Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Shampoo for fett hår – 19 av de beste

Innhold

Shampoo for fett hår finnes i mange varianter. Her er produktene som vil bidra til å sende din fettete hodebunn på dør, i bytte mot en frisk og sunn en. 

Hvis du må vaske håret daglig for å sikre at hodebunnen forblir fettfri, kan det være på tide å bytte ut sjampo og balsam.

Å ha fett hår betyr at du trenger spesifikke produkter for å målrette problemet, fremfor å hoppe i dusjen hele tiden. 

Vi testet de beste sjampoene og deres matchende balsam som hevder å avgifte hodebunnen og kontrollere oljeproduksjonen, for å finne de som virkelig fungerer. Her er produktene vi anbefaler:

En person med en flaske shampoo i hånden står i en butikk og ser på produktet. Flasken er firkantet og har en grønn etikett. Personen ser interessert ut og leser informasjonen på baksiden av flasken. Bakgrunnen er fylt med hyller med ulike hårpleieprodukter og en annen person kan skimtes i bakgrunnen.
Se etter sjampo som passer ditt hår.

BESTE SHAMPOO FOR FETT HÅR

Redken Amino-Mint Scalp Shampoo

BESTE SJAMPO FOR GLANS

Kérastase Specifique Bain Divalent Shampoo

BESTE GLEMENDE SJAMPO

OGX Clarify & Shine+ Apple Cider Vinegar Shampoo

MEST SJAMPO FOR PENGENE

TRESemmé Deep Cleansing Shampoo og Cleanse and Replenish Conditioner

BESTE SJAMPO MOT FASS

Head & Shoulders Citrus Fresh Anti Dandruff Shampoo

Kan du stoppe håret fra å bli fett raskt?

Overvasking av håret er ofte synderen. Det kan være vanskelig å motstå, men hvis du vasker håret hver dag vil det fjerne de naturlige oljene i hodebunnen, noe som får det til å stimulere produksjonen av enda mer olje. I verste fall kan for hyppig vasking føre til flass og til og med hårbrudd.

Derfor bør du heller vaske håret sjeldnere. Avhengig av hårtype, prøv å begrense vaskingen til tre ganger i uken. De første ukene vil håret være fettete, men når håret ditt blir vant til den nye rutinen, vil du takke deg selv.

Det høres kanskje innlysende ut, men å redusere hvor mye – om enn ubevisst – du kjører hendene gjennom håret, vil også begrense fett i håret. Hver gang hendene dine kommer i kontakt med hodebunnen, overfører du enda mer olje, noe som gir en ulykkelig, fet hodebunn.

Hvordan vi tester

Vårt panel på 450 testere – med hårteksturer fra rett til afro – prøvde 33 sjampoer og deres matchende balsam i to uker.

De la merke til hvor effektivt produktene renset fett hår, hvor mye de skummet og om de la merke til noen langvarige fordeler. De rapporterte også tilbake om hvordan håret føltes etter bruk, med fokus på fuktighet, glatthet, glans og volum.

I GHI-laboratoriet brukte ekspertene våre kunstig talg før de brukte et sebumeter for å måle olje- og talgnivåer etter rengjøring med hver sjampo, for å bedømme hvor effektive de var. Skulle parabener, silikoner eller sulfater være helt uaktuelt for deg, har vi listet opp hvilke sjampoer som inneholder dem nedenfor

Her er våre beste sjampoer for fett hår:

1

BESTE SHAMPOO FOR FETT HÅR

Redken Amino-Mint Scalp Shampoo

Poengsum: 90/100

Dette er en Shampoo for fett hår er full av peppermynteekstrakt og tar sikte på å balansere pH-verdien din slik at hodebunnen føles frisk.

Den milde, irritasjonsfrie formelen fjernet produktoppbygging og fett for alle testere, og etterlot blankere, jevnere hår. Faktisk var det et så kraftig rengjøringsmiddel at mange testere fant ut at de kunne gå en ekstra dag eller to mellom vaskene.

