Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Restylane hos Velbehag i 2022

Innhold

Med filler kan du bevare dine naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser hos Velbehag. Men hva er egentlig filler, og hvordan fungerer det? I dette blogginnlegget kan du lese alt du trenger å vite om filler og Restylane hos Velbehag medisinsk hudklinikk.

 

Hva er Restylane?

Restylane er et fellesnavn for flere stoffer som kan injiseres inn under huden for å fylle ut og skape mer volum. Det brede Restylane-sortimentet består av dermale fillere, Skinboosters og hudpleieprodukter som er spesielt utviklet for å gjenopprette, friske opp og forbedre huden og gi et ungdommelig utseende. I over 20 år har Restylane stått for pålitelige resultater og dokumentert trygghet.

Hos Velbehag behandler vi blant annet lepper, kjeve, nese og nasolabial linjer med bruk av filler fra Restylane. Filleren gjør det mulig å fremheve, korrigere og definere dine naturlige skjønnhetstrekk. Behandlingen gir umiddelbare estetiske resultater og synlig effekt øyeblikkelig.

 

Hva koster Restylane?

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk er prisen på Restylane fra 1800 kr og oppover.

 

Hva koster Restylane i leppene?

Prisen avhenger av hvor mye filler som settes i leppene, men startprisen ligger på 1800,- som tilsvarer 0,5 ml.

 

Restylane skinboosters vital lidocaine fra galderma

Hva er Restylane skinbooster?

Skinbooster fra Restylane er en injeksjonsbehandling som gir huden en ekte vitaminboost og glød. Behandlingen tilpasses kundens hud, og består blant annet av hyaluronsyre med høy molekylvekt. 

Dette vil gi huden rikelig med fuktighet på dypet og forbedre hudens kvalitet og spenst. Skinbooster kan gi forbedring på mørke ringer under øynene, pigmentflekker, arr, porer og strekkmerker.

 

Hva er Restylane laget av?

Restylane er laget og består av hyaluronsyre, et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen vår. Det er den eneste filleren på markedet som har 1% modifisering, som betyr at innholdet i Restylane kun er 1% forskjellig fra hyaluronsyren som eksisterer naturlig i kroppen.

 

Hvordan virker Restylane?

Når det injiseres filler, en romoppfyllende gelé med hyaluronsyre, skapes det volum og utjevning av rynker og linjer i de aktuelle områdene i huden. Effekten er synlig umiddelbart etter injisering. Virkningen sees best etter 1-2 uker. Varigheten av behandlingen varer melllom 4 til 12 måneder, avhengig av hvor mye bevegelse det er i området. Det er altså ikke en permanent behandling, og trenger oppfriskning etter en viss tid. Dersom man ikke tar behandlingen på nytt, vil filleren etterhvert gå vekk av seg selv.

 

Hvordan fjerne Restylane?

Man kan fjerne gammel eller uønsket filler med et stoff som heter hylase. Det inneholder enzymet hyaluronidase, som kan løsne opp filleren. Enzymet bryter ned filleren i løpet av 2-3 dager. Man må ofte gjenta behandlingen for å bryte den helt ned. Hos Velbehag koster det fra 1200 kr for behandling med hylase.

 

Foto: Timothy Dykes / Unsplash

Hvordan føles Restylane?

Rett etter behandlingen kan man føle noe ubehag i form av hevelse, rødhet, blåmerker, kløe og ømhet i det behandlede området. Dette går som regel over etter noen dager. Etter 1-2 uker kjennes området ut som naturlig bindevev.

 

Hvem kan sette Restylane?

Ettersom filler og Restylane ikke er et legemiddel, kan hvem som helst injisere og bruke dette stoffet. Hos Velbehag medisinsk hudklinikk utføres behandlingen kun av kosmetisk sykepleier som er kurset og sertifisert innen injeksjoner og filler. En kosmetisk sykepleier har riktig kompetanse for å utføre behandlingen på en trygg måte med tilfredsstillende resultater.

