Ønsker du å ta hull i ørene på en trygg og skånsom måte? Hos Velbehag har vi erfarne og sertifiserte terapeuter som setter hull i øret. Vi selger også diverse øredobber i gull, hvitt gull, allergivennlig titan og rustfritt stål. Kom innom klinikken og sjekk ut utvalget!

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

4.8/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlingtid

Ca. 10 minutter

Restitusjonstid

0 dager

Pris

Fra 229kr

1 hull (øredobb fra 99kr)

Fra 229kr

2 hull (øredobb fra 99kr)

Fra 399kr

Vanlige spørsmål om hull i øret

Det koster 229kr per hull, eller 399kr samlet for to hull i ørene. Øredobb i allergivennlig titan koster fra 99kr. Øredobber i gull koster 499kr.

Det er viktig å ta hull i ørene hos en profesjonell aktør som har opplæring i å ta hull i øret på sine kunder. Dette er for eksempel viktig for å unngå infeksjoner i området rundt hullet. 

Du kan ta så mange hull som du selv ønsker hos Velbehag. 

Ja, du kan dusje etter å ha tatt hull i ørene. Ved dusj/hårvask du skal vaske ørene er det viktig at du bruker flytende såpe og skyller nøye med rennende rent vann. Tørk med rent papir eller bomullspinner. 

Hos Velbehag kan du velge mellom flere typer øredobber:

 • 14kt gull

 • 24kt gullbelagt

 • 14kt hvitt gull

 • Allergivennlig titan

 • Nese piercing dobber 

 • Rustfritt stål 

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk er det enten en kosmetisk sykepleier, hudterapeut eller laserterapeut som setter hull i ørene.r adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etter å ha tatt hull i øret er det viktig å følge noen råd for å unngå betennelse og infeksjon i området rundt hullet: 

 1. Ikke rør ørene med urene hender 

 2. Rengjør nytatte hull i ørene, foran og bak, nøye hver morgen og kveld. La øredobbene sitte i under rengjøringen. 

 3. Rengjør området med Ear Care Solution fra Inverness. Denne kan kjøpes hos Velbehag medisinsk hudklinikk til 99,- kr. Brukes på en bomullspad eller serviett, og er skånsom på huden. Rengjør området mellom øret og øredobb/lås. La det lufttørke. Bruk en ny serviett per øre og hver gang du begynner med ny rengjøring. Obs: bruk aldri sprit eller alkohol til rengjøring. 

 4. Ved dusj/hårvask du skal vaske ørene er det viktig at du bruker flytende såpe og skyller nøye med rennende rent vann. Tørk med rent papir eller bomullspinner.

 5. Sørg for at det alltid er rent, tørt og luftig rundt de nye hullene. Dekk til ørene hvis du skal bruke hårspray, parfyme, sminke, hårfarging eller lignende produkter. Vær også forsiktig når du drar klær over hodet så øredobbene ikke setter seg fast i dem. 

 6. Vent så lenge som mulig med bading i basseng, ferskvann eller saltvann. Etter bad rengjør du området med flytende såpe eller Ear Care Solution fra Inverness, se punkt 3 ovenfor. 

 7. Omtrent 6 uker etter å ha tatt hull i ørene (12 uker for brusk) kan du bytte til andre øredobber. Vask hender og ører nøye før du tar av øredobben. Ta tak i smykkedelen på ørets framside med den ene hånden. Ta tak i låsen på baksiden av øret med den andre hånden. Vrikk deretter låsen bestemt frem og tilbake til den løsner. Ta ut øredobbene og sett inn rene øredobber. 

 8. Det tar opp til et helt år før hullet er helt leget, så det er viktig å vite følgende: 

 • ha alltid på øredobber, hvis ikke kan hullene krympe og/eller vokse sammen igjen

 • vær forsiktig når du bytter øredobber: huden som dannet i hullet er tynn og skjør. Den har dermed lettere for å skades og det kan oppstå infeksjon. Rengjør derfor alltid hendene før du bytter øredobber. Fortsett å holde området rundt hullet rent, tørt og luftig. Bruker du øredobber med lås, bør ikke låsen trykkes tett inn til ørets bakside.

 • Risikoen for å utvikle kontaktallergi er størst det første året med nytatte hull i øret. Vær derfor obs på å velge allergi- og hudvennlige øredobber.

 • Hvordan vet jeg om jeg har utviklet infeksjon i området, og hva gjør jeg hvis dette skjer? 

 • Hoven, rød hud eller smerte i området rundt hullet kan tyde på en infeksjon eller betennelse. Er hullet i den myke delen av øret, øreflippen, tar du ut

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader