Vi tilbyr vi en rekke behandlinger innen vipper og bryn, avhengig av hvilket resultat du er ute etter. Behandlingene passer perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på sminke, men vil se opplagt og stelt ut til enhver tid. Se hele behandlingstilbudet nedenfor og sjekk ut våre før- og etterbilder.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlinger

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen vipper og bryn, avhengig av hvilket uttrykk du er ute etter.

 

Vippeløft

Ved vippeløft får vippene dine en naturlig bøy uten bruk av extenstions. Et naturlig og vakkert resultat som åpner blikket og forstørrer øynene. Farge er inkludert i prisen. Har en varighet på opptil 4-6 uker.

Brynslaminering

Ved brynslaminering blir hårene løftet og gredd oppover, som gir en illusjon om tykkere og mer veldefinerte bryn. En populær behandling som varer i flere uker. Farge er inkludert.

Vippe extensions

Frister det med lange, fyldige og mørke vipper? Da er vippe-extensions noe for deg. Her limer vi falske vipper på dine naturlige, og det vil både føles og se ut som dine egne vipper. Vi tilbyr klassiske vippe extensions som gir et vakkert, naturlig og langvarig resultat.

Farge & form

Farging av vipper

Farging av vipper. En enkel måte å definere vippene dine på, ved at de ser lengre og tykkere ut på grunn av fargen. 

Farge og forming av bryn

Definerer og rydder opp brynene ved bruk av farging, voksing og pinsett etter dine behov. 

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

En kombinert behandling for deg som er ute etter det lille ekstra. Gir et våkent blikk og definerer både bryn og vipper.

Pakkeløsning

Vippeløft & brynslaminering 

Her kombineres to av våre mest populære behandlinger innen vipper og bryn. Perfekt for deg som vil ha det lille ekstra, med et naturlig og vakkert uttrykk som varer i flere uker. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader