I en hektisk hverdag belastes føttene våre på ulikt vis, og det er vanlig at både hud og negler trenger en behandling. Med fotpleie får man både forebygget belastning og vedlikeholdt myke og friske føtter. Det passer også fint for deg som ønsker litt ekstra velvære i hverdagen. Hos Velbehag tilbyr vi ulike fotpleie-behandlinger etter dine behov og ønsker. Passer for deg som trenger en god fotmassasje, ønsker myke føtter eller vil friske opp neglene.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

4.8/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Fotpleie behandling hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Enkel fotpleie

Tid: 25min

Behandling med fokus på enten negler eller hard hud, ved fotpleie mini kan du velge mellom enten fotbad eller massasje.

Utføres av fotterapeut. 

Eksklusiv fotpleie

Tid: 80min

Vil du unne deg selv noe ekstra i en hektisk hverdag? Eller vil du gi en opplevelsesrik gave til noen du er glad i? 

eksklusive fotpleie er en av våre mest populære behandlinger. Under behandlingen kan vi jobbe med både velvære og pleie. 

Behandlingen inneholder: 

  • Fotbad. klipp, slip og rens av negler, fjerning av hard hud.
  • Vår autoriserte fotterapeut kan også behandle vorter og torner. 

 

Utføres av fotterapeut.

Komplett fotterapi hos fotterapeut

Tid: 50min

Vår autoriserte fotterapeut jobber med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Vår viktigste oppgave er å fastslå årsaken til fotens lidelse og problemer. Vi tilbyr også pleie og velvære for foten, og en fotpleie behandling er for alle. 

Behandlingen inneholder følgende: 

  • Fotbad, klipp, slip og rens av negler, fjerning av hard hud. 
  • Behandling av eventuelle vorter eller torner. 
  • Avsluttes med en lett massasje.
 
Utføres av forterapeut.

Pedikyr shellac

Tid: 60min

Ønsker du freste føtter meg flott lakk på føttene? Vi tilbyr pedikyr med shellac. Shellac er en blanding av gele-lakk og neglelakk. Den er tykkere enn en vanlig lakk, som gjør holdbarheten lengre og glansen flottere. Den bygger neglen opp og jevner ut ujevnheter på neglebåndene. Pedikyr shellac utføres av autorisert fotterapeut eller hudterapeut. Lakken herdes i UV lampe. Holdbarhet på 2-5 uker. 

Komplett fotpleie + shellac

Tid: 75min

Behandlingen består av pleie, velvære og lakk av negler. Behandlingen starter med en deilig fotpleie og avsluttes med shellac på føtter. 

Behandlingen inneholder: fotbad, klipp, slip og rens av negler, fjerning av hard hud og shellac. 

Hva jobber en autorisert fotterapeut med?

En fotterapeut er spesialist på føtter og jobber med å behandle og forebygge diverse fotproblemer og lidelser. Fotproblemer som vi kan behandle er hard hud/sprekker, soppnegler, tykke negler, vorter, torner og inngrodd negl. Fotterapeuter prøver å finne årsaken til problemet og skal gi deg råd om dette og hva du selv kan gjøre. Mange av fotproblemene kommer av sko, derfor vil fotterapeuten gi deg råd og veiledning om hva slags type sko du trenger og hva som forårsaker problemene dine.

Alle kan ha godt av en fotbehandling hos fotterapeut, noen har problemområder som må behandles, andre gjør det kun for velværen. Men det er noen sykdommer som har innvirkninger på føttene, som blant annet: diabetes, revmatisme, psoriasis og sirkulasjonsforstyrrelser. For disse pasientene så kan det være viktig med jevnlig behandling hos fotterapeut.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader

Vanlige spørsmål om fotpleie

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Les mer på bloggen