Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Kampanje: Spar 30% på Dermapen i februar.

Ønsker du å ta behandlingen etter februar? Kjøp et gavekort med tilbudet som er gyldig i 1 år. Klikk her.

Dermapen

Opplev forskjellen med Dermapen – din nøkkel til strålende hud! Den avanserte mikronålingsteknologien gir deg øyeblikkelige resultater, fra glattere tekstur til reduserte fine linjer.

Dermapen

Opplev forskjellen med Dermapen – din nøkkel til strålende hud! Den avanserte mikronålingsteknologien gir deg øyeblikkelige resultater, fra glattere tekstur til reduserte fine linjer.

Kampanje: Spar 30% på Dermapen i februar.

Ønsker du å ta behandlingen etter februar? Kjøp et gavekort med tilbudet som er gyldig i 1 år. Klikk her.

Dette bør du vite

Det er viktig at huden er frisk, f.eks. skal den ikke være solbrent eller behandlet med sterke syreprodukter eller kortisonkremer.

Etter behandling med Dermapen anbefaler vi å følge et par tips. Du vil få en egen brosjyre ved gjennomført behandling som hjelp til å huske anbefalingene.

Ikke utsett deg selv for solen
Etter at du har gjennomgått mikroneedling-prosedyren, hold deg unna solen og ikke bruk solkrem på grunn av giftstoffene som kan være inneholdt i lotionen. Etter prosedyren er hudkanalene helt åpne, og eventuelle giftstoffer i aktuelle søkere kan være skadelige for deg.

Ikke bruk hudprodukter med «aktiv ingredienser»
Etter prosedyren, unngå hudpleieprodukter som har aktive ingredienseri 4 døgn. Disse inkluderer vanligvis ting som alfahydroksysyrer, retinol og andre lignende midler. Huden vil være svært sensitiv og disse produktene vil bare irritere den ytterligere.

Unngå svette
Når du svetter, vil porene i huden åpne seg igjen, og bakteriene på huden din kan komme inn i huden. Dette kan føre til enten en reaksjon eller infeksjon.

Nedetid etter en Dermapen-behandling er vanligvis 1-3 dager.

Dag 1 – Erytem og rødt utseende og graden vil avhenge av hvor aggressiv behandlingen ble utført.

Dag 2 – En rød eller rosa nyanse vedvarer som en moderat solbrenthet. Hevelse kan være mer merkbar den andre dagen.

Dag 3 – Huden kan være rosa eller normal farge. Hevelsen avtar.

Markedsledende innen microneedeling

Dermapen har vært markedsleder innen profesjonell microneedling siden 2011. Bestående av et team med forskere innen avansert microneedling-teknologi, er Dermapen foreløpig den eneste produsenten som har patent på microneedling applikasjoner. Stemplingsvirkningen til Dermapens vertikale spiss skaper usynlige mikroskader i huden, som stimulerer den til en naturlig evne for å helbrede seg selv og øke produksjonen av nytt kollagen på sikt. Ved å gjøre dette oppmuntres og utnyttes mikroskadenes medfødte evne til å vokse ut igjen og reparere huden gjennom naturlige, fysiologiske prosesser. Resultatet er en forynget og forfrisket hud.

Dermapen® er kjent for å være blant de mest innovative foryngelsesterapiene som er tilgjengelig på markedet i dag. Ved å skape mikroskader som utløser veksten av fibroblastceller, stimuleres produksjonen av kollagen som fører til en fyldigere og glattere hud. Dermapen viser til gode resultater på alt fra hudforyngelse til acne og dypere arr i huden. Med nyprodusert kollagen jevnes huden ut og det skapes en fyldigere og glattere hud.

Behandlingen passer for alle hudtyper og hudtoner, spesielt for personer som har problemer som akne, arrdannelse, rynker, fine linjer og store porer. Du vet kanskje at Dermapen 4 pro behandler hele ansiktet for hudforyngelse, men det er ikke bare begrenset til ansiktet; den kan også behandle andre områder av kroppen som hals, bryst, armer og hender. Den kan også trygt behandle alle former for arr som akne eller kirurgiske arr, mage-arr, strekkmerker, forbrennings kontraktur og også løs kroppshud. Vi skreddersyr et hjemmeprogram tilpasset din hudtype og de tilstandene som du ønsker å forbedre. Indikasjoner som kan behandles:

  • Pigmenteriner
  • Rosacea
  • Grå/gusten hudtone
  • Store porer
  • Arr/akne arr
  • Fine linjer og rynker
  • Strekkmerker
  • Brannskade

FAQ

Dermapen er svært effektiv for å fjerne arr og ujevnheter i huden, men den største fordelen er forbedringen i den generelle hudtonen og teksturen i huden som kommer etter behandlingen. I tillegg blir porer, overfladiske rynker og strekkmerker redusert.

Dermapen hjelper mot slapp og ujevn hud, linjer og rynker, pigmenteringer, aknearr, store porer, jevner og myker opp strekkmerker

Det anbefales å ta behandlingen rundt tre ganger for ønsket resultat og optimal effekt. Deretter kan man fint ta behandlingen en til to ganger i året.

Dermapen stimulerer huden og skaper en kontrollert skade. Det er derimot ikke farlig og skaper ikke en permanent skade i huden. Resultatet er en nyere og friskere hud som naturlig har bygd seg opp på egenhånd, som følge av den kontrollerte skaden.

Pris på Dermapen varierer ut fra hvilke områder man behandler og hvor mange ganger man utfører behandlingen. Hos Velbehag koster Dermapen fra 2400,- og oppover.

Gravid/ ammende, betennelse eller infeksjon i huden, eksem/ herpes, keloider, ustabil diabetes, hudkreft i området, bruk av isotretinoine eller cellegift siste 6 måneder

Dermapen er en tilnærmet smertefri behandling. Hvordan man opplever den avhenger av smerteterskel. Enkelte kan oppleve Dermapen som noe ubehagelig, men overkommelig.

Etter behandlingen legges det på avkjølende og beskyttende produkter som unngår rødhet. Man kan likevel oppleve noe rødhet i huden i 1-3 dager etter behandlingen.

Man bør vente 4-5 timer etter behandlingen med å dusje og rense den behandlede huden med rent vann.

Det anbefales at huden får være fri for sminke et døgn etter behandling. Man kan rense over huden, og ta sin daglige fuktighetskrem på samme kveld eller morgenen etter.

Produkter med aktive virkestoffer avsluttes 1 uke i forveien og kan gjenopptas 3-5 dager etter behandling, som syreprodukter, kortisonkremer og retinol.

Dermapen virker både forebyggende og behandlende. Det er en sikker og effektiv hudbehandling, som virker hudfornyende. Medisinske studier viser også at Dermapen er trygt, minimalt invasivt og passer til alle hudtyper.

Dermapen og Skinpen er begge en videreutviklet form for microneedling, men er to ulike merker og behandlinger.

Man bør vente med hard trening og svette i 24 timer etter Dermapen.

Hvordan man opplever microneedling avhenger gjerne av den enkeltes smerteterskel. Noen kan oppleve microneedling som noe ubehagelig, men overkommelig.

Dermapen 4 pro er en automatisert microneedling behandling som lager mikroskopiske hull i huden og stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Det er revolusjonerende nyhet innen anti-age, hvis man ønsker hudforbedring og oppstramming av huden uten kirugi.

Dermapen kan utføres av helsepersonell eller terapeuter som er sertifisert og har gjennomført nødvendig kursing innen behandlingen.

Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon
Velbehag Medisinsk Hudklinikk konsultasjon

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis konsultasjon hos hudterapeut og kosmetisk sykepleier. Du bestemmer selv om du ønsker konsultasjonen i klinikk eller digitalt.

Det er alltid en risiko knyttet til kliniske behandlinger. I Velbehag er vi opptatt av å gi deg som kunde kontrollerbar og riktig informasjon. Nedenfor kan du lese om noen av de vanligste risikomomentene knyttet til behandlingene vi tilbyr. I forkant av eventuell behandling vil du alltid få utdypende informasjon om risiko i dialog med lege eller sykepleier. Les mer

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.