Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en ansiktsbehandling som gir huden en dyprens og forbedrer dens generelle utseende. Det brukes en spesiell formel med syrer for å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller, som skaper en frisk og glødende hud.

Om Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en trygg, effektiv og populær behandling som resulterer i hudforbedring. Den både strammer opp og jevner ut huden, skaper glød og gir en glattere overflate. En kjemisk peeling består av fruktsyrer i ulike styrker som legges på huden. Syrene gjør at huden stimuleres til å fornye seg. Denne behandlingen passer for deg som vil jobbe målrettet mot hudforbedring, enten i form av kur eller ønsker en partypeel for umiddelbar glød.

Det finnes flere typer kjemiske peelinger, basert på hvilken kjemisk løsning som brukes og hvor dypt ned i huden man ønsker å behandle. Faktorer som kan påvirke styrken av en peeling er syrekonsentrasjonen og antall lag som påføres på huden. En dypere peeling kan resultere i mer dramatiske effekter, med noe økt smerte og lengre nedetid.

Kjemisk peeling er en populær og velkjent behandling som har som formål å fremme en frisk og ny hud. Peelingen skaper en lettere kontrollert skade i huden som gjør at ny hud kan vokse frem. En overfladisk peeling vil gjøre at huden føles glatt ut med mindre porer, og fremstår som glødende og frisk. Denne type peelingen kan redusere, men ofte ikke eliminere solskader og dype tegn på aldring. Ved gjentatte behandlinger kan man derimot oppnå mer ønsket effekt.

En middels til dyp peeling kan være svært effektiv hvis man ønsker å forbedre fine linjer og rynker. Det skjer ved at peelingen øker cellestimulering og nydannelse av kollagen og elastin. Hvilken hudtype man har, og hvilken hudpleie man bruker hjemmefra, i tillegg til livsstil, kan ha en påvirkning på resultatene. Noen type hudproblemer kan respondere bedre på kjemisk peeling enn andre. Begrenser man soleksponering etter behandlingen, har man en tendens til å ha gode resultater av kjemisk peel. Kjemisk peeling bidrar til en hud med mer kollagen og elastin, som betyr mindre rynker og linjer, i tillegg til en rekke andre fordeler:

Fordeler med Kjemisk peeling

Hudfornyelse og glød

Kjemisk peeling er et godt alternativ for deg som generelt ønsker en glattere, friskere og yngre hud. Behandlingen gir en friskere hud med en yngre look, og kan redusere alt fra fine linjer og rynker til store porer og pigmenteringer. I tillegg kan den redusere forekomsten av akne over tid, og forbedrer effekten og penetreringen av dine hudpleieprodukter hjemmefra.

Enkel og effektiv

Kjemisk peeling er rask å gjennomføre og er lite invasiv. Avhengig av behandlingen, tar den rundt 30-45 minutter å gjennomføre. Man kjenner minimalt til ingen ubehag. Avhengig av styrken på syrene i behandlingen er nedetiden generelt minimal.

Optimaliserer

En kjemisk peeling fremskynder prosessene i huden, som gjør at døde hudceller faller lettere av og blir erstattet med nye, friske hudceller. Det er nettopp dette som skaper en glødende og silkemyk hud, og reduserer fine linjer, pigmenteringer, sorte prikker og akne arr over tid. En kjemisk peeling kan derfor alle ha godt av, både kvinner og menn i alle aldre. Det er et sunt tilskudd til et skreddersydd hudprogram, for deg som ønsker å få det beste ut av potensialet til huden din!

Hvordan fungerer Kjemisk peeling?

Under en kjemisk peeling legges en kjemisk løsning, vanligvis en fruktsyre eller annen syre, på huden. Peelingen vil trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Effekten er en eksfoliering av huden, der de øverste hudlagene flasser av og en nyere og friskere hud kommer til syne. Dette er en velkjent metode for å få effektive ingredienser ned i huden og skape hudfornyelse.

Den kjemiske peelingen skaper en kontrollert skade i huden. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i ulike styrker pensles på huden og trekkes nedover. Når syrene får virke i huden, stimuleres hudens egne kollagenproduksjon, som skaper en ny, fast og stram hudoverflate.

Man kan oppleve en mild grad av “kribling” når peelingen er på huden. Peeling oppleves imidlertid forskjellig fra person til person. Etter en viss stund fjernes syrene og huden nøytraliseres. Deretter påføres ulike ingredienser som roer ned og beskytter huden, med fuktighetskrem og spf-beskyttelse. 

Huden kan bli noe rød på behandlingsdagen. Den kan også føles stram og kan flasse i noen dager ette behandlingen.

Forberedelse og etterbehandling

Kjemisk peeling priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Kjemisk peeling

FAQ - Kjemisk peeling

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Avhengig av peelingen koster kjemisk peeling fra 1500 kr og oppover hos Velbehag.

En kjemisk peeling er en hudfornyende behandling som gir glød og fukt i huden. Etter behandlingen kommer en ny, frisk hud frem.

Avhengig av peelingen kan man ta kjemisk peeling med alt fra 1 ukers mellomrom, til flere måneders mellomrom. De fleste peel behandlinger har et intervall på 1-4 uker.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller og har derfor en eksfolierende og rensende effekt på huden. Det er et svært godt supplement i en hudpleierutine.

Avhengig av peelingen kan man ta kjemisk peeling med alt fra 1-4 ukers mellomrom.

Man skiller mellom mekanisk peeling (skrubb) og kjemisk/medisinsk peeling. Den mekaniske peelingen inneholder gjerne fysiske korn som skrubber huden. Kjemisk peeling består av en kjemisk løsning av syrer som jobber dypere og mer effektivt i huden.

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.