Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Lip Fillers: Hva du kan forvente, typer, fordeler og bivirkninger

Innhold

Hva er lip fillers?

Filler er en fellesbetegnelse på fyllstoffer som brukes i kosmetisk kirurgi for å forme hud og ansikt. Stoffene virker ved å legge seg i og fylle ut ujevnheter under hud eller lepper. Med lip filler injiserer man virkestoffet i lepper, som gir fylde, volum og kontur til leppene. Å ta filler i leppene har de siste årene blitt en svært populært behandling, og er blant de mest utførte behandlingene i klinikker flest. Både kvinner og menn i ulike aldersgrupper og med ulike behov ønsker å ta leppefiller. Filleren gjør leppene mer markerte, retter opp asymmetrier og gjenoppretter tapt volum som følge av aldring. Leppefiller kan gi et flott og naturlig resultat, avhengig av behandler som utfører, mengde filler og teknikk. De mest vanlige fillerne på markedet til lepper er Restylane, Juvaderm og Teosyal.

Restylane lip fillers

Restylane Kysse er et signaturprodukt innen leppefillere. Dette består av hyaluronsyre som er tilpasset det delikate leppevevet. Restylane Kysse er fleksibelt og integerer seg med vevet slik at det blir en naturlig del av leppene. Det er spesielt utviklet for å føles og se naturlig ut. Kliniske studier viser at Restylane Kysse gir leppene volum, minimerer linjer rundt munnen og gir veldig fornøyde pasienter. Over 90% av pasientene var fornøyd med leppene sine etter 8 uker, spesielt med fasing på over- og underleppe. Studiet viste også at Kysse varer opp til et helt år, mens andre leppefillere varer stort sett rundt 3-6 måneder. 

Hvor lenge varer lip filler?

Det varierer mellom hver pasient hvor lenge resultat på lip-filler varer. Som tidligere nevnt, er Restylane Kysse spesielt utviklet for filler i lepper, og kan ha en varighet på rundt ett helt år. Behandlingen er ikke permanent, og avhengig av hvilken filler man bruker kan resultatet vare fra 3 måneder til ett år. 

Hvor mye koster det å ta lip fillers?

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk ligger startprisen på lip fillers på 1800,- som tilsvarer 0,5 ml. Pris avhenger av hvor mange ml som insjiseres. 

Er lip fillers farlig?

Dersom man besøker klinikker med behandlere som ikke er sertifisert innen kosmetisk sykepleie eller Restylane-behandlinger, kan lip fillers i verste fall være farlig. Hos slike useriøse aktører kan det injiseres ukjente og ikke-godkjente stoffer, i tillegg til at de settes feil som følge av dårlig teknikk. Slike skrekkeksempler kan føre til diverse bivirkninger og allergiske reaksjoner, i tillegg til et utilfredsstillende resultat. 

lip fillers
Lip fillers hos Velbehag klinikk

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk bruker vi anerkjente og klinisk godkjente produkter i våre behandlinger. Viktigst av alt utføres behandlingene av godkjent og utdannet personell, med riktig kunnskap og kompetanse innen fagfeltet. Her tilpasses behandlingen den enkelte kunden og dens behov og utgangspunkt. Velbehag har fokus på å bevare naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser, som gir tilfredsstillende resultater og en trygg behandling med leppe filler.  

Lip fillers i Kristiansand

Velbehag Medisinsk Hudklinikk er en av flere klinikker som utfører lip fillers i Kristiansand. Vi er spesialisert innen medisinske injeksjoner, og utfører både resultatbaserte og helsefremmende behandlinger innen injeksjoner. Vi er blant annet sertifiserte Restylane-behandlere, som betyr at vi kun tilbyr ekte Restylane-produkter. Vårt team består av både lege, kosmetisk sykepleier og dyktige terapeuter som sikrer en trygg og tilfredsstillende behandling. Vi tilbyr konkurransedyktige priser i trygge omgivelser. 

