Dermapen er en fantastisk hudbehandling som gang på gang imponerer med sine resultater. Dette er en behandling som leverer vitaminer og næringsstoffer ned i huden, samtidig som den stimulerer kollagenproduksjon, strammer opp og behandler ulike hudtilstander. Effekten består av hudfornyelse, ny næring til huden, økt kollagenproduksjon og cellevekst.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Dermapen er for deg som plages av
 • kviser
 • arr
 • linjer
 • rynker
 • pigmenteringer
 • mangel på fukt og glød

Dermapen før og etter

Effekten av Dermapen er ofte synlig 2-6 uker etter behandling. Vi anbefaler et behandlingsforløp på 3 behandlinger. Vi har flere fornøyde kunder og her kan du se før og etter bilder av Dermapen. 

Dermapen før og etterbilde resultat

Områder som kan behandles med Dermapen

Dermapen kan brukes på flere områder – i ansiktet og på halsen. Metoden strammer opp hud og underhudsvev, som gir et friskt og glatt utseende.

Dermapen ansikt

Hudbehandlinger må velges veldig nøye fordi en persons ansikt er den mest synlige delen av kroppen. Det er så mange hudbehandlinger tilgjengelig for dermatologiske problemer i ansiktet. Disse inkluderer dermabrasion, laser terapi, kjemisk peeling og kosmetisk kirurgi. Imidlertid er dermapen ansikt den nyeste og mest effektive måten å regenerere huden på.

Dermapen hals

Microneedling på hals og bryst er en fantastisk behandling for deg som ønsker en strammere hud med mindre synlige linjer. Behandlingen virker både forebyggende og behandlende på halsen. Dermapen hals er et av de mest populære behandlingsområdene og kombineres ofte med kjemisk peel eller Restylane Skinbooster. 

Enkelt og rimelig,

men mest av alt trygt

Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og medisinskfaglig kompetanse. Vårt team består av leger, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter –  alle klare for å gi deg en god opplevelse i trygge omgivelser.

Hva sier kundene

om oss?

Enkelt og rimelig, men mest av alt trygt

Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og medisinskfaglig kompetanse. Vårt team består av leger, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter –  alle klare for å gi deg en god opplevelse i trygge omgivelser.

Hva sier kundene om oss?

Nedetid etter Dermapen

Nedetid etter en Dermapen-behandling er vanligvis omtrent 1-3 dager.

Dag 1

Erytem og rødt utseende og graden vil avhenge av hvor aggressiv behandlingen ble utført.

Dag 2

En rød eller rosa nyanse vedvarer som en moderat solbrenthet. Hevelse kan være mer merkbar den andre dagen.

Dag 3

Huden kan være rosa eller normal farge. Hevelsen avtar.

Hvordan virker en Dermapen behandling?

Dermapen® også kjent som microneedling blir stadig mer akseptert av folk og er en av de mest innovative foryngelses terapiene som er tilgjengelige i dag for behandling av ulike hudproblemer.

Det er veldig naturlig at produksjonen av fibroblastcellene som stimulerer veksten av kollagen og elastin reduseres etter hvert som vi blir eldre, noe som vil resultere i slapp hud, rynker og fine linjer og løs hud.

Det er svært viktig å stimulere produksjonen av kollagen og elastin for en sunnere og yngre hud og dette kan gjøres med Dermapen behandling.

Dermapen behandling vil skape mikroskader som til slutt vil utløse veksten av fibroblastceller som vil stimulere produksjonen av kollagen, noe som resulterer i fyldigere og glattere hud.

I utgangspunktet hjelper Dermapen huden til å reparere seg selv etter at den har fått fysiske skader som kutt, arr eller annen fysisk skade. Når en skade oppstår, vil huden din ødelegge det gamle, skadede vevet som forårsaker aknearr og rynker og erstatte det med nyprodusert kollagen. Denne behandlingen er best for alle hudtyper og hudtoner, spesielt for personer som har problemer som akne arrdannelse, rynker, fine linjer og store porer.

Du vet kanskje at Dermapen 4 behandler hele ansiktet for hudforyngelse, men det er ikke bare begrenset til ansiktet; den kan også behandle andre områder av kroppen som hals, bryst, armer og hender. Den kan trygt behandle alle former for arr som akne eller kirurgiske arr, mage arr, strekkmerker, forbrennings kontraktur og også løs kropp hud.

Hva er Dermapen?

Dermapen har vært markedsleder innen profesjonelt mikroneedling-utstyr siden 2011. De har et team av forskere innen avansert microneedling-teknologi. Dermapen er foreløpig den eneste produsenten som har patenter på microneedling-applikasjoner.

Dermapen® er en automatisert microneedling med en engangstupp kassett som består av 12 mikronåler, som bruker proprietær teknologi for å trenge vertikalt inn i huden. Stemplingsvirkningen til Dermapens vertikale spiss skaper usynlige mikroskader på huden, samtidig som den stimulerer hudens naturlige evne til å helbrede seg selv og øke produksjonen av nytt kollagen. Ved å gjøre dette oppmuntrer og utnytter disse mikroskadene kroppens medfødte evne til å vokse opp igjen og reparere huden gjennom normale fysiologiske prosesser, og huden blir forynget og forfrisket.

Dermapen 4 vs Dermaroller

Dermaroller er en enhet som brukes til hjemmebruk. Kanskje den eneste fordelen med å bruke en dermaroller i motsetning til en microneedling behandling ved er kostnad. Dermarollere er ikke på langt nær så effektive eller sterile som en Microneedling behandling. De bør ikke brukes i stedet for en Microneedling behandling. Feil bruk av Dermaroller kan føre til skader og infeksjon i huden. 

