Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mars: Laser 50% & anti-age 20%

d
t
m
s

Selah

Selah er utdannet sykepleier ved Oslomet, og har tatt videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i Oslo. Selah har videre jevnlig tatt kurs innen injeksjoner.

Hun har bred kompetanse på hudproblematikk, og god erfaring innen medisinske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger. Favorittbehandlingen hennes er dermapen.

Selah er lidenskapelig opptatt av å skape gode og trygge resultater. Hennes motto er at alle skal ha muligheten til å bli den beste versjonen av seg selv.

Booker du en konsultasjon hos Selah så kan hun hjelpe deg med å finne behandlinger og produkter tilpasset ditt behov.

Relaterte behandlinger

0
Lokasjoner
0 /5
Kundescore
0
Fornøyde kunder
Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon
Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis konsultasjon hos hudterapeut og kosmetisk sykepleier. Du bestemmer selv om du ønsker konsultasjonen i klinikk eller digitalt.

Selah erfaringer

I Velbehag er vi opptatt av at du skal få den beste behandlingen i trygge omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. Derfor er det ekstra hyggelig å se at våre kunder er fornøyde med kundereisen hos oss. Tusen takk for at akkurat du velger Velbehag!

Om oss

Vi er spesialisert på behandlinger innen laserhud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat – uten at det trenger å koste for mye. Bli bedre kjent med oss og våre verdier.

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.