Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Vippeløft

Vippeløft er en revolusjonerende behandling som gir volum og farge til vippene, som gjør de betraktelig lengre, større og fyldigere.

Om Vippeløft

Vippeløft er en vippebehandling som har skutt fart i Norge de siste årene. Det er en naturlig måte å fremheve vippene på uten å bruke extensions eller vippetang. Vippene blir betraktelig lengre, større og fyldigere, og det skapes en illusjon om et våkent og løftet blikk.

Vippene får i tillegg et naturlig løft og en bøy som varer i flere uker. Behandlingen tar utgangspunkt i dine egne vipper, og gjør mest mulig ut av de for et naturlig resultat. I motsetning til vippetang varer vippeløftet hele dagen, hele uka og de neste ukene, helt uten å skade dine egne vipper.

Resultatet av vippeløft varer i ca. 4-6 uker. Dette varierer mellom hver kunde, avhengig av de naturlige vippene. Det må gå 4-6 uker før man kan ta behandlingen på nytt. Grunnen til dette er at vippene kan bli skadet over tid dersom man tar behandlingen med for korte mellomrom.

Stadig flere sverger til denne behandlingen. Mange ønsker et naturlig resultat som fremhever øynene. Dette gjør at vippeløft passer for mange. Behandlingen kan også utføres på kortere vipper, så lenge de passer til den minste formen. Ønsker du å slippe bruk av rettetang eller extensions er dette den perfekte behandlingen for deg.

Hos Velbehag er farge alltid inkludert i vippeløft. Behandlingen tar i underkant av en time.

Fordeler med Vippeløft

Bruk mindre tid på sminke og mascara

Vippeløft fremhever vippene med både lengde, tykkelse og farge. Det gjør at du kan starte dagen med freshe vipper, uten å måtte bruke tid på vippetang, mascara og sminke generelt. Skulle du derimot ta på mascara, vil vippene bli ekstra fremhevet på grunn av løftet fra vippebøyen.

Ingen irritasjon

Med vippeløft kan du gni deg i øynene og sove med ansiktet godt nedi puta, så mye du vil. Å ta på vippene går ikke utover resultatet eller effekten. I tillegg kan du bruke både mascara og vippeolje når og slik du selv ønsker. Det er med andre ord få begrensninger med vippeløft, og de trenger bare å vedlikeholdes hver 6-7 uke for et flott resultat.

Fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk

Vippeløft bøyer og farger vippene på en naturlig måte, som gjør at du ser opplagt ut til en hver tid. Resultatet er naturlig og vakkert, og står i tråd med våre verdier om å fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser. Vi har riktig kompetanse og erfaring med å utføre vippeløft.

Hvordan fungerer Vippeløft?

Vippeløft er en behandling som tar ca. 45 minutt. Underveis legger terapeuten på ulike produkter på vippene som sammen skaper en naturlig bøy og farge som varer i flere uker. Du har øynene lukket under hele behandlingen. Det startes med at det legges på silikonformer på hvert øyelokk, tilpasset lengden på vippene.

Det er likevel alltid opp til kunden om man ønsker å farge vippene eller ikke. Etter fargeprosessen tar terapeuten av silikonformene, og fjerner lim og farge som er igjen på vippene. Behandlingen er så ferdig, og du har fått lengre, fyldigere og mørke vipper.

Terapeuten velger også former ut fra om kunden har naturlig bøyde vipper fra før eller om de er rette. Deretter limes og gres vippene oppover. Dette limet har i seg selv ingen effekt, annet enn at det legger vippene i ønsket retning på silikonformen.

Deretter legges det på to ulike produkter som skaper det permanente resultatet på vippene. Det første produktet setter i gang en aktiveringsprosess, mens det andre nøytraliserer og gjør at vippene holder seg i retningen de er lagt på silikonformen. Etter at selve vippeløftet er utført, farger terapeuten vippene. Det anbefales å farge vippene ettersom produktene fra vippeløftet kan lysne vippene til en viss grad.

Det er likevel alltid opp til kunden om man ønsker å farge vippene eller ikke. Etter fargeprosessen tar terapeuten av silikonformene, og fjerner lim og farge som er igjen på vippene. Behandlingen er så ferdig, og du har fått lengre, fyldigere og mørke vipper.

Forberedelse og etterbehandling

Vippeløft priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

Fra 600 kr

Vippeløft & brynstyling (farge inkludert på begge)

Fra 1000 kr

Erfaringer med Vippeløft

FAQ - Vippeløft

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Så lenge behandlingen utføres av sertifiserte terapeuter med riktig kunnskap, er ikke vippeløft skadelig for vippene. Man bør vente i minst 4-6 uker mellom hvert vippeløft.

Resultatet av vippeløft varer i ca. 4-6 uker.

Vippeløft løfter vippene uten en bue, og gir et inntrykk av mer volum. Er du derimot på utkikk etter en nydelig bøy på vippene som gir en soft look, så er vippebøy perfekt.

Vippeløft er en skjønnhetsbehandling som løfter vippene og skaper en illusjon om lengre og tykkere vipper, helt naturlig.

Vippeløft er ikke skadelig så lenge behandlingen utføres av sertifiserte terapeuter med riktig kunnskap om virketider.

Det anbefales å unngå vann, fukt og damp direkte på vippene i 24-48 timer etter behandlingen. Dette kan i verste fall skade effekten av løftet.

Man kan bevare vippeløftet ved å følge etterbehandlingsråd om å unngå fukt på vippene i 24-48 timer etter behandlingen. Bruk av vippeserum kan også fremheve vippeløft.

Ja, 48 timer vippeløft kan man bade og gjøre generelt som normalt uten å skade effekten av resultatet.

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.