Hos Velbehag tilbyr vi ulike massasjebehandlinger tilpasset deg og dine behov. Ved bruk av eteriske oljer, beroligende dufter og behagelig musikk kan du få fullstendig ro og avslapning i oppvarmet rom hos oss. For deg som ønsker å løsne opp i stress, spenninger og høye skuldre, eller vil unne deg litt hverdagsluksus. Gi deg selv eller noen du er glad i et velfortjent pust i hverdagen hos Velbehag. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Aromamassasje

Tid: 25min

Beroligende aromamassasje med fokus på rygg og nakke.

 

Tid: 25min

Hodebunns- og ansiktsmassasje. En avslappende behandling som kan løsne opp spenninger i både nakke og skuldre, samt forebygge hodepine.

 

Tid: 50min

En mer omfattende behandling av overkroppen. Det masseres fra hofter og opp, med fokus på rygg, nakke og hodebunn. Behagelig massasje med ulike grep og teknikker for å løse opp spenninger og stress. 

Fotmassasje

Tid: 25min

Behagelig fotmassasje som setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen.

 

Visste du at vi tilbyr en mengde behandlinger innen fotpleie? Trykk her for å lese mer.

Vanlige spørsmål

Det er hudterapeuter som utfører massasje hos Velbehag. 

Massasje passer for deg som har behov for ekstra velvære og avslapning i hverdagen. Massasje er et godt alternativ til deg som trenger å løsne opp i spenninger, stress og høye skuldre. 

Vi tilbyr aromamassasjer med forskjellige fokusområder: rygg og nakke, hodebunn- og ansikt, samt en mer omfattende massasje av hele overkroppen og rygg-partiet. Vi tilbyr i tillegg fotmassasje. Vi tilpasser oss gjerne dine ønsker for å gi deg fullt utbytte når vi masserer deg. 

Massasje har flere helsefordeler for kropp og sinn. Det kan øke mobilitet i ledd, blod- og lymfegjennomstrømming i muskler og bindevev, i tillegg til å bidra til fysisk og psykisk avkobling i en hektisk hverdag. Flere smertetilstander kan også lindres ved massasje, da betennelser i senefester ofte er forårsaket av muskelspenninger eller triggerpunkt. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader