Vi tilbyr vi en rekke behandlinger innen vipper og bryn, avhengig av hvilket resultat du er ute etter. Behandlingene passer perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på sminke, men vil se opplagt og stelt ut til enhver tid. Se hele behandlingstilbudet nedenfor og sjekk ut våre før- og etterbilder.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlinger

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen vipper og bryn, avhengig av hvilket uttrykk du er ute etter.

 

Vippeløft

Ved vippeløft får vippene dine en naturlig bøy uten bruk av extenstions. Et naturlig og vakkert resultat som åpner blikket og forstørrer øynene. Farge er inkludert i prisen. Har en varighet på opptil 4-6 uker.

Brynslaminering

Ved brynslaminering blir hårene løftet og gredd oppover, som gir en illusjon om tykkere og mer veldefinerte bryn. En populær behandling som varer i flere uker. Farge er inkludert.

Vippe extensions

Frister det med lange, fyldige og mørke vipper? Da er vippe-extensions noe for deg. Her limer vi falske vipper på dine naturlige, og det vil både føles og se ut som dine egne vipper. Vi tilbyr klassiske vippe extensions som gir et vakkert, naturlig og langvarig resultat.

Farge & form

Farging av vipper

Farging av vipper. En enkel måte å definere vippene dine på, ved at de ser lengre og tykkere ut på grunn av fargen. 

Farge og forming av bryn

Definerer og rydder opp brynene ved bruk av farging, voksing og pinsett etter dine behov. 

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

En kombinert behandling for deg som er ute etter det lille ekstra. Gir et våkent blikk og definerer både bryn og vipper.

Pakkeløsning

Vippeløft & brynslaminering 

Her kombineres to av våre mest populære behandlinger innen vipper og bryn. Perfekt for deg som vil ha det lille ekstra, med et naturlig og vakkert uttrykk som varer i flere uker. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader