Øynene er uten tvil et av de vakreste områdene hos mennesker. De kan formidle så mange følelser og tanker, med kun ett blikk. Vipper og øyenbryn rammer inn øynene og fremhever de ulike trekkene. Behandling på vipper og bryn kan være med på å forsterke blikket og fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk.    

Hos Velbehag tilbyr vi en rekke behandlinger innen vipper og bryn, avhengig av hvilket resultat du er ute etter. Behandlingene passer perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på sminke, men vil se opplagt og stelt ut til enhver tid. Er du usikker på hva som passer deg? Bestill en gratis konsultasjon.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

4.8/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlingtid

30-45 minutter

Varighet

3-6 uker

Behandlinger

Farge & form

Farging av vipper

Farging av vipper. En enkel måte å definere vippene dine på, ved at de ser lengre og tykkere ut på grunn av fargen. 

Farge og forming av bryn

Definerer og rydder opp brynene ved bruk av farging, voksing og pinsett etter dine behov. 

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

En kombinert behandling for deg som er ute etter det lille ekstra. Gir et våkent blikk og definerer både bryn og vipper.

Vippeløft

Ved vippeløft får vippene dine en naturlig bøy uten bruk av extenstions. Et naturlig og vakkert resultat som åpner blikket og forstørrer øynene. Farge er inkludert i prisen. Har en varighet på opptil 4-6 uker.

Brynslaminering

Ved brynslaminering blir hårene løftet og gredd oppover, som gir en illusjon om tykkere og mer veldefinerte bryn. En populær behandling som varer i flere uker. Farge er inkludert.

Pakkeløsning

Vippeløft & brynslaminering 

Her kombineres to av våre mest populære behandlinger innen vipper og bryn. Perfekt for deg som vil ha det lille ekstra, med et naturlig og vakkert uttrykk som varer i flere uker. 

Vippe-extensions

Frister det med lange, fyldige og mørke vipper? Da er vippe-extensions noe for deg. Her limer vi falske vipper på dine naturlige, og det vil både føles og se ut som dine egne vipper. Vi tilbyr klassiske vippe extensions som gir et vakkert, naturlig og langvarig resultat.

Hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk er vi spesialisert på vipper og bryn. 

Vippeløft

I denne behandlingen starter vi med å rense øynene dine. Deretter finner vi den riktige bøyen til dine vipper.

Under selve behandlingen legges gelepads på øyelokket hvor vi så fester vippene forsiktig med et skånsomt rislim.

Deretter legger vi et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket. Middelet skal virke i ca 6-12 minutter. Da blir vippene formet etter buen på gelepadsen. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som skal virke i ca 6 minutter før behandlingen avsluttes.

De fleste ønsker også å farge vippene sort under denne behandlingen for å få best mulig resultat. Farge av vippene er inkludert i prisen.

Brynslaminering

• Alle som ønsker å forbedre utseendet av brynene og vippene sine
• Damer og menn med lite brynshår, som ønsker økt fylde
• De som ikke er fornøyd med formen på brynene sine
• De som ønsker et mer våkent blikk
• Vippeløft er perfekt for deg som ikke liker å bruke maskara

Under behandlingen børster vi alle hårene i ønsket retning. Vi lytter til deg slik at du får de brynene du ønsker. Behandlingen tar ca 45 minutter og resultatet varer ca 3-6 uker. Resultat og varighet kan variere fra person til person. Under behandlingen farger vi og vokser brynene dine, dersom du ønsker det. Dette er inkludert i prisen.

• Unngå vann på brynene de neste 24 timene slik at brynene ikke skifter retning.
• Du får med en børste hjem som du kan børste brynene med hver morgen.

Vippe extensions

Nei, vippene trenger ikke å bli ødelagte fordi du bruker vippe extensions. Våre behandlere er sertifiserte og kvalifiserte til å utføre denne behandlingen på en trygg måte, og bruker produkter av kvalitet, tilpasset vippe extensions. Vi følger også opp våre kunder og tilbyr renseprodukter som gjør at man kan ta vare på vippene på best mulig måte. Vi legger ikke vipper på om du har øyesykdom, ikke har vipper eller om vippene ikke er sterke nok for extensions. 

Dette varierer fra person til person. Det er normalt at man opplever å miste noen få extensions etter to uker, og at man trenger påfyll etter tre-fire uker. Hos noen varer de lengre, mens andre kortere.

Ja, du kan dusje når du har vippe extensions. De blir ikke ødelagt av vann, og trenger blant annet olje eller sminkerester for å løses opp og falle av. Vi anbefaler likevel å unngå kontakt med øyeområdet generelt når man har extensions for lengst mulig varighet. Unngå å få vann og varme direkte på vippene 48 timer etter nytt sett/påfyll. 

Hos Velbehag koster et nytt sett med vippe extensions 1590kr, mens påfyll av vipper koster 990kr. 

Nei, vi anbefaler ikke å bruke vippetang på vippe extensions. Dette er heller ikke nødvendig, da vippene får en naturlig og flott bøy av vippe extensions. Man risikerer å dra av vippe extensions hvis man bruker vippetang på de. 

Vi anbefaler å fylle på vippe extensions ca. hver 3. uke. Det varierer mellom hver kunde hvor lang tid det trenger å gå mellom hver påfyll. 

Ja, det går fint å bade i klor med vippe extensions. Det er hovedsakelig oljebaserte produkter som kan løsne opp i limet på vippene, som gjør at de faller av. 

Man kan enten ta av vippene ved å gjøre det hos en behandler i klinikk, eller ved å la vippene falle naturlig av selv. Etter rundt to måneder uten påfyll vil omtrent alle vipper ha falt naturlig av seg selv.

Du kan sminke deg som normalt når du har vippe extensions, men vi anbefaler å ikke bruke mascara på vippene. Det kan både føre til at vippene blir ødelagt og faller av, i tillegg til at det ikke er nødvendig, da vippe extensions gir en helhetlig mascara effekt i seg selv.

Vanlige spørsmål om vipper og bryn

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen vipper og bryn: farging av vipper, form og farge av bryn (brynstyling), vippeløft og brynslaminering. Du kan fint kombinere disse behandlingene dersom du ønsker masimal effekt. 

Å behandle vipper og bryn passer for deg som ønsker et mer definert uttrykk, ønsker å bruke mindre tid på sminke og vil se mer opplagt ut til enhver tid. Dette er skjønnhetsbehandlinger som fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk og gi deg ekstra velvære i hverdagen. 

Ved farging av vipper blir vippene dine farget sorte, og resultatet varer i flere uker. Her vil du kunne se vippene dine tydeligere på grunn av fargen, både i tykkelse og lengde. Ved vippeløft får derimot vippene dine en mer permanent bøy, hvor de løftes naturlig oppover. Her er farging inkludert i behandlingen. Dette er en behandling som gir deg maksimal effekt av vippenes potensiale. Det pleier å gå mellom 4-6 uker mellom hvert vippeløft. Her får du naturlig mascara-effekt til enhver tid. 

Ved brynstyling blir brynene farget og vokset, og får en mer definert form og utseende. Dette gir en naturlig look hvor du slipper å bruke ekstra tid på sminke og napping av hår. Brynslaminering er en annen type brynsbehandling, hvor brynshårene får et permanent løft som varer i flere uker. Her er farging inkludert i prisen, og brynene blir også formet ved voksing og napping. Dette er en svært populær behandling som stadig flere velger. Brynslaminering gir nytt liv til brynene ved å gi de et naturlig løft som varer gjennom flere uker.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader