Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Alt om Olaplex – Shampoo, Balsam og Hårolje

Innhold

Hva er olaplex?

Olaplex er et prisbelønnet og patentert merke som har revolusjonert bransjen med produkter som reparer hår, både før og etter en kjemisk behandling. De har produkter for alle hårtyper, som gjør at det aldri har vært enklere å ta vare på håret sitt. Olaplex står bak den banebrytende syv-trinns hårrutinen, som raskt ble en populær behandling blant flere toppsalonger og innen skjønnhetsindustrien generelt. 

Hva gjør Olaplex med håret?

Den patenterte Olaplex-teknologien fungerer på et molekylært nivå, med en enkel ingrediens som dramatisk forbedrer hårets styrke, beskytter det innenfra og gir umiddelbare resultater for alle hårtyper og teksturer. Produktene er kjent for å reparere alvorlig skadet hår som farges regelmessig, i tillegg til å levere en glanset, styrkende behandling til alle hårtyper, både for farget/bleket og naturlig hår. Når alle båndene er intakte, vil resultatet bli et vakkert og sunt hår. 

Vi anbefaler

Dette er et populært tema om dagen, og et emne vi får mange henvendelser knyttet til. Våre eksperter har samlet de beste anbefalingene, og nedenfor kan du se et utvalg av produkter som anbefales.

1. Olaplex No. 7 Bonding Oil 30ml – En sterkt konsentrert og vektløs reparativ stylingolje.

Olaplex No. 7 Bonding Oil 30ml

2. Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml – Bevist teknologi som reparerer og styrker alle hårtyper. Formulert med Olaplex patenterte aktive og reparative ingredienter.

Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml

3. Olaplex No. 3 Hair Perfector – Olaplex Hair Perfector No. 3 er en pleiende og nærende behandling til hjemmebruk som styrker håret.

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Hvordan bruke Olaplex?

Olaplex-produktene tilfører både glans, styrke og håndterbarhet til alle hårtyper og teksturer. Tenk deg at Olaplex er som en treningsrutine for håret ditt – jo mer du bruker det, jo sterkere, sunnere og mer skinnende blir det! Produktene er utviklet for å styrke hverandre, men kan også brukes uavhengig. Under kan du lese om de forskjellige produktene fra Olaplex, og hvordan de brukes. 

Olaplex shampoo

Olaplex N. 4 Bond Maintenance Shampoo er en nærende og reparerende shampoo. Den reparerer og beskytter håret mot hverdagens påkjenninger, inkludert skadet hår, flisete tupper og krus, ved å koble sammen ødelagte bindinger på nytt. Kan brukes av alle hårtyper, både om man flasser/har tørr hodebunn eller har fett hår, hver gang man skal vaske håret. Skummes opp og skylles deretter ut. 

Olaplex N. 4 Bond Maintenance Shampoo
Olaplex N. 4 Bond Maintenance Shampoo

Hva gjør Olaplex 3?

Olaplex Hair Perfector No. 3 er en pleiende og nærende behandling til hjemmebruk som styrker håret. Behandlingen kan gjøres opptil flere ganger i uken, avhengig av hårkvaliteten. Produktet påføres fra rot til spiss i uvasket, vått hår. Gre gjennom håret, og la behandlingen virke i 10 minutter. For meget skadet hår – gjenta behandlingen uten å skylle den ut. Etter behandlingen har fått virke, skylles den grundig ut. Vask deretter produktet ut med shampoo og avslutt med en fuktighetsgivende balsam. Dette er en “bond-builder” behandling, og skal derfor brukes før shampoo og balsam. 

Olaplex Hair Perfector No. 3
Olaplex Hair Perfector No. 3

Hvordan bruke olaplex nr 0?

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment er Olaplex’ salong-inspirerte kur som fungerer som en primer for håret. Den gir en dypere reparasjon, gjenoppbygger linkene, styrker og beskytter hårets integritet. Kan brukes som det første steget i et to-dels system med No. 3 Hair Perfector for å styrke og reparere alle typer av skadet hår. Bruk: Påfør No. 0 i tørt hår. La virke i 10 minutter. Ikke skyll ut. Påfør No. 3 Hair Perfector over med No. 0 fortsatt i håret, kam gjennom. La virke i 10 minutter. Skyll ut, vask og bruk balsam. For best mulig resultat anbefales Olaplex No. 4 Shampoo og No. 5 Conditioner. 

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment
Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Nº.9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM

No. 9 Bond Protector Nourishing Stylingserum er et beskyttende antioksidant-styling-serum som hjelper håret med å holde formen, samtidig som den skyver bort skader fra frie radikaler. Forurenset luft med frie radikaler kan skade både den ytre og inde delen av håret. Det fører til blant annet floker, statisk elektrisitet, tørrhet og et svakere hår som har lettere for å brekkes. I tillegg kan stylingen av håret holde seg dårlig. Med dette kraftige og antioksidantrike serumet som inneholder rød algeekstrakt, beskyttes håret grundig mot forurensing, varme fra stylingjern og frie radikaler før de rekker å skade håret. Den har en varmebeskyttelse på opp til 232 grader.

No. 9 Bond Protector Nourishing Stylingserum
No. 9 Bond Protector Nourishing Stylingserum

Nº.4P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO

Et av de nyere tilskuddene i Olaplex-produktene er N. 4P Blonde Enchancer Toning Shampoo, en høykonsentrert lilla shampoo som både renser, toner, reparerer og holder håret hydrert fra røttene til tuppene. Den fargekorrigerende formelen renser skånsomt, gir fuktighet og reparerer, samtidig som den fjerner uønskede gyldne nyanser i håret. Påføres jevnt over et fuktig hår, la virke i opptil fem minutter for maksimale resultater. Skylles deretter grundig med vann

N. 4P Blonde Enchancer Toning Shampoo
N. 4P Blonde Enchancer Toning Shampoo

Nº.5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner er en pleiende balsam, formulert med Olaplex’ Bond Building kjemi. Balsamen gjenoppretter, styrker og gir fuktighet til håret uten å tynge. Eliminerer skader og frizz for et sterkt, sunt og blankt hår. Passer for alle hårtyper. Brukes etter Olaplex No. 4 Bond Maintenence Shampoo, påfør en generøs mengde fra hodebunn og ut til spisser. La virke i 3 minutter og skyll. 

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner
Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Nº.6 BOND SMOOTHER

Olaplex No. 6 Bond Smoother er en leave-in stylingkrem som både pleier, reparerer og styrker håret. Leave-in kremen er formulert med Olaplex’ patenterte og reparative ingrediensen. Denne konsentrerte kremen kan brukes til alle hårtyper, inkludert farget og kjemisk behandlet hår. Den styrker, tilfører fuktighet, mykgjør og korter ned fønetiden. Her får man en glatt og myk look uten å bruke rettetang. Påfør en liten mengde til håndkletørket eller tørt hår, med fokus på lengder og spisser. Kam gjennom og style som ønsket. 

Olaplex No. 6 Bond Smoother
Olaplex No. 6 Bond Smoother

Nº.7 BONDING OIL

Olaplex No. 7 Bonding Oil er en sterkt konsertrert og vektløs reparativ stylingolje. Den gir glans, mykhet og fremhever hårfargen dramatisk. I tillegg er den flokeløsende, ultralett, forsterker naturlige krøller og gir kortere tørketid. Oljen gir en varmebeskyttelse opp til 230 grader. Passer for alle hårtyper, og er både cruelty-free, vegansk, color-safe og fri for gluten. Bruk: Snu flasken og tapp fingeren på bunnen for å slippe ut noen få dråper. Påfør en liten mengde til håndkletørket eller tørt hår, og style som ønsket. Hvor mye produkt man bruker avhenger av hårlengde og tekstur. 

Olaplex No. 7 Bonding Oil
Olaplex No. 7 Bonding Oil

Nº.8 BOND INTENSE MOISTURE MASK

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask er en vektløs maske som virker dypt inn i håret. Med sin patenterte Olaplex Bond Building Technology, gir denne reparative masken glans og fylde til håret, med intens fuktighet for å behandle og mykgjøre skadet hår. Style som ønsket, og bruk gjerne No. 6 og/eller No. 7 før varmestyling, for beskyttelse og et frizz-fritt resultat. Påføres i nyvasket, håndkletørket hår fra midtlengder til spisser. Jobb inn produktet med fingrene. Start med 2 pump for skulderlangt hår, bruk mer eller mindre ut fra hårets lengde og tykkelse. Produktet vil trekke inn i håret og overflødig produkt vaskes bare av. La virke i 10 minutter og skyll grundig. Det er ikke behov for balsam etter kuren. 

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask
Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask

Shampoo

Shampoo er spesielt utviklet for å fjerne og vaske av skitt, smuss, svette og døde hudceller som befinner seg i hår og hodebunn. Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo gir både styrke, fuktighet og glans til håret, samtidig som den renser og vasker håret effektivt. Denne skummes opp i vått hår, og skylles godt ut. Gjenta om nødvendig. For alle hårtyper. Shampoen er vegansk og fri for gluten. 

Lilla shampoo

No. 4-P Bond Maintenance Purple Shampoo er en “lilla-shampoo” fra Olaplex, som inneholder en fargekorrigerende formel for blondt, bleket og grått hår. Shampoen renser skånsomt, gir fuktighet og reparerer, samtidig som den fjerner uønskede gyldne nyanser i håret. Passer ypperlig for deg som har farget/bleket hår og vil holde fargen så kald som mulig. Shampoen inneholder ikke mye blått, og er dermed best å bruke på gule toner, ikke oransje toner. Unngå kontakt med øyne. Bruk også gjerne hansker for å unngå å få farge på hendene. Påføres jevnt over et fuktig hår, la virke i opptil fem minutter for maksimale resultater. Skyll deretter grundig ut med vann. 

No. 4-P Bond Maintenance Purple Shampoo
No. 4-P Bond Maintenance Purple Shampoo

Balsam

Mens shampoo er utviklet for å vaske av skitt/smuss, svette, døde hudceller og rense hodebunnen, er balsam laget for å mykne opp håret, tilføre fuktighet og gjøre det enklere å håndtere. Med Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner reparerer man håret, gjør det mer skinnende og sunnere. Kan brukes av alle hårtyper. Anbefales å bruke i kombinasjon med No. 6 Bond Smoother, en leave-in reparerende stylingbehandling. Denne kremen jevner ut, styrker og bidrar til å gjøre føning raskere. 

Shampoo og balsam

Det anbefales å kombinere shampo og balsam i hårrutinen for best mulig resultat. Dette er viktig for at håret både skal bli renset/vasket og fuktet/myknet. Med Olaplex No. 4 & No. 5 får man en unik sammensetning av shampo og balsam. De inneholder fuktighetsgivende ingredienser som gjør at alle hårtyper får et optimalt fuktnivå. Dette er en av de viktigste komponentene for at håret skal føles friskt og sterkt. De inneholder Olaplex’ egne molekyl som lenker sammen svovelbindinger, som til daglig slites ved f.eks. børsting, sollys og når man gnir hodet mot puta om natten. Med shampo og balsam fra No. 4 & 5 får man en ekstra behagelig og luksuriøs følelse, som gir et glansfullt, fuktet og friskt hår. Produktene er sulfatfrie, veganske, parabenfrie, glutenfrie, nøttefrie og fargebevarende. 

Hvilken shampoo er best?

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo er kjent for sin unike formulering og kjemi, som gjenoppretter styrke og fuktighet til ethvert hår. Den både pleier og gir glans, samtidig som den reparerer og skånsomt rengjør hår og hodebunn. 

Bilder er hentet fra https://olaplex.com/

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.