 

Hvordan får vi rynker?

Det kan være flere årsaker til at man får rynker. Å få rynker er en naturlig del av hudens aldring. Huden blir tynnere og mister etterhvert noen av sine elastiske egenskaper. Allerede i 25-årsalderen svekkes hudens evne til å binde fuktighet i huden. I tillegg til den naturlige aldringsprosessen, er eksponering av sol en viktig hudnedbrytende faktor.

Både UVA- og UVB-stråler lager permanente forandringer i huden som over tid fører til at huden blir tynnere, og blir mer utsatt for rynker og pigmenteringer. Bruk av røyk og tobakk vil også øke forekomsten av rynker over tid.

Restylane kan for noen være et alternativ for å redusere rynker. Med filler kan man justere enkelte dype eller små rynker ved å injisere stoffet som vil løfte opp og glatte ut rynken nedenifra.

 

Hvor lenge varer Restylane?

En behandling med Restylane kan vare mellom 6-12 måneder. Med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer, varierer ut fra hvor i ansiktet man setter det, samt andre faktorer som alder, forbrenning og livsstil.

 

Er Restylane farlig?

Dersom man oppsøker ikke-sertifiserte behandlere som utfører behandlingen ulovlig, kan Restylane være farlig. Hos useriøse aktører kan man oppleve at det injiseres ukjente stoffer og at det settes feil. Dette er skrekkeksempler som kan føre til diverse bivirkninger og allergiske reaksjoner, i tillegg til utilfredsstillende resultat.

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk brukes Restylane, som er det mest kjente og anerkjente filler-merket på markedet. Dette består av hyaluronsyre, et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen. Problemer oppstår når det injiseres andre stoffer som ikke består av hyaluronsyre, som kan være tilfellet hos useriøse aktører. 

Hos Velbehag utføres behandlinger med Restylane av kosmetisk sykepleier med riktig kunnskap og kompetanse innen fagfeltet.

 

Er Restylane vondt?

Det er lite ubehag knyttet til behandlingen. Kosmetisk sykepleier smører området med bedøvelseskrem før injiseringen, som demper eventuelle smerter. Under behandlingen kan man kjenne et lite stikk inn i huden. I etterkant vil området føles litt stivt og hovent, men dette går over etter noen få dager. Deretter vil det føles som normalt bindevev, som før behandlingen.

Restylane Kysse fra Galderma Velbehag Medisinsk Hudklinikk

 

Restylane hvor lenge hoven?

Av de som opplever hevelse og blåmerker etter behandlingen, vil dette gå over etter et par dager.

 

Hvor mye Restylane trenger man i leppene?

Det varierer mellom hver kunde hvor mye Restylane man vil fylle i leppene. Det avhenger av hvilke lepper man har, ønsker om resultat og hva kosmetisk sykepleier anbefaler i hvert enkelt tilfelle. Vi anbefaler opp til 1 ml filler og ikke mer enn dette.

 

Hvor mye Restylane i kinn?

I kinn anbefaler kosmetisk sykepleier å fylle med 1-2 ml Restylane, avhengig av utgangspunkt og ønske om resultat.

 

Nesekorrigering med restylane

Med Restylane kan man utføre mindre nesekorreksjon, helt uten bruk av kirurgi. Det kan gjelde krumninger over neseryggen, flat nese, søkk, ujevnheter og skjevheter, som kan rettes opp i med Restylane. Nesekorreksjon med Restylane er et trygt alternativ til kirurgisk inngrep, som skaper tilfredsstillende resultater.

 

Erfaring med restylane under øynene

Tear Trough behandling, eller behandling av trette øyne, er en behandling som utføres med Restylane. Behandlingen passer for deg som har mørke ringer eller søkk under øynene. Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene.

Nyttige lenker

NHI – https://nhi.no/sykdommer/kirurgi/plastisk-kirurgi/behandling-med-filler/

Helsesmart – https://www.helsesmart.no/restylane/

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!