Gi huden din den ultimate vitaminboost med Skinbooster! Dette er en unik behandling som forbedrer hudens kvalitet innenfra, som gir en naturlig glød. En glimrende anti-age behandling som gir rikelig med fuktighet, i tillegg til forbedring på mørke ringer under øyne, pigmentflekker, arr, porer og strekkmerker. Skinbooster passer for deg som ønsker glød og vitalitet i huden, vil behandle acnearr eller gjenfukte huden på sikt.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Restylane skinboosters vital lidocaine fra galderma

Vanlige spørsmål om Skinbooster

Skinbooster er en unik injeksjonsbehandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød

Det anbefales å starte med en kur på tre behandlinger med noen ukers mellomrom. Etter kuren kan man ta en såkalt “touch-up” etter noen måneder, dersom man ser behovet for det.

​​Restylane Skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Den inneholder hyaluronsyre, et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen ved at det binder vann.

De vanligste bivirkningene inkluderer reaksjoner på stikkstedet, og eventuelt hevelser, blåmerker, rødhet, smerte og ømhet. Dette er bivirkninger som vanligvis går over innen en uke etter injeksjonen.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader

Lignende behandlinger