Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Hva er Dermapen? Hvordan Fungerer det? 8 Tips Fra Eksperter 

Innhold

Dermapen er en mikroneedling-behandling med minimal nedetid som fremmer den naturlige kollagenproduksjonen og forbedrer arr, aknearr, strekkmerker, rynker og pigmenteringer i huden, og har en foryngende effekt. Det er en avansert og innovativ behandling som gir hudforbedring uten kirurgi. 

Fordelene med Dermapen er mange. Det er et svært effektivt verktøy for å fjerne arr og ujevnheter i huden, men den største fordelen er forbedringen i den generelle hudtonen og teksturen i huden som kommer etter behandlingen. I tillegg blir porer, overfladiske rynker og strekkmerker redusert. 

Hvordan fungerer Dermapen? 

Dermapen har en fjærbelastet og automatisert funksjon, der mikronåler beveger seg opp og ned over huden, og punkterer små hull mens den beveger seg. Mekanismen forårsaker en stimulering av sunt kollagen i de små punkteringene, og tillater dermed huden til å absorbere næringsstoffer i de dype lagene av huden.

Dermapen behandliong hos Velbehag klinikk
Dermapen behandliong hos Velbehag klinikk

Prosessen er rask og skader derfor ikke de dermale lagene i huden. De små hullene i huden kalles en kontrollert skade, som gjør at huden stimuleres til å reparere seg selv og bygger opp en yngre, friskere og glattere hud “fra bunnen av”.

Behandlingen gjør også at huden absorberer andre produkter og behandlinger langt mer effektivt. Dermapen øker både produksjonen av kollagen og elastin, som gjør at huden både strammes opp og blir jevnet ut. Behandlingen passer for alle hudtyper. 

Er Dermapen det samme som microneedling? 

Dermapen er en underkategori av microneedling. I stedet for å ha den tradisjonelle microneedling-rullen som i hovedsak er et hjul dekket av mikronåler, er Dermapen en håndholdt enhet, designet for å være en mer effektivisert og avansert form for microneedling.

Dermapen har justerbare dybder som gjør at behandlingen også kan gjøres på sensitive områder. Den er også utstyrt med engangsnåler av kirurgisk kvalitet for pasientenes sikkerhet. 

Pleased young patient receiving the microneedling treatment
Velbehag klinikk

Gjør Dermapen vondt? 

Man kan oppleve noe ubehag under nålebehandlingen. Pasienter opplever derimot smerten ulikt, da noen ikke merker ubehag i det hele tatt, mens andre har behov for bedøvende krem. Det må settes av ekstra tid dersom man ønsker bedøvelse. Avhengig av behandlingens aggressivitet, kan man oppleve blødning under behandlingen, men ikke pågående i etterkant. Det er og normalt å oppleve rødhet i huden i et par timer eller til dagen etter behandling. Rødheten leges som regel raskt, men dersom man opplever langvarig ubehag anbefales det å ta kontakt med klinikken som utførte behandlingen. 

Hvor mange behandlinger bør man ta? 

Dette avhenger av huden som behandles og hvilket resultat kunden ønsker. Man vil kunne oppleve optimalt resultat etter 3-5 behandlinger. Behandlingen kan gjentas med 4-8 ukers mellomrom. Man vil derimot kunne merke hudforbedring allerede etter én behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres i over 6 til 12 måneder etter fullført behandling, spesielt om man i tillegg kombinerer med anbefalte produkter til hjemmebruk. 

Hva koster Dermapen? 

Prisen for Dermapen-behandling avhenger av hvilke områder som skal behandles og hvor mange ganger man gjentar behandlingen.  

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk ser prislisten på Dermapen slik ut: 

Dermapen + kjemisk peel – 3000 kr

Dermapen ansikt – 2400 kr 

Kur (3 behandlinger: ansikt) – 6800 kr 

Dermapen ansikt + hals – 2900 kr 

Kur (3 behandlinger: ansikt + hals) – 8000 kr 

Dermapen ansikt + hals + bryst – 3400 kr 

Kur (3 behandlinger: ansikt + hals + bryst) – 9500 kr 

Hvor kan man ta Dermapen-behandling? 

Man kan ta Dermapen-behandling ved flere medisinske hudklinikker i Kristiansand og resten av landet. Som kunde er det viktig å lese seg opp på behandlingen og klinikken som utfører behandlingen. Sjekk kvaliteten ved å se hvem som utfører behandlingen og hvilke kurs/utdanning behandleren har. 

Dermapen behandling

Hvem kan ikke ta Dermapen-behandling? 

  • Gravide/ammende
  • Betennelse eller infeksjon i huden
  • Eksem/herpes
  • Keloider
  • Ustabil diabetes
  • Hudkreft i området
  • Bruk av isotretinoin eller cellegift siste 6 måneder 

Hvorfor velge Velbehag? 

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Vi har ansvar og ekspertise innen fagområdet, og fokuserer på å fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser.

Bestill time

Velg lokasjon👇🏼