Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Hudpleie

Gi huden din det den fortjener med en deilig og effektiv ansiktsbehandling. Vi jobber med flere kjente merker, som Skinbetter Science, Babor, Dermalogica, Dr. Schrammek og Dr. Dennis Gross. Dette gjør at vi kan tilpasse hver behandling til din unike hud. Vi fokuserer på velvære, resultat og oppfriskning og jobber målrettet mot hudforbedring.

Om Hudpleie

Vi har et bredt utvalg av både medisinske og klassiske hudpleiebehandlinger. Bestående av innovative og effektive behandlinger og produkter, holder vi oss oppdaterte på populære trender og siste nytt fra skjønnhetsindustrien. Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier, lege eller hudterapeuter. Vi tilpasser oss alltid dine behov for å oppnå tilfredsstillende resultater. Vi tilbyr gratis og uforpliktende hudkonsultasjon, og kan komme med råd og anbefalinger om tilpassede produkter og behandlinger, skreddersydd for dine behov og ønsker.

Hudpleie er med på å styrke din hudbarriere, forebygge aldring og akne, forbedre porer og skape økt velvære. En god hudpleierutine kan forebygge utfordringer som akne-arr og rynker, og kan derfor på sikt bedre psykisk helse og selvfølelse. Huden er det største organet til kroppen, og er en stor del av hvem vi er og hvordan vi føler oss. Etterhvert som man blir eldre minsker mengden av fuktighetsgivende faktorer, som kan føre til tørrhet, rødhet og irritasjon i huden. Å bruke gode produkter og gjennomføre tilpassede behandlinger bidrar til å forebygge, reparere og vedlikeholde hudens funksjoner. En balansert og sunn hud er viktig for at huden skal kunne gjøre alle sine viktige oppgaver.

Vi tilbyr både klassiske og medisinske ansiktsbehandlinger, avhengig av dine ønsker og behov for behandlingen. Dette er noen av våre mest populære ansiktsbehandlinger:

  • Klassisk ansiktsbehandling
  • Dyprens
  • Profhilo Skinbooster
  • Dermapen
  • Green Peel
  • Kjemisk peeling
  • Pigmentbehandling

Fordeler med Hudpleie

Motvirker hudsykdommer

Daglig bruk av riktige riktige produkter vil ha gode effekter på huden, både kortsiktig og langsiktig. Daglig bruk av solkrem reduserer ikke bare risikoen for hudkreft, men vil også motvirke 90% av årsakene bak aldring, nemlig UV-skader og dyptliggende strukturer i huden.

Fremhever naturlige skjønnhetstrekk

god og riktig hudpleie vil ikke bare optimalisere funksjonene i huden din, det vil også få frem en myk, smidig og fuktet hud som gløder, året rundt. Det reduserer også rynker og linjer, og virker forebyggende på sikt.

Hud i balanse

Mange har en tendens til å snakke om “uren” hud. Opplever man ulike problemer med huden kommer ikke dette av at man er uren og skitten. Det handler om alt fra ubalanse til feil produkter eller hormonelle årsaker. Dette kan føre til økt talgproduksjon i huden, og tilstoppede porer som gjør at talgen ikke kommer ut. Da blir det dannet en betennelse i porene som gjør at man får kviser. Med tilpassede produkter og behandlinger vil man etterhvert oppnå en hud i balanse. Det innebærer en sunn og frisk hudbarriere med en balansert ph-verdi.

Hvordan fungerer Hudpleie?

Avhengig av hvilken behandling som utføres, vil en ansiktsbehandling alltid inneholde en analyse av huden, rens og avsluttende produkter med solfaktor og fuktighetskrem. Behandlingene kan i stor grad tilrettelegges når det gjelder ulike styrker, konsentrasjoner og hudpleieprodukter som brukes.

De ulike tilstandene i huden krever ulike ingredienser og behandlinger for å balanseres, og derfor behandles hver enkelt hud forskjellig. Behandlingen utføres på bakgrunn av en konsultasjon eller analyse av huden, basert på dine ønsker og behov.

Behandlingen kan ta alt mellom 20-60 minutter, avhengig av hvilken prosedyre som velges. Man kan få anbefalt et hudprogram med ingredienser og produkter tilpasset din hudtilstand og hudtype. Dette er for å få mest mulig ut av behandlingen og bevare effekten videre i huden på sikt.

Det anbefales å unne seg hudpleiebehandling 1-4 ganger i året. Man kan fint gjenta enkelte behandlinger hver 4-8 uke. Den sikreste måten å sikre seg de rette produktene på er når huden blir nøye vurdert under en ansiktsbehandling. Å bruke gode produkter hjemmefra er essensielt for å oppnå huden man ønsker!

Forberedelse og etterbehandling

Hudpleie priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Hudpleie

FAQ - Hudpleie

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på [email protected]
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Både klassisk ansiktsbehandling og dyprens kan tas hver 2-4 uker uten problem.

Vi anbefaler deg å oppsøke vår hudpleier 1 gang per måned. Da sikrer du deg at huden blir godt tatt vare på, samt gjort analyse av værskifte, alder og hormonelle forandringer. Vi forstår at noen ikke har mulighet til å oppsøke oss hver måned, og vil da anbefale deg å minst komme innom hver 3 måned. 

I en klassisk ansiktbehandling tilpasser vi produkter til din hud. Vi tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. Behandlingen består av rens, toner, peeling, ansiktsmaske, serum, kremer og massasje av decollete. 

Damp og steam kan stimulere kollagenproduksjonen i huden din. For høy temperatur i dampen kan skade huden din. Det er derfor viktig å utføre damp behandling i samråd med hudpleieren din. 

God hudpleie er med på å styrke din hudbarriere, forebygge aldring og akne, forbedre porer og skape økt velvære. En god hudpleie rutine kan gi deg bedre psykisk helse og selvfølelse. Det kan også forebygge akne arr og rynker i huden.

Velg lokasjon👇🏼