Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Velkommen til Velbehag

Vi er en av Norges ledende klinikkjeder innen medisinsk hudpleie. Siden oppstarten i 2021 har vi raskt utvidet til lokasjoner over hele landet.

Vi er spesialisert på behandlinger innen laserhud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat – uten at det trenger å koste for mye.

Kjent fra:

Oppstarten av Velbehag

Velbehag startet som et lite prosjekt av den unge gründer-duen Sara Aasen Pedersen og Stian Schille Olsen, drevet av en visjon om å forbedre tilgangen til kvalitetshudpleie i Norge.

Med nøye planlegging og hjelp fra familie og venner, tok de sjansen og realiserte drømmen.

Etter å ha sikret det et lite lokale i hjembyen Kristiansand, åpnet Velbehag sine dører i april 2021, som en beskjeden virksomhet med store ambisjoner.

Laser, hud & injeksjoner

Vi spesialiserer vi oss på medisinske behandlinger som injeksjoner og laser. Vi tilbyr også et bredt spekter av skjønnhetspleie, inkludert vippe- og brynstell, klassisk hudpleie og fotpleie.

Hos oss finner du også produkter fra noen av de mest anerkjente merkene i bransjen.

Vårt mål er å tilby alt huden din trenger på ett sted – uten at det trenger å koste for mye.

Et eget akademi

Hos Velbehag prioriterer vi din trygghet og tilfredshet gjennom kontinuerlig utdanning av vårt team som består av leger, sykepleiere og helsefagarbeidere.

Gjennom Velbehag Akademiet får våre medarbeidere tilgang til spesialiserte kurs i estetisk medisin og velvære, ledet av våre mest erfarne fagfolk. Dette sikrer at alle teammedlemmer er oppdatert på de mest effektive og dokumenterte behandlingsmetodene som finnes på markedet.

Vi investerer betydelige ressurser i opplæringen, slik at du som kunde alltid kan føle deg trygg og sikker på at du får de beste resultatene i våre hender.

Team Velbehag

På kort tid har vi vokst fra å være en liten familiebedrift med et par ansatte til å være et landsdekkende team på mer enn 80 medarbeidere, inkludert helsepersonell og administrasjon. 

Ute i klinikkene består våre team av leger, sykepleiere og helsefagarbeidere, mens administrasjonen dekker funksjoner som HR, økonomi, marked og IT.

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.