Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Brynslaminering

Ved brynslaminering blir hårene løftet og gredd oppover, som gir en illusjon om tykkere og mer veldefinerte bryn. En populær behandling som varer i flere uker. Farge er inkludert.

Om Brynslaminering

Brynslaminering, også kjent som browlamination eller browlift, er en skjønnhetsbehandling som utføres på øyenbryn. Hårene gres i ønsket retning og holder denne fasongen i opptil 6 uker, før man eventuelt tar behandlingen på nytt. Man får altså ikke et permanent resultat som ved microblading, men en varighet på 4-6 uker. Brynene får i tillegg form og farge under behandlingen, der terapeuten farger brynene som passer deg best og former de ved bruk av voks og/eller napping for mer veldefinerte bryn. Hårene blir løftet og gredd i ønsket retning, og gir en illusjon om tykkere og fremhevede bryn.


Brynslaminering er en behandling som passer alle, uansett hvilket utgangspunkt dine øyenbryn har. Det er en fordel å ha godt med brynshår. Laminering av bryn skaper ikke en illusjon om mer hår, som for eksempel microblading kan. Laminering av bryn passer for deg som ønsker et mer definert uttrykk og vil fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk. Du vil samtidig bruke mindre tid på sminke og oppleve litt ekstra velvære i hverdagen, med veldefinerte øyenbryn til enhver tid. Vi anbefaler våre kunder å ta brynslaminering kombinert med vippeløft, for maksimal effekt i forhold til resultat og utseende.


Hos Velbehag er vi spesialiserte innen brynslaminering og browlamination. Vi lytter til dine ønsker og behov, og kommuniserer alltid med våre kunder før, under og etter en behandling hos oss. Vi tilbyr populære behandlinger til hyggelige priser, og er opptatt av å holde oss oppdatert på trendene i skjønnhetsmarkedet.

Fordeler med Brynslaminering

Ikke-permanent behandling

Browlamination er en lite invasiv metode for å fremheve dine bryn. Resultatet går ut etter 4-6 uker, og man kan fint gjenta behandlingen på nytt etter dette tidsrommet.

Får fram hele potensialet i dine bryn

Når man laminerer bryn endrer de tekstur og kan legges i retningen man ønsker. Det gjør at de både kan løftes og defineres, og fargen sitter bedre.

Fremhever naturlige skjønnhetstrekk

Brynslaminering får frem brynene på en flott og naturlig måte, og gir det lille ekstra dersom man vil ha “brows on fleek”.

Hvordan fungerer Brynslaminering?

Under behandlingen setter terapeuten på to ulike kremer på brynene dine, som hver for seg har ulike formål.

Den første kremen setter i gang en aktiveringsprosess, mens den andre kremen nøytraliserer og gjør at brynene holder seg i ønsket retning.

Brynene blir også børstet underveis og det blir lagt plastfolie på brynene som øker effekten.

Etter at disse produktene er tatt av, vil terapeuten farge og forme brynene dine, i tillegg til voksing og/eller napping. Hele behandlingen tar ca. 45 minutter til en time.

Forberedelse og etterbehandling

Brynslaminering priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

Fra 600 kr

Vippeløft & brynstyling (farge inkludert på begge)

Fra 1000 kr

Erfaringer med Brynslaminering

FAQ - Brynslaminering

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på [email protected]
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Brynslaminering er en revolusjonerende behandling som mykner brynshårene og gjør at de kan legges slik man ønsker.

Brynslaminering koster fra 890,- og oppover.

Brynslaminering består av to steg med produkter som endrer strukturen i hårene. Deretter farges og vokses brynene.

Så lenge man har nok brynshår og ingen åpne sår/infeksjoner i området, kan man ta brynslaminering.

Resultatet varer i 4-6 uker.