Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Aquagold

Aquagold, også kjent som “The Golden Cocktail”, er blant de mest populære behandlingene innen medisinsk hudpleie. Ansiktsbehandlingen består av mesoterapi, filler og andre næringsstoffer.

Om Aquagold

Aquagold leverer en unik blanding av utvalgte næringsstoffer, vitaminer, antioksidanter, fukt, hyaluronsyre og andre midler til huden. De ultratynne gullnålene lager små og kontrollerte skader i huden, som sender signaler til huden om å reparere seg selv i dette området. Det settes i gang en produksjon av kollagen som vil gi en fastere hud med mindre linjer. De små kanalene i huden gir bedre penetrasjon for andre stoffer og produkter. Ingrediensene leveres rett under dermis, tilnærmet smertefritt og med konsistent dybde over flere områder. Aquagold-behandling skaper en rekke forbedringer i huden. Ved å gjøre huden mer motstandsdyktig som følge av næringsstoffene, oppnår man flere fordeler: Minimerer porer Reduserer fine linjer Minsker overfladiske arr

Fordeler med Aquagold

Fantastiske før- og etter-restultater

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen, i tillegg til å gi en “plumping-effekt”.

Lite nedetid

Det er viktig for mange at Aquagold innebærer svært lite ubehag og nedetid etter behandling. Sammenlignet med andre, tradisjonelle injeksjoner er Aquagold skånsom og enkel å gjennomføre, med lite hevelser, synlige merker og risiko for blødninger. Man slipper nedetid og dermed sykemelding og så videre. De fleste vil kun merke at huden er litt rød dagen etter. Man kan derfor enkelt booke behandling før et viktig event der man vil føle seg ekstra fresh! Behandlingen påvirker heller ikke mimikken i ansiktet og bevarer en naturlig look.

Gullstandard

Dette er ikke bare en gimmick, det er dokumentert at renheten i gullnålene blant annet forhindrer irritasjon og allergiske reaksjoner. I tillegg samhandler gull langt bedre med huden enn andre metaller, og etterlater generelt mindre merker og sår hud.

Hvordan fungerer Aquagold?

I ampullen med Aquagold blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, næringsstoffer og hyaluronsyre.

Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av tynne, gullbelagte nåler. Det er en ren hudbehandling laget for å gi huden fukt og glød.

Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen, i tillegg til å skape en “plumping” effekt. Behandlingen kan også redusere rødhet og ansiktssvette. Aquagold påvirker ikke mimikken i ansiktet.

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals, hender og bryst. Vanligvis renses huden godt og nøytraliseres før ampullen med Aquagold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden. Behandlingen tar omtrent 15-20 minutter. Etter behandlingen er det normalt å oppleve varme og rødhet i huden. Før behandlingen er det viktig å unngå sol, solarium og selvbruning i minst 24 timer før, men helst i 1-2 uker. Unngå kjemisk peeling og voksing i 2 uker før.

Etter behandlingen: Ikke vask huden på seks timer Unngå sol, solarium og selvbruning i 1-2 uker Ingen trening eller badstue samme dag Det anbefales å sove på rygg med hodet litt hevet første natten etter behandling, for å unngå hevelse Effekten og varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person, avhengig av alder, gener og hvor godt man tar vare på huden hjemmefra.

 

Resultater som fukt og glød vil som regel ha en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultat.

Forberedelse og etterbehandling

Aquagold priser

Priser kan variere fra lokasjon til lokasjon. Trykk på den aktuelle behandlingen for å se nøyaktig pris for din nærmeste klinikk.

Aquagold (Cocktail med vitaminer og hyaluronsyre)

Fra 3000 kr

Aquagold med muskelavslappende injeksjoner (Cocktail med btx, vitaminer og hyaluronsyre)

Fra 4000 kr

Aquagold inkludert 1 område med muskelavslappende injeksjoner (Cocktail med btx, vitaminer og hyaluronsyre I tillegg kan du velge 1 område for btx injeksjon)

Fra 5500 kr

Erfaringer med Aquagold

FAQ - Aquagold

Har du noen spørsmål som du ikke finner nedenfor?
Send oss en mail på hei@velbehagklinikk.no
så vil en av våre dyktige terapeuter hjelpe deg

Aquagold behandling skjer ved at nåler lager en kontrollert “skade” i huden, og sender beskjeder til hjernen om å sette i gang en reparasjonsprosess i det aktuelle området. Prosessen vil utløse produksjonen av kollagen og elastin, og i kombinasjon med næringsstoffene som har blitt slust ned i huden, oppnår man en sterkere, fastere og mer motstandsdyktig hud. Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Vanligvis renses huden godt først og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden. Behandlingen tar ca. 15-20 minutter.

Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make-up på huden det første døgnet etter Aquagold. Behandlingen er relativt smertefri.

  • Moden hud som trenger mer fasthet 
  • Problemhud med porer, akne, rosacea
  • Ujevn pigmentering
  • For deg som ønsker ekstra fukt og glød i huden
  • Gravide og ammende
  • Hud med aktive hudlesjoner
  • Hud med infeksjoner 
  • Hud med aktive hudproblemer

Varigheten og effekten av behandlingen varierer fra person til person, avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på huden hjemmefra. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn for eksempel resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves rundt 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.

 

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.