Profhilo er et hyaluronsyrebasert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. Med høy konsentrasjon av hyaluronsyre øker den hudens produksjon av elastin og kollagen, og er dermed en glimrende anti-age behandling. Den bidrar også til å gjenopprette balansert fuktighetsnivå og spenst i huden. En innovativ injiserbar behandling med lite til ingen nedetid.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Vanlige spørsmål om Profhilo

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring.

Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer etter Profhilo behandling. I løpet av de neste fire ukene etter behandling begynner produksjonen av elastin og kollagen å øke. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo.

Det anbefales å ta to behandlinger med Profhilo, med fire ukers mellomrom. Deretter kan man ta en ny dose etter 8-12 måneder, for å vedlikeholde og bevare resultatet.

Profhilo har svært liten nedetid. Det betyr at man kan gå tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen. Umiddelbart etter behandlingen kan man se små røde stikk i huden. Det er heller ikke unormalt med små vabler akkurat der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene etter behandling. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker i huden. Disse vil forsvinne i løpet av noen dager, og man kan helt fint dekke det til med make-up dagen etter behandling. Unngå trening og sauna samme dag.

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen, men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med Profhilo.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader

Lignende behandlinger