Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Profhilo – 12 ting du bør vite om behandlingen

Innhold

Takket være stadig strengere krav og regler i skjønnhetsbransjen har det også blitt mye tryggere å ta delvis permanente behandlinger med injeksjoner, enten du vil stramme opp huden, fjerne fine linjer eller skape fylde i huden. Men hvis du synes filler og andre injeksjoner høres litt skremmende ut, kan Profhilo være alternativet for deg.

Mange fans har blitt forelsket i behandlingen for dets evne til å fukte og gi glød til huden. Fremfor å endre ansiktsformen med fillere eller lamme musklene med andre injeksjoner, leverer Profhilo fuktighet dypt ned i huden, slik at du oppnår en vakker fylde, glød og silkemyk hud.

Men hva er egentlig Profhilo? Og viktigst av alt – hvor vondt gjør det? Vi har sett nærmere på alt du trenger å vite om den nye skjønnhetsbehandlingen.

Hva er Profhilo?

Profhilo er hyaluronsyre, levert direkte inn i huden. Dette gjør at de fuktighetsbevarende virkestoffene kan fungere i de dypere hudlagene og trenge mye lenger inn enn ved bruk av f.eks. serum. Fordi produktet inneholder en stor konsentrasjon av ren hyaluronsyre – ikke mindre enn 62 mg. per. 2 ml. dose – får du også en imponerende effekt ut av denne behandlingen.

Fordi man når ned til flere hudlag enn tradisjonelle overflatebehandlinger, bidrar hyaluronsyren til å gjøre huden fastere, få en vakrere hudtone og mer elastisitet. Dette er resultater man ikke kan oppnå med serum og krem.

Profhilo: Før og etter

Det er ingen tvil om at resultatene etter behandling kan etterlate huden mer ungdommelig, fyldig og med en vakker glød. Bare se på disse før og etter-bildene! Ikke verst, eller hva?

Profhilo vs. andre injiserbar behandlinger

Profhilo er en injiserbar behandling. Det vil si at behandlingen gis på samme måte som fillere og andre injeksjoner, men bortsett fra dette er behandlingen en helt annen.

Profhilo er langt mer skånsom og jobber for å bygge opp hudens naturlige funksjon. Den leverer fuktighet, strammer opp og gir huden en lekker glød, helt uten muskellammende virkestoffer. Den endrer heller ikke selve ansiktskonturen, slik fillere gjør, og derfor er produktet langt fra noen erstatning for slike behandlinger. Snarere er det et tillegg, eller et perfekt alternativ for deg som ikke er klar for filler og andre injeksjonsbehandlinger.

Fordi Profhilo bruker ingredienser som har en mindre drastisk effekt, ser resultatene dessuten mer naturlige ut.

Slik fungerer Profhilo

Kort sagt hjelper behandlingen huden din med å holde på fuktighet. Den leverer også fuktighet fra innsiden og stimulerer til produksjon av elastin og kollagen. Hyaluronsyren som brukes i Profhilo er stabilisert, noe som gir mer langvarige resultater, sammenlignet med f.eks. mesoterapi.

Fordelene ved Profhilo

Mens fillers har som mål å endre bevegelsen eller formen på ansiktet ditt, er Profhilo en mer helhetlig og ikke minst mindre drastisk behandling. Profhilo skaper struktur og støtte til huden gjennom fuktighet, stimulering av kollagen, elastin og hudens evne til å holde på fuktigheten. Dette gir ansiktet mer spenst og fyldighet, som reflekteres i forbedret tekstur, en sunnere hudfarge og jevnere hudtone på overflaten.

Slik foregår behandlingen

For å få det åpenbare ut av veien først: ja, vi bruker nåler til denne behandlingen.

Behandlingen begynner med en konsultasjon, der vi både forsikrer oss om at pasienten er en god kandidat for behandlingen og diskuterer potensielle bivirkninger med deg som klient. Vi snakker også om fordelene, slik at du får realistiske forventninger til behandlingen.

På behandlingsdagen starter vi med en kartlegging. Vi ser på huden, eventuelle føflekker og blodkar i området som skal behandles og renser huden nøye for å gjøre den klar til behandling.

Deretter får pasienten fem små injeksjoner på hver side av ansiktet – altså 10 stikk totalt. Hver injeksjon tar under fem sekunder. vi renser deretter området på nytt med en antibakteriell oppløsning som også inneholder arnica. Sistnevnte bidrar til at huden restitueres raskere.

For å redusere ubehag hos pasienten kan vi bruke flere typer verktøy og metoder. Et vibrerende verktøy kan holdes mot ansiktet til pasienten, og dette er en klinisk dokumentert metode for å redusere ubehag. Pasienten kan også få en ball å holde i, som fungerer distraherende og stressreduserende. Vi tar pasientens velbehag på største alvor, så hvis du har tvil om smerter og ubehag før, under eller etter behandlingen, er vi alltid her for å snakke med deg om dette.

