. 80 minutter. Utføres av autorisert fotterapeut.
 

Gi en behandling i gave

Kjøp et gavekort til noen du er glad i.
5/5

“Veldig koselig personell kjempe flink på behandling 👏👏 Anbefaler absolutt denne plassen”

– Erla Osk Hjelm

5/5

“Veldig koselig personell kjempe flink på behandling 👏👏 Anbefaler absolutt denne plassen”

– Erla Osk Hjelm

Populær!

Gi en behandling i gave

Kjøp et gavekort til noen du er glad i.

Hva jobber en autorisert fotterapeut med?

En fotterapeut er spesialist på føtter og jobber med å behandle og forebygge diverse fotproblemer og lidelser. Fotproblemer som vi kan behandle er hard hud/sprekker, soppnegler, tykke negler, vorter, torner og inngrodd negl. Fotterapeuter prøver å finne årsaken til problemet og skal gi deg råd om dette og hva du selv kan gjøre. Mange av fotproblemene kommer av sko, derfor vil fotterapeuten gi deg råd og veiledning om hva slags type sko du trenger og hva som forårsaker problemene dine.

Alle kan ha godt av en fotbehandling hos fotterapeut, noen har problemområder som må behandles, andre gjør det kun for velværen. Men det er noen sykdommer som har innvirkninger på føttene, som blant annet: diabetes, revmatisme, psoriasis og sirkulasjonsforstyrrelser. For disse pasientene så kan det være viktig med jevnlig behandling hos fotterapeut.

Fotpleie behandling med autorisert fotterapeut

Vanlige spørsmål om fotpleie

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Les mer på bloggen