Dermapen 4 er en behandling som kun skal utføres av sertifisert helsepersonell og hudterapeuter. Opplæring er omfattende, og nålene som brukes er sterile. Behandlingen gir en trygg og langvarig effekt. 

Skinpen vs Dermapen

Skinpen er et amerikansk merke innen microneedling. Dermapen er et Australsk merke med fokus på forskning og utvikling innen microneedling. Dermapen er superior i form av at den kan jobbe mye dypere i huden en hva skinpen kan. Dermapen jobber 3mm dypt, mens skinpen kun jobber 2 mm dypt. 

Hvorfor velge Dermapen® microneedling behandling fremfor andre behandlinger?

Det er en rekke prosedyrer som kan gjøres på en person for å forbedre utseendet til huden deres, slik at den ser ungdommelig og glødende ut og generelt forbedre hudens tone og følelse. Mange kvinner har oppsøkt en rekke måter å håndtere sine hudproblemer og har prøvd en rekke forskjellige prosedyrer for å få jobben gjort. Likevel har micro-needling skilt seg ut fra resten og har blitt en av de beste metodene for å ta vare på en rekke hudproblemer.Hvorfor velge Dermapen?

 1. Dermapen microneedling gir deg forynget og fyldigere hud uten smerte, minimalt ubehag og svært lite nedetid. I denne behandlingen brukes engangsnåler som eliminerer risikoen for krysskontaminering.
 2. Dybden på nålene er justerbar og dette gir mulighet for en behandling tilpasset pasientens behov. Ettersom den er den mest avanserte behandlingen, kan den enkelt behandle vanskelig tilgjengelige områder som rundt nesen, øynene og leppene.

Dermapen pris

Hvor mye vil du bruke på microneedling?

 

Prisklassen avhenger av en rekke faktorer. Microneedling-behandlinger faller vanligvis mellom 2500-3500kr avhenagig av området som behandles. Dersom du ønsker en kombinasjonsbehandling med Dermapen og kjemisk peel vil prisen være noe høyere. 

Dermapen 3mm

Dermapen 3mm er den nyeste teknologien og pennen hos Dermapen. Denne brukes kun av sertifisert personell, og jobber dypt ned i huden. Dermapen 3mm er en nålelengde som vil kunne gjøre store endringer i huden din. 

Etterbehandling tips etter Dermapen

Etter behandling med Dermapen anbefaler vi å følge et par tips. Du vil få en egen brosjyre ved gjennomført behandling som hjelp til å huske anbefalingene.

Etter at du har gjennomgått mikroneedling-prosedyren, hold deg unna solen og ikke bruk solkrem på grunn av giftstoffene som kan være inneholdt i lotionen. Etter prosedyren er hudkanalene helt åpne, og eventuelle giftstoffer i aktuelle søkere kan være skadelige for deg.

Etter prosedyren, unngå hudpleieprodukter som har aktive ingredienseri 4 døgn. Disse inkluderer vanligvis ting som alfahydroksysyrer, retinol og andre lignende midler. Huden vil være svært sensitiv og disse produktene vil bare irritere den ytterligere.

Siden microneedling stimulerer produksjonen av kollagen, trenger huden større mengder kollagen enn normalt for å restituere seg optimalt. Kollagenstimulerende peptider hjelper til med denne prosessen, og bidrar ytterligere til å stimulere kollagenproduksjonen.

Det er viktig at du lar huden din «puste» og restituere seg i 24 timer etter prosedyren. Hudkanalene er åpne, og bruk av en sminkebørste kan trenge inn i porene, spesielt hvis de er veldig tynne, og forårsake ytterligere irritasjon. Bruk av en sminkebørste som har vært brukt før kan forurense huden og følgelig føre til infeksjoner. Vent 24 til 48 timer før du legger ansiktssminke for å gi huden den nødvendige restitusjonstiden.

Etter at du har gjennomgått microneedling, kan du oppleve noe hudbetennelse eller rødhet. Å bruke en kjølemaske vil bidra til å redusere betennelse eller rødhet i huden, og gi deg mer komfort.

Antioksidant serum har egenskaper som hjelper til med å helbrede huden. Serum hjelper til med å berolige huden og reduserer irritasjon ytterligere.

Når du svetter, vil porene i huden åpne seg igjen, og bakteriene på huden din kan komme inn i huden. Dette kan føre til enten en reaksjon eller infeksjon.

Det er viktig å holde seg hydrert før og etter prosedyren for å hjelpe huden din til å helbrede og forynge raskere.

Vanlige spørsmål

 • I utgangspunktet ikke. Kunder opplever Dermapen forskjellig. Det kommer også an på lengden av nålhodet som brukes på huden, og hvor dypt ned man skal gå. Dersom du ønsker kan vi tilby bedøvelse i form av krem, og behandlingen er da smertefri. 

Dette er avhengig av huden som behandles og hvilket resultat kunden ønsker. Man vil oppleve optimalt resultat etter 3-5 behandlinger. Behandling vil gjentas med 4-8 ukers mellomrom. Man merker derimot ofte hudforbedring allerede etter én behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres i over 6 til 12 måneder etter fullført behandling, spesielt om man i tillegg kombinerer med anbefalte produkter til hjemmebruk. 

En behandling med Dermapen tar fra ca 45-90 minutter. Tidsbruk avhenger av hvilke områder som skal behandles og om man ønsker en kombinasjonsbehandling med peel.

 • Gravid/ ammende

 • Betennelse eller infeksjon i huden 

 • Eksem/ herpes

 • Keloider

 • Ustabil diabetes

 • Hudkreft i området

 • Bruk av isotretinoine eller cellegift siste 6 måneder

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis konsultasjon hos hudterapeut og kosmetisk sykepleier.

Du bestemmer selv om du ønsker konsultasjonen i klinikk eller digitalt.