Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mars: Laser 50% & anti-age 20%

d
t
m
s

Vanlige spørsmål om Greenpeel

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Green Peel

Green Peel® er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, helt uten kjemiske stoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner innenfra og øker hudens styrke, sunnhet og spenst.

Om Green Peel

Green Peel er en unik detox-behandling for huden. Peelingen inneholder en spesiell formel av urte- og planteekstrakter som eksfolierer huden, fjerner døde hudceller og overflødige oljer. I tillegg får man et friskt og glødende utseende. Green Peel bidrar også til å redusere synlige tegn på aldring, solskader og ujevn hudtone.

Dr. Christine Schrammek lanserte den originale Green Peel Classic behandlingen i 1958. En urtepeeling med 100% naturlige sammensetninger, uten kjemiske tilsetningsstoffer. Resultatet ga en ny hud på kun fem dager. Med sin medisinske bakgrunn og kunnskap om naturens helbredende kraft, utviklet Dr. Schrammek en behandling som viste seg å bli verdenskjent og mer populær enn noen gang, 60 år senere. Bakgrunnen for suksessen var ønsket om å finne en behandling som lindret uønskede hudtilstander og hudproblemer, som akne. Den viste seg å være sterkt vevsoppstrammende og gi oppsiktsvekkende rynkereduserende resultater i tillegg.

I motsetning til tradisjonelle kjemiske peelinger, har urtene i Green Peel samme ph-verdier som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den essensielle hudbarrieren. Til tross for at den er dyptvirkende, lager den heller ingen hull i huden, tross sin kraftige dybdeeffekt. Green Peel er en trygg behandling som stimulerer huden med minimalt stress. Green Peel karakteriseres ofte med gnistringen man kjenner i huden ved berøring i flere dager etter behandlingen, som er et helt særegent bevis på at huden blir optimalt stimulert. Urtene jobber sterkt antibakterielt fra innsiden, med antiinflammatoriske og næringsgivende egenskaper.

En behandling – tre styrker Green Peel finnes i tre ulike styrker, utviklet etter behov og hudtype. Den letteste utgaven, Green Peel Fresh up eller Express, er en populær partypeel som setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker en sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problemer. Den dypeste, Green Peel Classic, gir fullstendig hudfornyelse på fem dager. Den letteste Green Peel behandlingen er ideell som forberedelse til den dypeste. Med hjelp av urtenes kraft skjer flere prosesser i huden etter behandlingen. Urtene bidrar til antibakterielle, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende funksjoner i flere dager etterpå. De bidrar til at huden får tilført det den trenger etter “treningsøkten”, og er helt avgjørende for at urtenes aktive stoffer kan slippe til og stimulere hudens dypere lag.

Fordeler med Green Peel

Prisvinner

Green Peel er en kjent, prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling for naturlig hudfornyelse av Beauty Forum Tyskland. Dette er en høyt rangert pris kåret av forbrukere selv. I Norge har Green Peel også fått mye oppmerksomhet. I 2017 ble behandlingen kåret til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasiner som Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler den på det varmeste. Den ble også i 2014 kåret til “Kjendisenes favoritt”.

Perfekt for den travle mann og kvinne

Green Peel er en behandling i tiden. Man oppnår utrolige resultater uten å begrense hverdagslivet til den travle kvinne og mann. Selv med den dypeste Green Peel trenger man ikke å være borte fra jobb. Hudens egne prosesser stimuleres, med resultater som rydder opp i ubalanse, aldring utsettes og hudbarrieren styrkes. Huden blir minimalt stresset og man oppnår unike resultater uten å oppleve rødhet og flassing over tid. For å oppnå de utrolige langtidsresultatene med økt spenst, volum og balanse, anbefales Dr. Schrammeks hjemmeprodukter mellom jevnlige Green Peel behandlinger.

Hvordan fungerer Green Peel?

Green Peel fungerer som en suveren treningsøkt for huden. Den stimulerer alle hudens funksjoner fra innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene, fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid. På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen, økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen økes og produksjon av bindevev i “hudens reiseverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres. Resultatet er en hud som fremstår som sterkere, sunnere og med økt spenst.

Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk, næringsrikt, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. 

Urtene bidrar også til at huden får tilført det den trenger etter “treningsøkten”. Urtene har også en peelende effekt på hudoverflaten, som øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens aktive stoffer kan slippe til og stimulere hudens dypere lag.

Forberedelse og etterbehandling

Green Peel priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Erfaringer med Green Peel

FAQ - Green Peel

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Green Peel er 100% naturlig, og inneholder kun rene planter og urter, som Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Mange blir overrasket over at en naturlig peeling kan være så effektiv og dypvirkende. Det er gjennom den unike sammensetningen av urter og planter at huden behandles med høykonsentrerte næringsstoffer, med en beroligende og regenererende virkning, samtidig som at urtene er svært rensende og stimulerende.

Den milde metoden for å oppnå glød og anti-age. Denne er en populær “party-peel” som gir en flott glød, og man kan gå rett på fest etter behandlingen. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive næringsstoffer og forebygger ubalansert hud. Passer for en sensitiv, tynn og aldrende hud som vil styrke hudbarrieren.

En dypere variant for den som ønsker en sterke “anti-aging” behandling. Energy er effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Man vil bli noe rød etter behandlingen, men som regel ikke verre enn at man kan gå på fest dagen etter. Behandlingen passer perfekt for den travle kvinne og mann som ønsker en svært effektiv peeling uten å begrense hverdagen.

Her får man fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Her reduseres synlige hudproblemer helt uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Denne metoden har bevist utrolige resultater, med stor trygghet over mange tiår. Passer for den med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. Kan også brukes på kroppen hvor man har akne, arr, strekkmerker og cellulitter.

Green Peel og Dr. Schrammek tilbyr en rekke hudpleieprodukter for alle typer behov i huden, hos både menn og kvinner. Etter en Green Peel-behandling anbefales disse fire produktene:

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.