Velbehag Klinikk Kristiansand

Velkommen til Velbehag Medisinsk Hudklinikk i Kristiansand sentrum. Vi er spesialisert innen laser, hud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

Utover medisinske tjenester tilbyr vi også en rekke behandlinger innen klassisk hudpleie, fotpleie, bryn og vipper, negldesign og massasje.

Velkommen innom!

Portrettbilde av Sara Aasen som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand
- Sara Aasen, Daglig leder

Kontakt

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
Anette Karoline Thon
Anette Karoline Thon
21:34 23 Mar 22
Fantastisk klinikk med herlig atmosfære! Fikk fantastisk behandling, konsultasjon og anbefalinger fra Fatima. Meget fornøyd med resultatet, skal definitivt tilbake🤩
Farnaz Ghanonisaber
Farnaz Ghanonisaber
13:04 28 Jan 22
Hadde min første time i dag hos Sara. Hun er utrolig hyggelig og profesjonell. Svarte ærlig på spørsmålene jeg lurte på, og spurte underveis om det gikk fint med behandlingen jeg fikk.Anbefales på det sterkeste! 👌
Natali Lien
Natali Lien
13:20 27 Jan 22
Kjempe hyggelig personalet, blir alltid møtt med et smil! 🙂 Har selv vært på behandling hos Laila hele tiden og er kjempe fornøyd! Veldig trivelig dame som kan jobben sin og kan slå en prat så man føler seg komfortabel 🥰
Isabelle Mikkelsen
Isabelle Mikkelsen
09:40 17 Dec 21
Kjempe fine arbeidere og følte meg så godt tatt vare på😊 kommer 100% tilbake
Sirius
Sirius
19:01 25 Oct 21
Bra service, gode priser, fint lokal og hyggelige ansatte! De vet hva de holder på med, og er flinke til å svare på spørsmål uten å prakke på med unødvendig info eller anbefalinger av dyre produkter og behandlinger du ikke trenger.Det er rett og slett en behagelig opplevelse å dra hit.Stort pluss for rent, pent og velduftende toalett. Eneste offentlige toalettet jeg ikke har kviet meg for å bruke. ✌️read more
Rikke M. S
Rikke M. S
19:29 04 Oct 21
Jeg er så sterkt imponert over kunnskapen som deles på Velbehag. Da jeg startet min reise med laser-hårfjerning var jeg veldig skeptisk da jeg har mørk indisk hår og hudtype, som gjør det vanskelig å se for seg at jeg kan bli «hårfri». Jeg har tidligere fått brann-merker med laser på ande klinikker, men til stor begeistring så fungerer faktisk laseren på Velbehag kjempe godt til min hud 😀 Jeg har hatt noen behandlinger nå, og ser allerede store resultater. Ekstra hyggelig er det at jeg blir så varmt tatt imot som kunde også, med smil, hyggelige ord og fine tilbud. Jeg kan virkelig anbefale velbehag på det aller sterkeste til alle som ønsker seg en god service, god kvalitet, hyggelig personell, og ikke minst vakkert og bra resultat innen hudpleie, laser eller injeksjoner =)read more
See All Reviews
js_loader

Møt teamet i Kristiansand

Portrettbilde av Mishe som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand

Laserterapeut

Mishe

Mishes visjon er å skape en god og trygg kundeopplevelse. Hun har tatt sin utdanning som hjelpepleier i Stockholm, Sverige. Der har hun bodd store deler av livet. Mishe elsker alt innen skjønnhet og velvære. Hun er kurset i laser, vippeløft og brynslaminering. Mishe er en sprudlende dame med masse energi. Her kan du være trygg på å få de beste tips og råd.

Portrettbilde av Laila Aasen som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand

Laserterapeut

Laila

Lailas visjon er å gi kunden en opplevelse av å bli hørt og at du som kunde sitter igjen med en god opplevelse. I bunn er Laila utdannet hjelpepleier og har viderutdannet seg innen laser, hud og skjønnhets behandlinger. Hun er spesialist på laser, og har stor kunnskap til våre medisinske hudpleieserier.

Portrettbilde av Guro som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand

Hudterapeut og innholdsskaper

Guro

Guro er utdannet hudterapeut og har en bachelor i kommunikasjon og medier. Hun har en stor lidenskap for skjønnhet og velvære, og får glede av å spre sin kunnskap og interesse i møtet med Velbehags kunder – både gjennom våre sosiale medier og i klinikken. Guro tilbyr behandlinger innen hudpleie, vipper & bryn, fotpleie og aromamassasje. Ved å ta kurs og følge med på trendene i skjønnhetsbransjen, ønsker Guro å kunne tilby deg den beste behandlingen du trenger – i rolige og behagelige omgivelser.

Portrettbilde av Mille Schille Olsen som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand

Assistent

Mille

Mille er vår skjønne assistent. Hun er ansvarlig for resepsjonen og hjelper deg gjerne med spørsmål omkring våre behandlinger, og ekspedering av produkter eller gavekort. Mille er ekspert på sosiale medier og bidrar med flotte videoer og bilder til Velbehags platformer. 

Logo til Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Negldesigner

Jovic

Portrettbilde av Sara Aasen som jobber i Velbehag Klinikk Kristiansand

Daglig leder & gründer​

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Sara

Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker.

Logo til Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Lege

Nina

Logo til Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Vippetekniker

Sumeyra

Vanlige spørsmål om Velbehag Klinikk Kristiansand

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare dine naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen i trygge omgivelser. Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger – for din trygghet. 

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk holder til i Kirkegata 26 i Kristiansand sentrum. Det er gode buss- og parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk fører en rekke anerkjente produktserier fra markedsledende merkevarer.  Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: