Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Februar: Laser 50% & Dermapen 30%

d
t
m
s

PRX T33: Den biorevitaliserende behandlingen

Innhold

PRX T33 er en biorevitaliserende behandling som baserer seg på trikloreddiksyre (TCA) og hydrogenperoksid. Denne behandlingen gjenoppretter hudens fasthet, øker hudens glød og forbedrer hudkvaliteten.

Hvordan fungerer PRX T33?

En dame som får prx t33 smørt inn.
Bilde av PRX T33 behandling.

PRX T33 inneholder 33 % TCA og 67 % hydrogenperoksid. TCA er en type fruktsyre som ofte brukes i dermatologiske peelinger. Imidlertid virker PRX-T33-behandlingen på en annen måte enn en vanlig peeling.

Med PRX T33 trenger blandingen av TCA og hydrogenperoksid raskt inn i dermis (ett av hudlagene) for å aktivere regenerering i epidermis (det ytterste hudlaget) på en ikke-invasiv måte, uten behov for hard peeling.

Denne behandlingen kan gjennomføres når som helst i løpet av året, i motsetning til vanlige hudpeelinger, siden den ikke forårsaker fotosensitivitet og passer for alle hudtyper.

Med andre ord kan du nyte fordelene med en hudpeeling uten ulempene.

Hvem passer denne behandlingen for?

Denne biorevitaliserende behandlingen bekjemper slapp hud i ansiktet og bidrar til å revitalisere huden og forbedre utseendet. PRX-T33 kan også brukes for å redusere strekkmerker, arr etter vannkopper, aknearr og melasma.

I tillegg anbefales den som et supplement til laser- og radiofrekvensbehandlinger for å optimalisere resultatene, og den kan kombineres med en anti-aldringsbehandlingsprotokoll som inkluderer hyaluronsyreinjeksjoner eller tensortråder.

Hvem burde unngå denne behandlingen?

Bilde av PRX T33.
Bilde av PRX T33.

Biorevitaliserende peeling bør unngås i følgende tilfeller:

  • Hvis huden er irritert, har seboreisk dermatitt eller opplever hudutslett (forkjølelsessår),
  • Pasienter som er allergiske mot kojinsyre (kan forårsake kløe) eller lateks,
  • Pasienter som bruker visse medisiner (som Accutane eller fotosensibiliserende medisiner, osv.),
  • Under graviditet eller amming.

Hva er fordelene med PRX T33?

PRX-T33 er en ikke-invasiv behandling som gir ikke-ablativ kjemisk stimulering. Dette betyr at den ikke skader det øverste laget av huden. Det er en helt smertefri behandling.

Denne behandlingen kan også gjennomføres som et tillegg til andre behandlinger for å forbedre resultatene.

PRX-T33 forårsaker ikke fotosensitivitet og kan utføres året rundt, selv på solbrun hud.

Resultatene er synlige umiddelbart, og det er ingen blåmerker eller rødhet. Pasientene kan gjenoppta daglige aktiviteter uten synlige tegn på kosmetisk behandling.

Relatert: Trådløft – Hva er det, og hva kan du forvente?

Hva innebærer en PRX-T33-time?

Før og etter PRX T33.
Før og etter PRX-T33.

Det første trinnet i denne biorevitaliserende behandlingen er å rense og tørke området som skal behandles. PRX-T33 påføres huden med en skånsom massasje til produktet er fullstendig absorbert. 2 til 4 lag påføres etter hverandre. Deretter rengjøres huden grundig og skylles med en absorberende pute mettet med vann, før en nærende fuktighetskrem påføres.

I dagene etter økten må en fuktighetskrem brukes på de behandlede områdene 2 til 3 ganger daglig for å optimalisere effekten av PRX T33. En biorevitaliserende peeling-økt varer omtrent 30 minutter.

Resultater:

Behandlingen gir umiddelbar glød! Huden blir fyldigere, mykere og mer strålende. Dette er en ideell behandling før spesielle anledninger som bryllup, bursdagsfeiringer eller dåp. For å oppnå optimale resultater, er det ofte nødvendig med flere biorevitaliserende peelingøkter. Antallet økter varierer avhengig av hvilken del av kroppen som behandles (ansikt, décolleté, osv.) og hudens opprinnelige tilstand.

For ansiktet anbefales 1 til 5 økter med 14 dagers mellomrom. Ved første konsultasjon vil legen bestemme hvor mange økter som er nødvendig, basert på dine behov og spesielt din hudtilstand.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn
Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.