Velbehag Klinikk Bergen

Velkommen til Velbehag Medisinsk Hudklinikk i Bergen sentrum. Vi er spesialisert på behandlinger innen laser, hud og injeksjoner, hvor målet er å skape et naturlig vakkert resultat. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

Utover medisinske tjenester tilbyr vi også en rekke behandlinger innen klassisk hudpleie, fotpleie, bryn og vipper, negldesign og massasje.

Velkommen innom!

Portrettbilde av Malin Bruun Svorkmo som jobber i Velbehag Klinikk Bergen
- Malin Bruun Svorkmo, Klinikksjef

Kontakt

Møt teamet i Bergen

Kosmetisk sykepleier

Fatima

Fatima er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og har en brennende interesse for det kosmetiske fagfeltet. For henne er det viktig å ivareta deg som kunde og å føle deg vel, samt fremheve dine vakre trekk på en naturlig måte. Fatima er glad i presisjonsarbeid og er nøye i alt hun gjør. Hun fungerer også som vår SoMe ansvarlige hos Velbehag Klinikk Bergen. 

Portrettbilde av Malin Bruun Svorkmo som jobber i Velbehag Klinikk Bergen

Kosmetisk sykepleier & klinikksjef

Malin

Malin er klinikksjef og kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Velbehag Klinikk Bergen. Hun har et godt estetisk øye og vil sammen med deg komme frem til hvilken behandling som vil passe best for deg for å fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk. Hun kan også hjelpe deg dersom du har utfordringer knyttet til din egen hud. Hos Malin vil du bli møtt av en stødig behandler som har din trygghet som sin største prioritet.

Vanlige spørsmål om Velbehag Klinikk Bergen

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Bergen sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen.

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk holder til i Kirkegata 26 i Kristiansand sentrum. Det er gode buss- og parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

 

Velbehag Medisinsk Hudklinikk fører en rekke anerkjente produktserier fra markedsledende merkevarer.  Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: