Filler er vår mest populære behandling for å stramme opp og gjenskape volum i ansikt. Vi behandler blant annet lepper, kjeve, kinnben, nese og nasolabial linjer ved bruk av filler. Filler er en romoppfyllende gelé som gjør det mulig å fremheve, korrigere og definere dine naturlige skjønnhetstrekkr. Behandlingen gir umiddelbare estetiske resultater og synlig effekt øyeblikkelig. Det er en alternativ behandling som er langt mindre omfattende enn tradisjonell kosmetisk kirurgi, og du kan gå tilbake til daglige gjøremål rett etter behandlingen. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Filler er for deg som ønsker
  • mer glød
  • strammere hud
  • økt volum
  • fuktigere hud
  • økt definisjon
Filler i leppene

Behandling med filler

Før behandlingen

I forkant av behandlingen foretas en konsultasjon, hvor sykepleieren tar hensyn til dine ønsker om resultat, og vurderer om dette er den riktige behandlingen for deg. Før behandlingen legges også lokalbedøvelse på områdene som skal injiseres med filler, som gjør behandlingen langt mer overkommelig.

Selve behandlingen

Etter bedøvelsen har fått virke, markerer sykepleieren opp områdene som skal injiseres med filler. Deretter sprøytes det gelé-aktige stoffet inn under huden eller i leppene. Selve behandlingen går fort over og er knyttet til lite ubehag. Ved injeksjoner i leppen masserer sykepleieren området for å fordele filleren utover.

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan man oppleve noe blåmerker, rødhet og ømhet i behandlingsområdet. Dersom man har forstørret lepper er det vanlig å være hoven her i noen dager. De første dagene etter behandling er det fint å unngå sminke, svømming, badstue og hard trening. Man bør også unngå soling de første timene etter behandlingen.

Filler konsultasjon

Vil du vite mer?

Ansiktsbehandling med Retylane og fillers innebærer at en kosmetisk sykepleier eller lege injiserer en hyaluronsyre gele for å løfte, fremheve eller definere dine skjønnhetstrekk. Restylane bidrar med å gjenopprette fuktigheten og kollagenproduksjonen under huden. Fillers kan også brukes til å forme og definere ulike områder.

Med alderen mister man kolgalenproduksjon og volum i ansiktet. Dette kan gjenopprettes med bruk av Restylane. I tillegg kan Restylane hjelpe mot linjer og rynker som blir synligere med alderen.

Behandlingsrområder filler

Illustrasjon av filler i leppefiller hos velbehag klinikk
Lepper

Leppene er for mange et kjennetegn på femininitet. De har en unik symmetri som omfattes av leppekanten, volum, form, symmetri og farge. Fillers kan gjennopprette tapt volum, gi en naturlig plump og skape mer symmetri i leppene. 

Illustrasjon av filler i hake hos velbehag klinikk
Hake

Hakens størrelse i profil har stor betydning for ansiktets helhet. Med Restylane filler kan man øke størrelsen, redusere kløft eller gjøre den mer maskulin eller feminin. Kan også gjøre dobbelthake mindre fremtredende. 

Illustrasjon av filler i munn hos velbehag klinikk
Nasolabiale linjer

Linjene fra nesevingen og ned til munnvikene kan bli mer fremtredende ved alder, vekttap, tap av muskelmasse eller genetikk. Ved å injisere filler her får man tilbake både støtte og struktur i området. 

Illustrasjon av filler i linjer rundt munnen hos velbehag klinikk
Linjer rundt munnen

Marionette linjer og såkalt “sur munn” kan gi ansiktet et trist, alvorlig eller sint uttrykk, selv om man er helt avslappet. Filler kan glatte ut disse linjene og gjenskape et ungdommelig uttrykk. 

 

Trenger du hjelp?

Vi er her for å hjelpe. Enten om du ønsker en konsultasjon eller bare stille noen spørsmål. 

Illustrasjon av filler i kinnben hos velbehag klinikk
Kinnben

Å fremheve kinnben med filler resulterer i en V-form som feminiserer ansiktet, motvirker tyngdekraften og reduserer fine linjer.  Behandlingen gir ansiktet et naturlig løft og fremhever skjønnhetstrekk. 

Illustrasjon av filler i kjevelinje hos velbehag klinikk
Kjevelinje / Jawline

For deg som ønsker å fremheve og definere kjevelinjen. Filler i kjeven markerer overgangen mellom hode og hals, og man får et tydeligere skille og mer markert profil. 

Illustrasjon av filler i tear trough hos velbehag klinikk
Tear trough

Behandling for trøtte øyne, mørke ringer, poser eller søkk under øyne. Tear trough gir et naturlig løft til ansiktet, og man ser både yngre og mer våken ut. 

 

Enkelt og rimelig, men mest av alt trygt

Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og medisinskfaglig kompetanse. Vårt team består av leger, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter –  alle klare for å gi deg en god opplevelse i trygge omgivelser.

Enkelt og rimelig,

men mest av alt trygt

Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og medisinskfaglig kompetanse. Vårt team består av leger, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter –  alle klare for å gi deg en god opplevelse i trygge omgivelser.

Vanlige spørsmål om filler

Unngå å ta på behandlingsområdet eller bruk makeup i timene etter behandling

Vi anbefaler deg å unngå trening, aktiv soling, badstue, bading og heller ikke sterk kulde i 24 timer etter behandlingen. Både pga infeksjonsfare og mulighet for hevelse.

Vi anbefaler ikke alkohol det første døgnet etter behandling.

Vi behandler ikke gravide og ammende, du må heller ikke ha feber eller en infeksjon i behandlingsområdet.

Fillerer et gel lignende produkt som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er fuktighetsgivende og volum byggende. Hyaluronsyre finnes allerede naturlig i huden og trigger til kollagen og elastin produksjon. Når vi blir eldre svekkes hudens egen evne til å danne hyaluronsyre, kollagen og elastin. Dette fører til at huden mister spenst, elastisitet, fukt og glød.

Det finnes mange merker av filler. De største på verdensmarkedet i dag er Teosyal, Restylane, Revolax og Juvederm. Fillerne er hovedsakelig svært like, men er noe ulike i sin molekylstruktur og dermed varighet. Vi bruker filler merket Restylane og Revolax, da seriene har ulike fillers til hvert sitt behandlingsområde som f.eks lepper, partiet under øynene, rynker, volumbygging eller fukt behandling.

Aldersgrense for injeksjonsbehandlinger hos Velbehag er 18 år.

Hva sier kundene

om oss?

Hva sier kundene om oss?