Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Opplever du sjenerende hårvekst? Eller ønsker du kanskej å droppe barberhøvelen for godt? Med laser som hårfjerningsmetode slipper du å bruke tid og krefter på uønsket hårvekst. Hos Velbehag tilbyr vi en av markedets beste lasere, som er både trygg og effektiv. Vi tilpasser oss deg og dine behov for å nå tilfredsstillende og optimale resultater.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Hva sier kundene?

Natali
Les mer
Kjempe hyggelig personalet, blir alltid møtt med et smil! 🙂 Har selv vært på behandling hos Laila hele tiden og er kjempe fornøyd! Veldig trivelig dame som kan jobben sin og kan slå en prat så man føler seg komfortabel
Tina
Les mer
Veldig hyggelige, profesjonelle og velkommende. Ble tatt godt imot og behandlingene er gode. Ser frem til å kjøre et fullt løp av behandlinger c: 23-02-2022: nå har jeg gått til velbhag i... litt over et halvt år tror jeg? bare gode ting å si. Jeg er transkvinne, og det var viktig for meg å finne et sted som var trygt og hadde forståelse for mine behov. her i velbehag har jeg funnet nettop det. jeg kan så klart ikke snakke FOR andre, men min egen opplevelse har vært bare positive c:
Sirius
Les mer
Bra service, gode priser, fint lokal og hyggelige ansatte! De vet hva de holder på med, og er flinke til å svare på spørsmål uten å prakke på med unødvendig info eller anbefalinger av dyre produkter og behandlinger du ikke trenger. Det er rett og slett en behagelig opplevelse å dra hit. Stort pluss for rent, pent og velduftende toalett. Eneste offentlige toalettet jeg ikke har kviet meg for å bruke. ✌️
Kristin
Les mer
Anbefaler alle å dra til Velbehag klinikk! Personalet er imøtekommende og nøyaktige. Kjempe flinke og tar kundene på alvor! Kommer garantert tilbake hit🤩 Stort pluss for helt nyoppussede og lekre lokaler, må oppleves!🙌🏼🤩
Anette
Les mer
Fantastisk klinikk! Hyggelige og flinke alle sammen. Her blir du godt ivaretatt og fulgt opp i det du kommer inn døren. Jeg har hatt mesteparten av mine behandlinger hos Fatima, og er meget fornøyd med både behandling og oppfølging. Hun tar seg god tid til å forklare godt, og passe på at man er komfortabel hele veien❤️
Priscilla
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med klinikk velbehag. Veldig flinke og profesjonelle i jobben sin. Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt av flinke Fatima. Jeg har prøvd forskjellige behandlinger, alt i fra laserbehandling mot uønsket hårvekst til diverse fillers. Jeg er kjempe fornøyd med Profhilo behandlingen. Huden min gløder og føles naturlig.
Wiktoria
Les mer
Første gang på hårfjerning med laser og knall fornøyd. Ingen smerte! Hyggelig personale, profesjonell…forklarer og anbefaler ting under behandling. Jeg har meldt meg igjen om 6 uker. Anbefaler på det sterkeste!
Ellen
Les mer
Jeg har vært på flere behandlinger hos Velbehag medisinsk hudklinikk og opplevde en behagelig og rolig atmosfære, og dyktig behandler. Jeg har allerede bestilt ny behandling og kan anbefale de på det varmeste.
Previous
Next
Basert på over 130 omtaler

Se alle omtalene her

Intressert i denne behandlingen?

Fordeler med fettfjerning

 • Behandlingen er rask og effektiv
 • Bli kvitt barberhøvelen
 • Unngå inngrodde hår
 • Unngå røde nupper og sår hud
 • Bidrar til mykere hud

Hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk er vi spesialisert på hårfjerning med laser. Dette er en effektiv og tilnærmet smertefri metode for å fjerne uønsket og sjenerende hårvekst på, so

Slik forbereder du deg til behandlingen

 1. Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling. Dette gir normale hårsekker som laser har best effekt på.
 2.  
 3. Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling. Dette gir normale hårsekker som laser har best effekt på.
 4.  
 5. Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling. Dette gir normale hårsekker som laser har best effekt på.
 6.  
 7. Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling. Dette gir normale hårsekker som laser har best effekt på.

Interessert i denne behandlingen?

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen