Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Massasje

Hos Velbehag tilbyr vi ulike massasjebehandlinger tilpasset deg og dine behov. Gi deg selv eller noen du er glad i et velfortjent pust i hverdagen hos Velbehag.

Om Massasje

Ved bruk av eteriske oljer, beroligende dufter og behagelig musikk får du ro og avslapning i oppvarmet rom hos oss. Massasje deg som ønsker å løsne opp i stress, spenninger og høye skuldre, eller vil unne deg litt hverdagsluksus. Vi tilbyr aromamassasje med forskjellige fokusområder: rygg, nakke, hodebunn, ansikt og føtter. Vi tilpasser oss gjerne dine ønsker for å gi deg fullt utbytte når vi masserer deg.


Massasje har flere helsefordeler for kropp og sinn. Det kan øke mobilitet i ledd, blod- og lymfegjennomstrømming i muskler og bindevev, i tillegg til å bidra til fysisk og psykisk avkobling i en hektisk hverdag. Flere smertetilstander kan også lindres ved massasje, da betennelser i senefester ofte er forårsaket av muskelspenninger eller triggerpunkt.


Massasje er en praksis og behandlingsform som går ut på å bruke hendene til å jobbe på underhudsvev og muskulatur ved bruk av forskjellige håndgrep og teknikker. Massasje kan gjøres på flere måter, men hensikten er ofte å løsne opp muskulatur og forbedre lymfe- og blodgjennomstrømningen i kroppen.


Mange studier viser at massasje har flere positive effekter ved seg, og er et nyttig hjelpemiddel mot angst, depresjon, søvnløshet, stress, kvalme og andre lignende smerter. Eksperter er uenige rundt helseeffekten av massasje, men det er ingen tvil om at selve massasjen er en opplevelse som gir økt ro og velvære hos kunden.
Det er et fint verktøy for å slappe av og redusere stress i en hektisk hverdag, som er en kjent utfordring hos mange. Hos Velbehag utføres det klassisk massasje med eteriske oljer, også kalt aromaterapi- eller massasje. Oljene brukes også i diffusere rundt i klinikken for å bidra til økt ro og velvære i klinikkens omgivelser.

Fordeler med Massasje

Flere helsefordeler

Massasje bidrar til å løsne opp i muskulaturen og forbedre lymfe- og blodgjennomstrømningen i kroppen. Det kan redusere stress, angst og uro, og forbedre søvnkvaliteten.

Hverdagsluksus

Unn deg selv eller noen du er glad i en god massasje. Vi varmer opp rommet og bruker beroligende dufter for en behagelig opplevelse.

Massasje bidrar til fysisk og psykisk avkobling

Massasje kan øke leddmobilitet, blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev, samt bidra til fysisk og psykisk avkobling og velvære. Også mange smertetilstander kan lindres ved massasje, flere betennelser i senefester er ofte forårsaket av muskelspenninger eller triggerpunkt.

Hvordan fungerer Massasje?

Før timen din blir du tatt imot av en av våre terapeuter.

Vi går gjennom behandlingen og spør gjerne om du har noen områder du ønsker ekstra fokus på.

Det blir brukt oljer og ulike dufter under massasjen.

Du kan se frem til en time med fullstendig ro og avslapning.

Forberedelse og etterbehandling

Massasje priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Massasje

FAQ - Massasje

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Mange studier viser at massasje har flere positive effekter ved seg, og er et nyttig hjelpemiddel mot angst, depresjon, søvnløshet, stress, kvalme og andre lignende smerter.

Det finnes ingen begrensninger for hvor ofte man kan ta massasje. Har man feber, høyt blodtrykk, blodpropp, gravid i første trimester og kreftsykdom bør man unngå massasje eller konsultere med lege først.

Nei, massasje skal ikke være vondt eller uoverkommelig. Mange beskriver behandlingen som både god og vond, fordi stive muskler blir løst opp i.

Man bør ha på seg lette og behagelige klær under en massasje.

I følge Norges Massasjeforbund skal man unngå massasje ved: feber, influensa, alvorlig osteoporose, høyt blodtrykk, blodpropp, graviditet i første trimester og kreftsykdom.

Man bør drikke vann etter massasje for å bidra til at avfallsstoffene i kroppen blir skylt ut.