Nøkkelspesifikasjoner

Volum:300ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
Redken Amino-Mint Scalp Shampoo er en revitaliserende sjampo som er spesielt utviklet for å rense og stimulere hodebunnen. Med en unik blanding av aminosyrer og menthol, gir denne sjampoen en forfriskende følelse og hjelper til med å styrke håret. En utmerket shampoo for fett hår.
Redken Amino-Mint Scalp Shampoo er en revitaliserende sjampo som er spesielt utviklet for å rense og stimulere hodebunnen. Med en unik blanding av aminosyrer og menthol, gir denne sjampoen en forfriskende følelse og hjelper til med å styrke håret. En utmerket shampoo for fett hår.

2

BESTE SHAMPOO FOR GLANS

Kérastase Specifique Bain Divalent sjampo

Poengsum: 89/100

Denne flasken ga hele panelet vårt blankt og fint hår og mintfriske hodebunner.

Vår laboratorietest støttet dette, og bekreftet at produktet er supert for å fjerne oppbygging av produkter. Til tross for den grundige rengjøringen, klarte den fortsatt å etterlate håret mer hydrert etter vask.

Nøkkelspesifikasjoner

Volum:250ml
Uten parabener:Nei
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
Kérastase Specifique Bain Divalent sjampo er en effektiv sjampo som er spesielt utviklet for fet hodebunn og tørt hår. Denne sjampoen er beriket med aktive ingredienser som bidrar til å balansere hodebunnen og gi næring til håret.Sjampoen inneholder blant annet sinkpyrithion, som bidrar til å regulere talgproduksjonen i hodebunnen og redusere overflødig olje. Den inneholder også glyserin, som gir fuktighet til håret og gjør det mykt og glansfullt.

3

BESTE GLEMENDE SHAMPOO

OGX Clarify & Shine+ Apple Cider Vinegar Shampoo

Poengsum: 88/100

Eplecidereddik er kjent i skjønnhetsverdenen for å forhindre flass og øke glansen, samt inneholde antibakterielle egenskaper. Fungerer også som en shampoo for fett hår.

Denne renseduoen scoret best over hele linja for sin evne til å forvise olje- og produktoppbygging. Totalt sett var testerne våre enige om at håret deres så glattere ut, og rapporterte at håret så mykere og mer næret ut etter forsøket.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:385ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Ja
OGX Clarify & Shine+ Apple Cider Vinegar Shampoo er en fuktighetsgivende shampoo som er spesielt utviklet for å rense og gi glans til håret ditt. Den inneholder eplecidereddik, som er kjent for å balansere pH-nivået i hodebunnen og bidra til å fjerne produktrester og overskudd av olje. Shampooen er også beriket med ingredienser som aloe vera og grønn te, som tilfører fuktighet og næring til håret ditt, samtidig som de bidrar til å styrke det. OGX Clarify & Shine+ Apple Cider Vinegar Shampoo er egnet for alle hårtyper og kan brukes daglig for å oppnå et rent og glansfullt hår.

4

MEST SJAMPO FOR PENGENE 

TRESemmé Deep Cleansing Shampoo og Cleanse and Replenish Conditioner

Poengsum: 86/100

Hvis du bruker opp sjampoen din raskt vil sjampo- og balsamsettet fra TRESemmé garantert holde deg gående lenger.

I GHI-laboratoriet fant vi ut at det bidro til å redusere fethet i håret, og flertallet av testerne var enige om at håret også føltes dypt renset og mykere etter bruk.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:800ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Nei
TRESemmé Deep Cleansing Shampoo er en skånsom og effektiv sjampo som fjerner produktrester og urenheter fra håret ditt. Denne sjampoen renser dypt ned i hodebunnen og etterlater håret ditt rent og friskt. Den er perfekt for å forberede håret før styling eller behandling.