Lip Fillers i Bergen

Velbehag Medisinsk Hudklinikk er en av flere aktører og klinikker i Bergen som utfører lip filler. Vi tilbyr konkurransedyktige priser innen medisinske injeksjonsbehandlinger, og er spesialisert innen kosmetisk sykepleie. Vi tilpasser oss deg og dine behov for å oppnå tilfredsstillende resultater. 

Lip fillers i Stavanger

Velbehag Medisinsk Hudklinikk tilbyr lip fillers og andre injeksjonsbehandlinger i sin nyåpnede klinikk i Sandnes, Langgata 1C. Vi tilpasser oss deg og dine behov for å oppnå tilfredsstillende resultater i trygge omgivelser. 

Hvem passer behandlingen for?

Leppe-filler passer for deg som ønsker å korrigere, definere og/eller fremheve naturlige skjønnhetstrekk. Lepper er for mange et tegn på femininitet, og det kan være ulike grunner til at man ønsker å ta filler-behandling, som generelle aldringstegn, asymmetri eller “røykelepper”. Filleren kan gjenopprette tapt volum, gi en naturlig plump og skape mer symmetri i leppene. Behandlingen kan også passe for deg som ønsker en alternativ behandling til kosmetisk kirurgi. Dersom man ikke tar behandlingen på nytt, vil resultatet etterhvert forsvinne. 

Hvordan foregår behandlingen? 

I forkant av behandlingen foretas en konsultasjon hvor kosmetisk sykepleier vurderer om behandlingen passer for deg, med hensyn til behov og ønsker om resultat. Dersom behandlingen skal utføres, legges det lokalbedøvelse på området som skal injiseres med filler, som gjør behandlingen tilnærmet smertefri. Når bedøvelsen har fått virke, markeres områdene som skal injiseres opp. Deretter sprøytes det gelé-aktige stoffet inn i leppene. Behandlingen går fort for seg og er knyttet til lite ubehag. Etterpå masserer sykepleieren området for å fordele filleren utover. I etterkant av behandlingen kan man oppleve noe blåmerker, rødhet og ømhet i behandlingsområdet. Når man har tatt filler i leppene er det vanlig å være hoven i noen dager etterpå. De første dagene etter behandling bør man unngå sminke, svømming, badstue og hard trening, og unngå soling de første timene etter behandlingen. 

Hva kan man forvente etter en lip fillers behandling?

Behandlingen gir umiddelbare estetiske resultater, og man får synlig effekt øyeblikkelig etter behandling. Leppene vil føles og se mer fremhevet og definert ut, samtidig som at leppene er fyldigere og fine linjer blir minimert. 

Hvem kan ikke ta behandlingen?

Velbehag har en aldersgrense på 18 år for lip fillers. Vi behandler heller ikke gravide og ammende. Dersom man har feber eller en infeksjon i behandlingsområdet kan ikke prosedyren utføres. 

Fordeler og ulemper med lip fillers

Fordelen med filler-behandling hos Velbehag er at vi er sertifiserte Restylane-behandlere. Det innebærer at vi er spesialiert innen lip-fillers, og bruker kun ekte Restylane-produkter. Restylane består av hyaluronsyre, et naturlig stoff som allerede finnes i kroppen vår. Kombinasjonen av sertifisert personell og produkter sikrer våre kunder en trygg behandling som gir gode estetiske resultater. Ulempen med lip-fillers oppstår dersom man oppsøker useriøse behandlere som verken er kvalifisert eller bruker godkjente produkter. 

Hvor fort går fillers ut?

Avhengig av hvilket merke og stoff som brukes, har filler i lepper en varighet på alt fra tre måneder til et år. Med Restylane Kysse viser kliniske studier at varigheten kan holde opp mot et helt år. 

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Genital herpes (HSV) – symptomer og årsaker

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.