Velbehag Klinikk Bergen

Velkommen til Velbehag Medisinsk Hudklinikk i Bergen sentrum. Vi er spesialisert på behandlinger innen laser, hud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

Utover medisinske tjenester tilbyr vi også en rekke behandlinger innen klassisk hudpleie, fotpleie, bryn og vipper, negldesign og massasje.

Velkommen innom!

Portrettbilde av Malin Bruun Svorkmo som jobber i Velbehag Klinikk Bergen
- Malin Bruun Svorkmo, Klinikksjef

Kontakt

Roxána Kálmán
Roxána Kálmán
07:56 04 Jun 22
Kjempefine behandlere, som gir verdens beste kundeservice! Anbefaler på det sterkeste når det gjelder injeksjoner eller hudbehandling!
Stephanie Hjertøy
Stephanie Hjertøy
18:31 03 Jun 22
Utrolig imøtekommende og hyggelige ansatte! Spesielt min behandler, Fatima💛Føler meg ivaretatt fra start til slutt, og får svar på hva enn jeg måtte lure på!
Anne-Lise Sverdrup Nilsen
Anne-Lise Sverdrup Nilsen
20:28 22 May 22
Jeg følte meg veldig godt ivaretatt, fikk gode råd og anbefalinger på tilpasset hudpleie behandling til meg. Har tatt tilsvarende behandling andre steder og det kan ikke sammenligne med måten min behandler utførte oppgaven! Hun tok seg god tid, analyserte og jobbet videre slik at jeg skulle få best mulig resultat! Det ble perfekt! Anbefaler Fatima! Dyktig, smart og hyggelig jente!
Malin Andresen
Malin Andresen
19:07 19 May 22
Fatima tok fillers på meg, er superfornøyd med behandlingen! Hun var veldig behagelig og gjorde slik at jeg slappet av🫶
Iselin Skofteland
Iselin Skofteland
14:43 26 Apr 22
Kjempeflinke! Føler seg godt tatt vare på.
Wiktoria Pawlik
Wiktoria Pawlik
15:41 11 Mar 22
Første gang på hårfjerning med laser og knall fornøyd. Ingen smerte! Hyggelig personale, profesjonell…forklarer og anbefaler ting under behandling. Jeg har meldt meg igjen om 6 uker. Anbefaler på det sterkeste! 🥰
Ellen Fedje Hagerup
Ellen Fedje Hagerup
15:50 05 Mar 22
Jeg har vært på flere behandlinger hos Velbehag medisinsk hudklinikk og opplevde en behagelig og rolig atmosfære, og dyktig behandler.Jeg har allerede bestilt ny behandling og kan anbefale de på det varmeste.E.Hagerup
Mai Britt Husebø
Mai Britt Husebø
13:00 24 Feb 22
Kjempe hyggelig personale ,og rask og smertefri behandling. Eg tok hårfjerningslaser. Anbefales
Adeleine Hest
Adeleine Hest
11:15 04 Feb 22
Jeg hadde Fatima som hudpleier, la meg bare si hvor behagelig, profesjonell og ikke minst flink hun er. Jeg ble super fornøyd og gikk derfra med en god følelse! Anbefaler på det sterkeste!
Christine Eilertsen
Christine Eilertsen
17:05 24 Jan 22
Veldig flinke, ga råd om hvordan ting best skulle gjøres og ikke minst utrolig flink å stikke! Anbefales på det sterkeste ⭐
Thea Aasen Pedersen
Thea Aasen Pedersen
12:41 23 Jan 22
Flinke kosmetiske sykepleiere, tatt både laser og injeksjonsbehandling. Super fornøyd!
See All Reviews
js_loader

Møt teamet i Bergen

Kosmetisk sykepleier

Fatima

Fatima er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og har en brennende interesse for det kosmetiske fagfeltet. For henne er det viktig å ivareta deg som kunde og å føle deg vel, samt fremheve dine vakre trekk på en naturlig måte. Fatima er glad i presisjonsarbeid og er nøye i alt hun gjør. Hun fungerer også som vår SoMe ansvarlige hos Velbehag Klinikk Bergen. 

Portrettbilde av Malin Bruun Svorkmo som jobber i Velbehag Klinikk Bergen

Kosmetisk sykepleier & klinikksjef

Malin

Malin er klinikksjef og kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Velbehag Klinikk Bergen. Hun har et godt estetisk øye og vil sammen med deg komme frem til hvilken behandling som vil passe best for deg for å fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk. Hun kan også hjelpe deg dersom du har utfordringer knyttet til din egen hud. Hos Malin vil du bli møtt av en stødig behandler som har din trygghet som sin største prioritet.

Vanlige spørsmål om Velbehag Klinikk Bergen

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Bergen sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen.

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk holder til i Kirkegata 26 i Kristiansand sentrum. Det er gode buss- og parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk fører en rekke anerkjente produktserier fra markedsledende merkevarer.  Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: