Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Februar: Laser 50% & Dermapen 30%

d
t
m
s

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Innhold

Injeksjonsbehandling er en av de mest populære kosmetiske behandlingene for å bekjempe aldringstegn. En av de nyeste tilskuddene til denne behandlingsformen er Profhilo. Denne behandlingen har blitt stadig mer populær i Norge og over hele verden på grunn av sin effektivitet og naturlige utseende.

Bilde av profhilo. En injeksjonsbehandling.

Hva er profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling som inneholder hyaluronsyre, en naturlig substans som finnes i kroppen. Behandlingen er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn i ansiktet og på halsen. Hyaluronsyre fungerer som en fuktighetsgiver og gir huden et fyldigere og glattere utseende. Profhilo-behandlingen er unik fordi den sprøytes inn i huden på en spesiell måte som gjør at hyaluronsyren sprer seg jevnt i huden og gir en mer naturlig effekt.

Behandlingsprosedyre

Profhilo-behandlingen består av to økter som utføres med fire ukers mellomrom. Under hver økt vil legen injisere Profhilo i fem punkter på hver side av ansiktet. Behandlingen tar vanligvis rundt 30 minutter og krever ingen nedetid. Pasientene kan vanligvis gå tilbake til sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

Fordeler med profhilo

Profhilo-behandlingen gir en rekke fordeler, inkludert en mer naturlig og ungdommelig hud, økt fuktighet i huden, forbedret elastisitet og fasthet, og en glattere hudoverflate. Behandlingen er også langvarig og kan vare opptil seks måneder. Profhilo er også et trygt og naturlig alternativ til mer invasive behandlinger som ansiktsløftning eller kirurgi.

Rask innledning: 

  • Profhilo er en injeksjonsbehandling som inneholder hyaluronsyre for å bekjempe aldringstegn i ansiktet og på halsen.
  • Behandlingen består av to økter som utføres med fire ukers mellomrom og gir en mer naturlig og ungdommelig hud, økt fuktighet i huden, forbedret elastisitet og fasthet, og en glattere hudoverflate.
  • Denne behandlingen er et trygt og naturlig alternativ til mer invasive behandlinger som ansiktsløftning eller kirurgi og kan vare opptil seks måneder.

Hva er Profhilo?

Bilde av dame som har gjennomført injeksjonsbehandling.

Profhilo er en injeksjonsbehandling som brukes til å behandle slapp hud og øke produksjonen av elastin og kollagen i huden. Behandlingen utføres ved å injisere produktet rett under det øverste hudlaget.

Sammensetning og egenskaper

Profhilo er et stabilt, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt med en høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig komponent i kroppen som bidrar til å fukte og gi volum til huden. Produktet er utviklet for å stramme opp huden og motvirke slapphet.

Injeksjonsbehandling har en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Produktet har også en fuktighetsgivende effekt som bidrar til å øke hudens elastisitet og gi en mer ungdommelig og glødende hud.

Behandlingsformål

Profhilo brukes til å behandle slapp hud og øke produksjonen av elastin og kollagen i huden. Behandlingen er spesielt egnet for personer med tynn og slapp hud, rynker og fine linjer.

Behandlingen kan brukes på ansiktet, halsen, hendene og andre deler av kroppen som trenger en oppstrammende effekt. Behandlingen tar vanligvis mellom 30 og 45 minutter å utføre, og resultatene kan vare i opptil seks måneder.

Injeksjonsbehandling er en trygg og effektiv behandling som gir naturlige resultater. Det er viktig å velge en kvalifisert og erfaren behandler for å sikre at behandlingen utføres på en sikker og effektiv måte.

Behandlingsprosedyre

Før/etter bilde fra injeksjonsbehandling.
Før/etter bilde fra injeksjonsbehandling.

Konsultasjon

Før man starter behandlingen, er det viktig å ha en konsultasjon med en kvalifisert behandler. Under konsultasjonen vil behandleren evaluere pasientens hudtilstand og mål for behandlingen. Pasienten vil også få informasjon om hva som kan forventes av behandlingen, inkludert eventuelle bivirkninger og risikoer. Det er viktig å informere behandleren om eventuelle medisinske tilstander eller medikamenter som pasienten tar, da dette kan påvirke behandlingen.

Injeksjonsteknikk

Behandlingen med Profhilo består av en serie med injeksjoner som settes i det øverste hudlaget. Injeksjonsteknikken vil variere avhengig av pasientens hudtilstand og ønsket resultat. Behandlingen kan være litt ubehagelig, men vanligvis ikke smertefull. Behandlingen tar vanligvis mellom 30-45 minutter, avhengig av området som behandles.

Etterbehandling og oppfølging

Etter behandlingen kan pasienten oppleve litt rødhet, hevelse eller ømhet på injeksjonsstedene. Dette er normalt og vil vanligvis avta i løpet av noen dager. Pasienten bør unngå å massere eller berøre området som er behandlet i minst 24 timer etter behandlingen. Det anbefales også å unngå soling, trening og alkohol i minst 24 timer etter behandlingen. Pasienten vil vanligvis trenger to behandlinger med Profhilo med 4 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat. Etter det kan pasienten trenge vedlikeholdsbehandlinger hver 6-12 måneder.

Relatert: 10 vanlige utslett hos barn – Velbehag

Fordeler med profhilo

Bilde av dame som er fornøyd etter sin injeksjonsbehandling.

Profhilo er en injeksjonsbehandling som har vist seg å ha flere fordeler for pasienter som ønsker å forbedre hudkvaliteten sin.

Hudforbedring

En av de største fordelene med Profhilo er at det kan forbedre hudkvaliteten betydelig. Behandlingen hjelper til med å øke fuktighetsnivået i huden, noe som kan føre til en mer glødende og strålende hud. Det kan også bidra til å forbedre elastisiteten i huden, noe som kan redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Denne behandlingen  har også vist seg å være effektivt for å redusere synligheten av arr og ujevnheter i huden. Dette gjør det til en ideell behandling for pasienter som ønsker å forbedre utseendet på huden sin uten å måtte gjennomgå en invasiv prosedyre.

Minimal risiko

En annen fordel med Profhilo er at det er en relativt sikker behandling med minimal risiko for bivirkninger. Fordi det er laget av hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen, er det en svært lav risiko for allergiske reaksjoner eller avstøtningsreaksjoner.

I tillegg er injeksjonsbehandling en ikke-permanent behandling, noe som betyr at resultatene vil gradvis avta over tid. Dette gir pasientene muligheten til å prøve behandlingen og se om de liker resultatene før de bestemmer seg for å gjøre det til en fast del av sin skjønnhetsrutine.

Alt i alt er denne behandlingen en effektiv og sikker behandling for pasienter som ønsker å forbedre hudkvaliteten sin. Med minimal risiko for bivirkninger og en rekke fordeler, er det en ideell løsning for mange pasienter.

Potensielle bivirkninger og kontraindikasjoner

Bilde av dame som tenker på potensielle bivirkninger ved injeksjonsbehandling.

Selv om behandlingen er generelt trygg og har få bivirkninger, kan noen pasienter oppleve noen uønskede effekter. Disse inkluderer:

  • Rødhet, hevelse og ømhet på injeksjonsstedet.
  • Kløe og prikking på injeksjonsstedet.
  • Blåmerker og misfarging på injeksjonsstedet.

Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner vanligvis innen noen få dager etter behandlingen. Hvis bivirkningene vedvarer eller forverres, bør pasienten kontakte legen sin umiddelbart.

Det er noen kontraindikasjoner for Profhilo-behandlingen. Pasienter som lider av hudinfeksjoner, autoimmune sykdommer eller blødningsforstyrrelser, bør ikke gjennomgå denne behandlingen. Gravide og ammende kvinner bør også unngå behandlingen. Det anbefales at pasienter som tar blodfortynnende medisiner eller har en historie med allergiske reaksjoner, snakker med legen sin før de gjennomgår behandlingen.

Relatert: Føflekk som klør: Årsaker, behandling, symptomer og mer

Ofte stilte spørsmål

Bilde av dame som har spørsmål om injeksjonsbehandling

Hvilke erfaringer har folk med Profhilo-behandlinger?

Folk som har gjennomgått Profhilo-behandlinger rapporterer om en betydelig forbedring i hudens kvalitet og struktur. De fleste pasienter rapporterer om økt elastisitet og fuktighet i huden, og en mer ungdommelig og frisk utseende hud.

Hvordan ser huden ut før og etter en Profhilo-behandling?

Før en Profhilo-behandling kan huden se tørr og livløs ut. Etter behandlingen vil huden se mer hydrert og fast ut. Pasienter kan også merke en reduksjon i fine linjer og rynker, samt en forbedring i hudens tekstur og tone.

Hvilke bivirkninger kan man oppleve med Profhilo?

Bivirkningene av injeksjonsbehandling er vanligvis milde og forbigående. Noen pasienter kan oppleve rødhet, hevelse eller blåmerker på injeksjonsstedet. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen noen få timer til dager etter behandlingen.

Hva koster en Profhilo-behandling?

Prisen på en Profhilo-behandling kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert behandlingsområdet og antall behandlinger som kreves. Pasienter bør konsultere med en kvalifisert estetisk lege for å få en nøyaktig prisvurdering.

Hvor lenge kan man forvente at effekten av injeksjonsbehandling varer?

Effekten av en injeksjonsbehandling kan vare i opptil seks måneder. Pasienter kan imidlertid oppleve at resultatene varer lengre eller kortere avhengig av deres individuelle forhold og livsstil.

Hva er de primære forskjellene mellom en skinbooster og Profhilo?

Selv om både skinboosters og Profhilo er injeksjonsbehandlinger som brukes til å forbedre hudens kvalitet og fuktighet, er det noen forskjeller mellom de to behandlingene. Skinboosters inneholder vanligvis mindre mengder hyaluronsyre og brukes til å behandle mindre områder av ansiktet. Injeksjonsbehandling derimot, brukes til å behandle større områder og inneholder en høyere konsentrasjon av hyaluronsyre.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn
Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.