Etter behandlingen bør man unngå å ta seg selv i ansiktet. Sminke skal også unngås i 12 timer etter behandlingen. visse medisiner og alkohol kan øke risikoen for blødninger i 48 timer etter behandlingen og derfor er det viktig at du snakker med oss hvis du går på medisiner. Vi anbefaler også at du unngår trening i to dager etter behandlingen, da dette også kan øke risikoen for ubehag og blødninger.

En måneds tid etter den første behandlingen er det tid for oppfølgingsinjeksjon. Dette er siste del av behandlingen, frem til du eventuelt ønsker en ny runde med Profhilo. Behandlingen når du kommer inn er den samme som over, også ved oppfølgingsbehandlingen.

Gjør Profhilo vondt?

Selv om bedøvende krem kan brukes, foretrekker vi å unngå dette. Det kan bidra til å forverre utseendet dersom du får blåmerker, og det er jo ingen vits i å gjennomgå behandlingen hvis den får en negativ effekt. Snakk med behandleren din om dette, så finner vi en løsning på eventuelle behov for smertelindring sammen.

På spørsmålet om det gjør vondt å ta Profhilo er svaret: ja. Det gjør vondt.

Selv om nålen er veldig tynn, svir det i huden når produktet injiseres. Smerten varer bare i noen få sekunder per injeksjon. Distraksjonsteknikker er en god metode for å redusere ubehaget. Smerten skal ikke være uutholdelig og de fleste pasienter synes ikke det gjør mer vondt enn at de gjerne kommer tilbake for en ny behandling.

Profhilo: bivirkninger

Etter ikke mindre enn ti injeksjoner i ansiktet, er det ikke så rart at du lurer på dette og ikke minst hvor lang tid det tar før du kommer deg etter behandlingen.

De fleste pasienter opplever få eller ingen bivirkninger, utenom litt rødhet og små hevelser på stikkstedene. Disse går som regel bort etter en times tid.

En sjelden gang oppstår det blåmerker som følge av behandlingen.

Ingen injeksjonsbehandlinger er 100% risikofrie og dette gjelder også Profhilo. Likevel er risikoen ved denne behandlingen veldig lav så lenge den utføres av en kvalifisert behandler. Det er ingen risiko for at du ender opp seende ut som en zombie av denne behandlingen, ettersom Profhilo er en veldig skånsom behandling som etterlater naturlige resultater.

Hvor raskt virker Profhilo?

Vi anbefaler to til tre behandlingsøkter med en måneds mellomrom. Etter det vil huden din se fyldigere og mer ungdommelig ut, med en vakker glød og velhydrert overflate. Mange ser forbedringer allerede en uke etter første behandling, men de virkelige resultatene ser du først etter 6 – 8 uker. Dette er nemlig tiden kroppen trenger for å begynne produksjonen av kollagen og elastin, som virkelig utgjør en forskjell med tanke på synlige resultater.

Hvor lenge varer resultatene?

Etter at du har fullført behandlingen anbefaler vi at den gjentas en gang i halvåret. Huden kan bli mattere når det har gått seks måneder. Noen liker resultatene så godt at de kommer inn oftere enn dette også.

Hvem bør ikke ta Profhilo?

Personer under 25 år har ikke behov for injeksjonsbehandlinger, da de allerede har en ung og fyldig hud som ikke er utsatt for tidens tann og aldringsskader.

I tillegg kan ikke gravide og ammende kvinner ta Profhilo.

Utover dette er behandlingen meget effektiv og gir gode resultater for de aller fleste. Du kan forvente naturlig fylde og en mer ungdommelig hud. Vi må påpeke at personer med veldig moden eller skadet hud kan ha behov for flere behandlinger, før resultatene når sitt beste.

Profhilo: Pris

Og hva koster så moroa? Ikke så veldig mye, faktisk. Fordi Profhilo krever autorisert helsepersonell som også er sertifisert innen denne spesifikke behandlingen, er det likevel noe dyrere enn mange overflatebehandlinger. Til gjengjeld får du langvarige resultater, og mange trenger bare en runde (to behandlinger) hver sjette måned for å vedlikeholde resultatene.

Profhilo pris:
Ansikt, hals, bryst eller hender: 4300kr

Profhilo i Stavanger

Dersom du ønsker å lære mer om Profhilo-behandling i Stavanger eller ønsker en konsultasjon for å se om dette er behandlingen for deg, er du hjertelig velkommen til vår autoriserte, medisinske hudklinikk i Stavanger.

Profhilo i Kristiansand

Vi tilbyr også Profhilo i Kristiansand, slik at du kan få en mer ungdommelig, fastere og fyldigere hud. Alle våre behandlere er autoriserte og du blir tatt trygt og godt imot i våre lyse og moderne lokaler.

Profhilo i Bergen

Hva er vel Norges nest største by uten en profesjonell skjønnhetsklinikk som tilbyr Profhilo-behandling i toppklasse? Velkommen innom hos oss for en samtale om Profhilo i Bergen.

Profhilo i Sandnes

Vi står klare til å ta deg imot i våre moderne lokaler, der autoriserte og dyktige behandlere med lang fartstid i bransjen står klare til å hjelpe deg på veien mot fyldigere og mer ungdommelig hud med Profhilo i Sandnes.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg: