Hos Velbehag tilbyr vi ulike massasjebehandlinger tilpasset deg og dine behov. Ved bruk av eteriske oljer, beroligende dufter og behagelig musikk kan du få fullstendig ro og avslapning i oppvarmet rom hos oss. For deg som ønsker å løsne opp i stress, spenninger og høye skuldre, eller vil unne deg litt hverdagsluksus. Gi deg selv eller noen du er glad i et velfortjent pust i hverdagen hos Velbehag. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Aromamassasje

Tid: 25min

Beroligende aromamassasje med fokus på rygg og nakke.

 

Tid: 25min

Hodebunns- og ansiktsmassasje. En avslappende behandling som kan løsne opp spenninger i både nakke og skuldre, samt forebygge hodepine.

 

Tid: 50min

En mer omfattende behandling av overkroppen. Det masseres fra hofter og opp, med fokus på rygg, nakke og hodebunn. Behagelig massasje med ulike grep og teknikker for å løse opp spenninger og stress. 

Fotmassasje

Tid: 25min

Behagelig fotmassasje som setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen.

 

Visste du at vi tilbyr en mengde behandlinger innen fotpleie? Trykk her for å lese mer.

Vanlige spørsmål

Det er hudterapeuter som utfører massasje hos Velbehag. 

Massasje passer for deg som har behov for ekstra velvære og avslapning i hverdagen. Massasje er et godt alternativ til deg som trenger å løsne opp i spenninger, stress og høye skuldre. 

Vi tilbyr aromamassasjer med forskjellige fokusområder: rygg og nakke, hodebunn- og ansikt, samt en mer omfattende massasje av hele overkroppen og rygg-partiet. Vi tilbyr i tillegg fotmassasje. Vi tilpasser oss gjerne dine ønsker for å gi deg fullt utbytte når vi masserer deg. 

Massasje har flere helsefordeler for kropp og sinn. Det kan øke mobilitet i ledd, blod- og lymfegjennomstrømming i muskler og bindevev, i tillegg til å bidra til fysisk og psykisk avkobling i en hektisk hverdag. Flere smertetilstander kan også lindres ved massasje, da betennelser i senefester ofte er forårsaket av muskelspenninger eller triggerpunkt. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader