Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Hull i øret

Ønsker du å ta hull i ørene på en trygg og skånsom måte? Hos Velbehag har vi erfarne og sertifiserte terapeuter som setter hull i øret.

Om Hull i øret

Ønsker du å ta ett eller flere hull i øret? Vi bruker sterile produkter, hygieniske metoder og hudvennlige øredobber. Hos Velbehag settes din hud og helse alltid først. Vi kan sette diverse øredobber i gull, hvitt gull, allergivennlig titan og rustfritt stål. Her får du ørepynt til enhver anledning, med tidløse klassikere for enhver smak og behov. Kom innom klinikken vår og sjekk ut hele utvalget!


Hos Velbehag medisinsk hudklinikk er det enten kosmetisk sykepleier, hudterapeut eller laserterapeuter som setter hull i ørene. Det er viktig å ta hull i ørene hos en profesjonell aktør som har riktig kompetanse for å sette hull i øret på sine kunder. Dette er for eksempel viktig for å unngå infeksjoner i området rundt hullet. Du kan ta så mange hull som du selv ønsker hos Velbehag. Prisen på hull og øredobber varierer ut fra hvor mange hull som settes og hvilke øredobber du velger.

Fordeler med Hull i øret

Trygg behandling

Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Du kan derfor være trygg på en god behandling hos oss i trygge omgivelser, med ekspertise innen fagområdet.

Allergivennlige og trygge produkter

Vi har øredobber og utstyr for alle hudtyper, selv den mest sensitive. Vi gir også pleieråd slik at du slipper irritasjon eller infeksjon i området rundt hullet.

Vakkert tilbehør

Med våre elegante øredobber kan du fornye stilen din og føle deg mer selvsikker. Vi tilbyr et bredt utvalg av øredobber i ulike stiler, farger, og størrelser, slik at du kan finne det perfekte tilbehøret for deg. Besøk oss i dag for å se vårt utvalg og la oss hjelpe deg med å finne dine nye favorittøredobber.

Hvordan fungerer Hull i øret?

Før timen din blir du tatt imot av en av våre terapeuter. Vi lytter til dine ønsker om hvor mange hull du ønsker, hvor det skal settes og hvilke øredobber du ønsker å bruke.

Terapeuten renser så området før hullet settes. Under selve behandlingen blir hullet satt, som gjøres på få sekunder og er raskt overstått.

Etter dette vil du få pleieråd og informasjon av terapeuten din, om hva du kan og ikke kan gjøre etter hullet er satt.

Vi bruker sterile produkter og allergivennlige øredobber for å gjøre behandlingen mest mulig trygg for deg.

Forberedelse og etterbehandling

Hull i øret priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Hull i øret

FAQ - Hull i øret

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Hos Velbehag koster det fra 329 kr og oppover for å ta hull i øret.

Dette varierer fra person til person. Etter 6 uker kan du bytte øredobb, og hullet vil være tilnærmet grodd. Hos noen kan det ta lengre tid.
.

Vi anbefaler å forsøke å sove på ryggen, men de fleste snur seg ukontrollert i søvne. Dette kan føre til litt irritasjon rundt dobben.

Ja, du kan dusje etter å ha tatt hull i ørene. Ved dusj/hårvask du skal vaske ørene er det viktig at du bruker flytende såpe og skyller nøye med rennende rent vann. Tørk med rent papir eller bomullspinner.

Man bør rense hullene hver morgen og kveld i seks uker etter behandlingen. Husk å ha rene hender når du tar på ørene og hullet.

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.