Vi holder til i Kristiansand Sentrum og er spesialister på behandling og forebygging av fotproblemer og -lidelser. Fotproblemer som vi kan behandle er hard hud/sprekker, soppnegler, tykke negler, vorter, torner og inngrodd negl. Fotterapeuter prøver å finne årsaken til problemet og skal gi deg råd om dette og hva du selv kan gjøre. 

Alle behandlinger utføres av autoriserte fotterapeuter. 

0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Behandlingsmeny

 • Enkel Fotpleie 600kr

  25 minutter. Behandling med fokus på enten negler eller hard hud, ved fotpleie mini kan du velge mellom enten fotbad eller massasje. Utføres av fotterapeut.

 • Komplett fotpleie 850kr

  50 minutter. Full fotbehandling hos fotterapeut. Ønsker du en deilig oppfriskning eller trenger du hjelp med vonde føtter? Fotbad. klipp, slip og rens av negl. Fjerning av hard hud med skalpell. Behandling av evt. torner eller vorter. Avsluttes med en lett massasje. Utføres av fotterapeut.

 • Eksklusiv fotpleie 1290kr

  80 minutter.Vil du unne deg selv noe ekstra i en hektisk hverdag? Eller vil du gi en opplevelsesrik gave til noen du er glad i? eksklusive fotpleie er en av våre mest populære behandlinger. Under behandlingen kan vi jobbe med både velvære og pleie. Fotbad, fil og klipp av negler, skalpell på hard hud. Inkluderer peeling, fotmaske og massasje til slutt. Utføres av fotterapeut.

 • Pedikyr shellac 600kr

  60 minutter.Shellac på føtter. Ikke fransk. Inkluderer stell av negler.

 • Komplett fotpleie + shellac 1300kr

  75 minutter. Fotbad, fil og klipp av negler, skalpell på hard hud, fotmassasje og shellac.

 • Spange fotpleie 450kr

  Behandling av inngrodd negl. En spange er en liten plastbit som limes på neglen under området hvor pasienten har inngrodd negl. Spangen gir et svakt spenn i neglen, slik at neglen løftes for å vokse normalt. Spangen skal sitte på i 3-6 uker. En behandling kan gi godt resultat, men for at neglen skal rette seg permanent så kreves det flere behandlinger. Utføres av forterapeut.

 • Vortebehandling fotpleie 500kr

  Behandling av fotvorter. Utføres av fotterapeut. Fotbad for å myke opp huden. Beskjæring av vorte og hard hud rundt vorten. Vortefri (inneholder maursyre som tørker ut vorten)på vorten. Dette krever mange behandlinger eller egenbehandling. Du får råd om egenbehandling. Ved veldig smertefulle vorter kan det lages en filtavlastning som fører trykker bort fra vorten. Utføres av forterapeut.

 • Fjerne liktorn 450kr

  Behandling for deg som kun ønsker å fjerne liktorn.Utføres av forterapeut.

Bli med på fotpleie-behandling

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader

Vanlige spørsmål om fotpleie

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det. 

Les mer på bloggen