Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s
Velbehag Klinikk Drammen

Historien om Velbehag

Få et lite innblikk i hvordan 23-åringens drøm om å drive en egen hudklinikk, ble til en en av Norges største klinikkjeder med 10 lokasjoner og mer enn 80 medarbeidere på rekordtid.

Velbehag Klinikk Drammen

Sara Aasen

Kort tid etter at Sara fullførte sin utdanning som kosmetisk sykepleier, startet hun sin karriere i bransjen. Hun oppdaget tidlig en mangel på helhetlig tilnærming i behandlingstilbudet, der terapeuter arbeidet mot sine individuelle mål heller enn felles beste for kundene.

Det er vanlig i bransjen at terapeuter arbeider selvstendig som leide inn, ofte med fokus på provisjon. Sara begynte å forestille seg en annen arbeidsmåte, hvor alle kunne samarbeide mot et felles mål.

Uten at hun var fullt bevisst på det da, hadde hun sådd det første frøet i det som skulle bli historien om Velbehag.

Gründerspire

Sara hadde alltid båret på en liten gründerspire i seg, og startet sitt første selskap allerede da hun var 19 år. Hun hadde likevel forestilt seg at han skulle tilbringe flere år i bransjen først.

Men slik ble det ikke. Høsten 2020 begynte ballen å rulle. Og den rullet fort. Etter nesten tyve år i trygg jobb hos kommunen, sa moren opp jobben for å bli en del av prosjektet.

Stian Schille olsen Velbehag Klinikk Schille Invest
Stian Schille olsen Velbehag Klinikk Schille Invest

Stian Schille Olsen

Stian, med sin erfaring innen forretningsutvikling og startups, var han en naturlig del av teamet fra start. Sammen startet de prosessen med å finne et passende navn, og ikke lenge etter begynte de å utforme konseptet som skulle utvikle seg til å bli Velbehag.

Målet til Stian var å legge et solid fundament for selskapets vekst mot å bli en av landets største hudklinikker.

Kirkegata 26, Kristiansand

Med nøye planlegging og hjelp fra familie og venner, tok de sjansen og realiserte drømmen.

Etter å ha sikret det et lite lokale i hjembyen Kristiansand, åpnet Velbehag sine dører i april 2021, som en beskjeden virksomhet med store ambisjoner.

Vår drifkraft

Mye var nytt, og læringskurven var bratt. Gründerne var imidlertid bevisste på å trekke inn ekspertise, slik at de selv kunne konsentrere seg om det de mestret best.

På denne måten begynte klinikken gradvis å ta form, med et sterkt fundament av kompetanse og trygghet.

Tilbakemeldingene var overveldende. Kundene elsket konseptet – og det er det som driver driver Velbehag: Å gi kundene gode og trygge opplevelser. 

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.