5

BESTE SJAMPO MOT FLASS

Head & Shoulders Citrus Fresh Anti Dandruff Shampoo

Poengsum: 85/100

Du tror kanskje flass er et tydelig tegn på tørr hodebunn, men det kan ofte plage de med fett hår også. 

Alle våre testere la merke til hvor godt denne sjampoen renset håret, som de sa gjorde at hodebunnen føltes oppfrisket. De som led av flass var også enige om at det gjorde en stor forskjell. Som mange andre produkter i denne listen er dette også en shampoo for fett hår.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:500ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Nei
Head & Shoulders Citrus Fresh Anti Dandruff Shampoo er en effektiv løsning for å bekjempe flass og kløende hodebunn. Den er formulert med en unik blanding av sitrusoljer og pyrithion sink som renser og beroliger hodebunnen samtidig som den fjerner flass. Shampooen har en forfriskende duft av sitrus som gir en ren og frisk følelse etter vask. Den er egnet for daglig bruk og er skånsom mot håret, samtidig som den gir en dyp rensing av hodebunnen. Med Head & Shoulders Citrus Fresh Anti Dandruff Shampoo kan du få en sunnere og mer behagelig hodebunn uten flass og kløe.

6

BESTE SHAMPOO FOR EN DYP RENGJØRING

Bumble and bumble Sunday Shampoo

Poengsum: 84/100

Denne sjampoen fungerer som en ukentlig behandling, og er designet for å fjerne produktoppbygging, forurensninger og eventuelle rester for å gi håret en vårrengjøring.

Testerne var enige, og flertallet satte pris på hvor renset håret og hodebunnen deres føltes. I laboratoriet klarte den å rense håret for over 95 % av fettet.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:250ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
Bumble and bumble Sunday Shampoo er en dyptrensende sjampo som er perfekt for å fjerne opphopning av stylingprodukter og urenheter fra hår og hodebunn. Denne sjampoen er formulert med sitronsyre og EDTA som bidrar til å fjerne produktrester og mineralavleiringer fra hardt vann. Den inneholder også aloe vera og kamilleekstrakt som beroliger og fukter hodebunnen, og gjør håret mykt og glansfullt. Sunday Shampoo er ideell for alle hårtyper og kan brukes en gang i uken for å opprettholde en sunn hodebunn og for å forberede håret for videre styling.

7

BESTE MILJØVENNLIGE SJAMPOO

Lush Jumping Juniper Shampoo Bar

Poengsum: 84/100

Ikke bare er denne plastfrie sjampobaren kompakt – noe som gjør den perfekt for reiser – men den vannfrie formelen bidrar også til å holde vannforbruket nede.

Våre testere fant ut at det renset effektivt – alle var fornøyd med skummet den skapte – og 88 % syntes at håret så mer næret og mykere ut etter vask.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:55g
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
Lush Jumping Juniper Shampoo Bar er perfekt for alle hårtyper, spesielt for de med fet hodebunn eller hår som er utsatt for fettete oppbygging. Prøv den i dag for å oppleve den fantastiske duften og fordelene med denne naturlige og miljøvennlige sjampo-baren.

8

BESTE SHAMPOO FOR FARGEBEHANDLET HÅR

Bio Balance Organic Citrus Shampoo

Poengsum: 83/100

Dette er den høyest scorende sjampoen på listen vår som også er designet for fargebehandlet hår.

Panelet vårt rapporterte om dypt renset hår, og noen la også merke til økt spenstighet og volum. I laboratoriet ble fetheten redusert med imponerende 84 %.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:330ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Ja
Bio Balance Organic Citrus Shampoo er en organisk sjampo som er laget med naturlige ingredienser for å gi håret ditt en sunn og glansfull glød. Denne sjampoen inneholder en unik blanding av sitrusfrukter som gir en frisk og oppkvikkende duft. Den er også fri for parabener, sulfater og kunstige farger, noe som gjør den skånsom og trygg å bruke på alle hårtyper.

9

BEST FOR IRRITERT HODEBUND

Oribe Serene Scalp Balancing Shampoo

Poengsum: 82/100

Hvis du leter etter lindring fra en kløende hodebunn, trenger du ikke lete lenger.

Denne pH-balanserende sjampoen fjernet produktoppbygging og uønsket olje for nesten alle, mens selve formelen var irritasjonsfri. Hodebunnen ble forfrisket, og det bidro til å eliminere flass for noen testere.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:250ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Ja
Oribe Serene Scalp Balancing Shampoo er en beroligende sjampo som er spesielt utviklet for å rense og balansere hodebunnen. Den inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som beroliger irritert og tørr hodebunn, samtidig som den renser håret skånsomt. Sjampoen har en mild, men effektiv formel som etterlater håret mykt, glansfullt og friskt. Oribe Serene Scalp Balancing Shampoo er perfekt for alle hårtyper og kan brukes daglig for å opprettholde en sunn og balansert hodebunn.

10

BEST FOR TØRT HÅR

Kevin Murphy Balancing Wash Shampoo

Poengsum: 82/100

Denne daglige sjampoen bruker lavendelolje og grapefruktekstrakt for å rense dypt samtidig som den øker glansen.

Den fjernet produktoppbygging på en briljant måte og glattet ut skjøre ender. Formelen irriterte ikke noens hodebunn, og den etterlot også håret silkemykt.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:250ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Ja
Kevin Murphy Balancing Wash Shampoo er en mild og balanserende sjampo som er spesielt utviklet for å rense og pleie hår og hodebunn. Den er formulert med naturlige ingredienser som aloe vera, grønn te og lavendelolje, som bidrar til å berolige og styrke hodebunnen, samtidig som den fjerner urenheter og overskudd av olje fra håret. Sjampoen er egnet for alle hårtyper og kan brukes daglig for å opprettholde en sunn og balansert hodebunn og et glansfullt og vakkert hår.

11

BEST FOR EN SKIKKELIG RENGJØRING

Virtue Purifying Shampoo

Poengsum: 81/100

Det denne sjampoen mangler i størrelse, veier den opp for i avgiftende kraft.

Til tross for den dype rengjøringen den tilbød, forårsaket den ikke irritasjon for noen av våre testere, og etterlot mange med ekstra glatthet og mykhet. Vår laboratorietest ga den tommelen opp for å fjerne kunstig produktoppbygging også.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:20ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Nei
Sulfatfri:Ja
Virtue Purifying Shampoo er en rensende sjampo som er spesielt utviklet for å fjerne urenheter og oppfriske hodebunnen. Den er laget med en unik blanding av ingredienser som bidrar til å balansere pH-verdien i hodebunnen og styrke håret. Sjampoen inneholder også Alpha Keratin 60ku®, en form for keratin som er identisk med det keratinet som finnes naturlig i håret vårt. Dette gjør at sjampoen ikke bare rengjør håret, men også gir det næring og styrke. Virtue Purifying Shampoo er fri for sulfater, parabener og ftalater, og er egnet for alle hårtyper. Bruk den regelmessig for å opprettholde en sunn og balansert hodebunn, og for å få mykt, glansfullt og sterkt hår.

12

BEST FOR LANGVARIG OLJEKONTROLL

Aussie Shampoo Mega For Everyday Cleaning

Poengsum: 81/100

Ikke bare gir denne sjampoen god valuta for pengene, men den renser også alles hodebunn for skitt og olje, samtidig som den gir langvarig oljekontroll.

Det var så effektivt at alle testere fant ut at de kunne vaske håret mindre, og alle ble etterlatt med mykere, jevnere og mer hydrert hår.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:300ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
Aussie Shampoo Mega for daglig rengjøring er den perfekte løsningen for å holde håret rent og friskt hver dag. Denne sjampoen er spesielt formulert for å fjerne smuss, olje og stylingprodukter som kan bygge seg opp i håret over tid. Aussie Shampoo Mega er beriket med naturlige ingredienser som australsk peppermynteolje og eukalyptus, som gir en forfriskende duft og en kjølende følelse på hodebunnen. Denne sjampoen er ideell for alle hårtyper og kan brukes daglig for å opprettholde en sunn og ren hårtilstand. Prøv Aussie Shampoo Mega for daglig rengjøring i dag og opplev den ultimate friskheten og renheten i håret ditt!

13

BEST FOR Å LEGG TIL VOLUM

Christophe Robin Purifying Shampoo med Thermal Mud & Purifying Conditioner

Poengsum: 80/100

Ønsker du å gi røttene dine en boost? Denne sjampoen ga imponerende volum for nesten alle, mens den termiske gjørmen tok til seg overflødig olje.

Hodebunnen føltes oppfrisket, mens håret ble etterlatt med noe speilaktig glans glatt overflate. 

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:250ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Ja
Christophe Robin Purifying Shampoo med Thermal Mud & Purifying Conditioner er en effektiv hårpleieserie som renser og fjerner urenheter fra hår og hodebunn. Shampooen inneholder termisk leire som absorberer overflødig olje og urenheter, samtidig som den beroliger og balanserer hodebunnen. Purifying Conditioner er beriket med jujube bark-ekstrakt som gir fuktighet og beskytter håret mot forurensning.

Denne hårpleieserien er spesielt utviklet for fet hår og hodebunn, men passer også for alle hårtyper som trenger en dyp rens. Produktene er fri for parabener, silikoner og sulfater, og er dermed skånsomme mot både hår og hodebunn. Med Christophe Robin Purifying Shampoo med Thermal Mud & Purifying Conditioner vil du oppleve en renere og sunnere hodebunn, samtidig som håret blir mykt, glansfullt og lett å style.

14

BEST FOR PRE-STYLING

Davines SOLU Shampoo

Poengsum: 80/100

Vi skal ikke preke om skaden varmebehandling kan påføre håret ditt, men hvis lekrebølger eller helt rett hår er på agendaen din, er denne sjampoen flott til å forberede hår før behandling. 

Mange testere ble kvitt produktrester som klamret seg til røttene, samtidig som det økte glans og volum. Håret var lettere etter vask, og mange mente det ga ekstre spenstighet. 

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:250ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Ja
Davines SOLU Shampoo er en dyptrensende sjampo som gir håret en frisk og ren følelse. Den er ideell for å fjerne produktrester og overskudd av olje fra hodebunnen og håret.

SOLU Shampoo er beriket med ekstrakt av sitron, som er kjent for sine rensende og oppfriskende egenskaper. Sjampoen inneholder også ekstrakt av eukalyptus, som bidrar til å stimulere hodebunnen og gi en forfriskende følelse.

Denne sjampoen er egnet for alle hårtyper, og kan brukes daglig for å opprettholde en sunn hodebunn og et rent og friskt hår. Den er også fri for parabener og sulfater, og er derfor skånsom mot både hår og hodebunn.

15

BESTE SHAMPOO FOR KOMBINASJONSHÅR

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay Re-Balancing Shampoo and Conditioner

Poengsum: 79/100

Å ha kombinert hår – der tuppene føles tørre, men hodebunnen fet – kan være vanskelig å håndtere. Denne sjampoen hevder å la røttene føles renset i opptil 72 timer, samtidig som den gir fuktighet.

Testere med kombinert hår sa at det fungerte spesielt bra, og etterlater hodebunnen frisk og tuppene skinnende og myke. Flertallet av panelet vårt sa også at hårstråene deres så mer næret og glattere ut, og var enige om at sjampoen var skånsom mot håret.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:400ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
L'Oréal Elvive Extraordinary Clay Re-Balancing Shampoo og Balsam er spesielt utviklet for å gi en dyp rens og fuktighet til hår som har en tendens til å bli fett og tungt. Den unike formelen inneholder tre typer leire som arbeider sammen for å absorbere overflødig olje og urenheter fra hodebunnen og håret, samtidig som den gir næring og fuktighet.

16

BESTE SHAMPOO FOR MYKERE HÅR

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pure Resource Shampoo

Poengsum: 78/100

Panelet vårt satte pris på denne gelformelen, som klarte å produsere et rikt skum uten å bruke mye produkt. Testere ble sittende igjen med mykere, glattere tupper, og sa at håret føltes rent etter bruk.

Den «luksuriøse» duften var også en hit hos panelet, og i laboratoriet fant vi at den reduserte fetheten med 89 %.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:300ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Nei
L'Oréal Professionnel Serie Expert Pure Resource Shampoo er en effektiv sjampo som er spesielt utviklet for å rense og fjerne urenheter fra hår og hodebunn. Denne sjampoen er beriket med naturlige ingredienser som mentol og sink, som bidrar til å balansere hodebunnen og gi en frisk følelse.

17

BESTE VEGANSHAMPOO

The Body Shop Tea Tree Purifying & Balancing Shampoo and Conditioner

Poengsum: 76/100

Tea tree olje er velkjent i skjønnhetsverdenen for sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, så vi hadde store forhåpninger om effekten denne «rensende» sjampoen ville ha på en fet hodebunn.

Riktignok fikk dens veganske formel toppkarakterer i laboratorietesten vår for fjerning av talg, mens panelet vårt vurderte den for sin skånsomme tilnærming til å fjerne smuss og svette.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:400ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Ja
The Body Shop Tea Tree Purifying & Balancing Shampoo og Balsam er perfekt for deg som ønsker en ren og balansert hodebunn. Produktene inneholder tea tree-olje som er kjent for sine rensende egenskaper, og er spesielt egnet for fet hodebunn og hår. Shampooen og balsamen bidrar til å fjerne overflødig olje og smuss samtidig som de gir fuktighet og næring til håret. De er også beriket med peppermynteolje som gir en forfriskende følelse og en deilig duft. Bruk disse produktene regelmessig for å opprettholde en sunn og balansert hodebunn og hår.

18

BEST FOR KRØLLETE HÅR

Pattern Cleansing Shampoo

Poengsum: 70/100

Emmy-nominert skuespillerinne, Tracee Ellis Ross, er hjernen bak dette krøllevennlige merket. Spesielt designet for å imøtekomme type 3 og 4 krøller, skummet dens lette tekstur imponerende mye og ga mange testere en skånsom, men likevel grundig rens.

Den forviste overflødig olje og gjorde de fleste av panelet vårt fornøyd med det oppfriskede håret.

Nøkkelspesifikasjoner

Størrelse:230ml
Uten parabener:Ja
Silikonfri:Ja
Sulfatfri:Ja
Pattern Cleansing Shampoo er en mild og skånsom sjampo som er spesielt utviklet for å rense og pleie krøllete hår. Den er laget med naturlige ingredienser som renser håret skånsomt uten å tørke det ut eller skade krøllene. Sjampoen inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som hjelper med å bevare krøllenes naturlige glans og elastisitet.

Hva forårsaker fett hår?

Akkurat som huden din kan være fet, kan håret også være det. Fettete hår skyldes at hodebunnen din produserer for mye olje og talg. Dette kan skyldes genetikk og hormoner, men det er også miljøfaktorer som forurensning, trening og overvelding av hodebunnen med produkter som kan føre til dette. 

Selv om det kan være fristende å bruke en tørrsjampo vil for mange produkter for ofte bare føre til at hodebunnen blir tett. Det beste alternativet ditt er å investere i en kraftig sjampo som er spesifikt rettet mot å takle fett.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!