Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mars: Laser 50% & anti-age 20%

d
t
m
s

10 Måter å Fylle, Glatte ut og og gi Glans til Leppene 

Innhold

De siste fem til ti årene har stadig flere ønsket å øke størrelsen og glattheten på leppene. Det er ikke bare på grunn av Kylie Jenner og Instagram-modeller, skal man høre på vitenskapen som har en teori som går lengre enn hit. 

Ønsket om fyldige lepper handler ikke bare om tykkelse, det handler også om hydrering, helse og glatthet. Et studie fra 2009 viste at kvinner med større, fyldigere lepper virker yngre enn deres biologiske alder. Studiet viste også at jo færre rynker en person hadde, jo sunnere (og derfor mer hydrert) så de ut for andre. 

Glad beautiful woman with healthy skin cares about under eye skin applies moisturising patches
Mindre rynker gir et sunnere utrykk. 

I en verden som stadig er på jakt etter mer velvære, er det ikke overraskende at å få fyldige lepper har blitt den siste estetiske trenden. Den gode nyheten er at akkurat som at trender er midlertidige, er også alternativene våre det. Er man usikker på langvarige løsninger eller bare vil ha det gøy, er man heldig. Her er den praktiske guiden din for å navigere frem til leppene du ønsker, med alt fra den perfekte sminkeløsningen til organiske gjør-det-selv-metoder. 

1. DIY: cayenne pepper og olivenolje 

Dersom sminke ikke gjør susen, kan du starte med denne naturlige og kriblende leppe-plumperen, bare ved å bruke noen få ingredienser som finnes på kjøkkenet ditt:

Bland noen dryss med cayennepepper med en spiseskje olivenolje.  Plasser blandingen forsiktig på leppene og la det virke i noen minutter før du tørker det helt av og fukter med din favoritt-leppepomade. 

Selv om resultatet ikke vil vare lenge, er dette en flott løsning for å ta en rask selfie eller for en natt ute. Er man mer følsom, kan en enkel sukkerskrubb også jevne ut sprukne lepper og få dem til å rødme. 

cayennepepper og litt olivenolje er en naturlig leppe-plumpe for leppene dine
cayennepepper og litt olivenolje er en naturlig leppe-plumper.

2. Bruk Instagrams mest populære alternativ: Kylie Lip Kit 

Vil du ha fyldigere lepper, men ønsker ikke å endre leppene fysisk, kan Kylie Jenners lip kit være noe for deg. 

Bruk liplineren og lag en forsiktig linje rett utenfor din naturlige leppeform, og fyll deretter ut hele leppene. Plasser den matte, flytende leppestiften på toppen av lip-lineren, og avslutt med en klar glans midt på underleppen for å se fyldigere ut. 

Selv om dette vil fungere med alle farger, vil en farge nær din naturlige leppefarge gi det mest naturlige utseendet. 

Mockup of makeup cosmetic products, flat lay, top view. Woman beauty fashion image for sales
Kylie Lip Kit

3. Kjør en organisk og cruelty-free look med krydret kanel 

Hold deg økologisk med denne leppeplumperen med kanelsmak (https://eminenceorganics.com/us/product/cinnamon-kiss-lip-plumper

Leppeplumperen inneholder kanelolje som fyller leppene, koffein som strammer opp og jojobaolje som hydrerer og fukter. Denne gir umiddelbar plump, uten alle kjemikaliene! 

Essential cinnamon oil in a small bottle
Kanelolje er en naturlig leppe plumper.

4. Bruk peptider for leppeplump

Denne Buxom-leppestiften er en stor favoritt i skjønnhetsbransjen. Den inneholder vitamin E og palmitoyl oligopeptid, en blanding som brukes for å motvirke aldring og gir oppstrammende hud. Den gir den klassiske kriblende følelsen og plump-utseendet til leppene. Den kommer i flere farger, og er en utmerket kortsiktig løsning for god plump. 

Link til produktet

Buxom-leppestiften

5. Beskytt leppene med fukt

Denne leppebehandlingen handler om hydrering og fukt. Ved å bruke ingrediensen hyaluronsyre, fuktes leppene på dypet, og fjerner den kalkholdige teksturen for å gi leppene et fyldigere og mer definert utseende. Hyaluronic Marine Lip Cushion er en allsidig leppekrem som intensivbehandler leppene og reparerer dem på dypet, ved å fukte, berolige, gi volum, redusere vertikale linjer, forsterke leppelinjene og gi beskyttelse. 

Link til produktet

Hyaluronic Marine Lip Cushion

6. Myke og fyldige lepper med SkinMedica 

Oppnå fyldige lepper med SkinMedicas Smooth & Plump Lip System. Laget med ingredienser som dimetikon, reduserer produktene rynker og jevner ut huden på leppene. Kombinert med de fuktighetsgivende egenskapene til hyaluronsyre, er dette produktet perfekt for deg som ønsker fyldige lepper, og som vil forebygge fine linjer over tid. 

Link til produktet:

SkinMedicas Smooth & Plump Lip

7. Skru opp varmen i leppene og blodet med Too Faced 

En annen klassiker i skjønnhetsverdenen. Denne lipglossen bruker capsicum frutescents harpiks, en ingrediens laget av chillipepper som utvider blodårene i leppene. Denne utvekslingen forårsaker en liten svulming som gir  fyldigere lepper. Produktet er klart og med litt glans. Kan brukes over leppestift eller direkte på leppene. Kan kjøpes på Sephora. 

too faced lip injection power plumping cream liquid lipstick
too faced lip injection power plumping cream liquid lipstick

8. Bruk kollagen for å fylle inn linjene i leppene 

Kollagen er et protein som finnes i huden og som fremmer hudens elastisitet. Finn et leppeserum som inneholder kollagen for å redusere fine linjer og skape et fyldigere utseende til leppene. Kollagenserum er både fuktighetsgivende og mykgjørende på leppene. 

A blonde woman paints lips with beige lipstick. Small mirror in hand.
Leppestift med kollagenserum.

9. Få trutmunn-perfeksjon med JuvaLips 

Ønsker du en dypere og mer permanent leppeplumper, men er ikke klar for filler-behandling? Da kan JuvaLips være noe for deg. Ved å bruke elektronisk stimulering, øker JuvaLips blodstrømmen til leppene og skaper rødme som både gir størrelse og farge. Det er i utgangspunktet en mer legitim Kylie Lip Challenge. Resultatene kan vare opptil 10 timer av gangen, men ved gjentatt bruk kan plumpheten vare enda lenger. 

JuvaLips 
JuvaLips 

10. Invester i Juvaderm eller Restylane for lengre varighet på leppefylde 

Har du prøvd alt over og funnet ut at du vil ha noe som varer lengre? Da kan leppeinjeksjoner være neste alternativ. Selv om leppeimplantater og andre fyllstoffer finnes, anbefales det å bruke hyaluronsyre-baserte leppefyll-stoffer fremfor alt annet når det gjelder sikkerhet og brukervennlighet. 

De vanligste injiserbare hyaluronsyrene er Juvaderm og Restylane. Effekten er reversibel, som betyr at man kan fjerne det når som helst. Hvis ikke vil effekten gå over av seg selv. 

Enten du er på utkikk etter fyldigere lepper for en kveld ute eller på lengre sikt, handler lip-plumping om å finne alternativet som fungerer best for deg og dine behov. Gjør det som får deg til å føle deg best – om det er å fylle leppene eller å ikke gjøre det. 

Bestill time

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.