Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Vippe extensions

Vippe extensions fremhever øynene på en vakker og elegant måte. Passer for deg som ønsker lengre og fyldigere vipper med “det lille ekstra”.

Om Vippe extensions

Vippe extensions, også kjent som lash extensions, er en skjønnhetsbehandling som fremhever øynene og skaper en vakker mascara-look, helt uten sminke.

Det limes limes falske vipper på de naturlige, som skaper en illusjon om lange, mørke, fyldige og dramatiske vipper. Effekten varer i flere uker, og litt etter litt vil de falske vippene falle av naturlig. Man kan ta påfyll etter 2-4 uker, avhengig av hvor fort de faller av og hvordan man ønsker at resultatet skal være.

Klassiske vippe extensions gir et naturlig og elegant resultat. Dettee anbefales for deg som tar vippe extensions for første gang og vil ha en myk overgang til større, fyldigere og mørke vipper. Klassiske vipper skiller seg fra volum ved at det festes kun én vippe på hver enkelt naturlige vippe.

Ved volum festes 2-3 vipper på kun en naturlig vippe, og gir dermed en mer dramatisk look, fremfor naturlig. Med en mix på vippe extensions får man en kombinasjon av klassiske- og volumvipper. Dette gir en naturlig, men noe mer fyldig look enn klassiske vippe extensions alene. Passer for alle.

Fordeler med Vippe extensions

Tidssparing

Med vippe extensions blir mest sannsynlig morgen- og sminkerutinen din kuttet ned med 20 til 30 minutter. Her får du vakre vipper som sitter på plass fra morgen til kveld. Passer både for deg som vil føle deg litt ekstra fresh, eller vil ha siste finish til en mer dramatisk sminke-look.

Tilpassede vipper

Vippeextensions er tilpassbare, som gir oss muligheten til å velge lengden på forlengelsene selv, for å skape det resultatet og utseendet som du ønsker.

Fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk

Vippe extensions fremhever øynene dine på en unik måte. Vi kan skape alt fra “dådyr-øyne” til en mer dramatisk “cat-eye-look”. Vi tilpasser oss dine ønsker for resultatet og effekten.

Hvordan fungerer Vippe extensions?

Behandlingen innebærer å feste falske vipper på hver av de naturlige vippene. Avhengig av hvilken metode som velges fester man en, to eller tre falske vipper til en naturlig vippe.

Generelt er vippeextensions smertefritt å utføre og tar 1-2 timer.

Vippenes tilstand og hvordan de pleies etter prosedyren avgjør hvor holdbar den er. De naturlige vippene faller av og erstattes av nye. Dermed vil noen av de falske vippene også falle av.

 

Resultatet varer derfor mellom 3-4 uker, og etter dette bør de fylles på.

Forberedelse og etterbehandling

Vippe extensions priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

Fra 600 kr

Vippeløft & brynstyling (farge inkludert på begge)

Fra 1000 kr

Erfaringer med Vippe extensions

FAQ - Vippe extensions

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på [email protected]
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Vippe extensions koster mellom 700,- og 1500,- avhengig av om man tar nytt sett eller påfyll.

Vippe extensions kan sitte i rundt 2-5 uker før man bør ta påfyll.

Mange foretrekker vippeextensions fordi man slipper å sminke øynene, i tillegg fremheves øyepartiet.

Man kan dusje med vippe extensions, men det frarådes generelt å dra i eller ta på vippene.

Man bør fylle etter rundt 2-6 uker, avhengig av hvordan man ønsker at vippene skal se ut.

Man kan fint børste vippene forsiktig, hver dag.

Man kan vaske ansiktet som normalt når man har extensions, men unngå å gni over vippene. Bruk heller en rens tilpasset for extensions direkte på øynene og følg instruksene.

Ja, man kan bruke sminke med extensions. Det frarådes å bruke mascara.

Ja, man kan bade i saltvann med vippe extensions.

Det frarådes å ta av, dra i eller rive av vippene selv. Dette kan skade de naturlige vippene, som kan falle av. Man bør fjerne extensions hos vippeteknikere som tar av extensions uten å ta av de naturlige vippene.