Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Hva er Dermapen og hvem passer det for?

Innhold

DermaPen er en microneedling-behandling med minimal nedetid som fremmer arrfri helbredelse og naturlig kollagenproduksjon i huden, for å forbedre utseendet til arr, aknearr, strekkmerker, rynker, og pigmentering.

DermaPen er en microneedling-behandling for huden som tilbyr minimal nedetid og fremmer arrfri helbredelse. Behandlingen fremmer en naturlig kollagenproduksjon i huden som gjør arr, spor etter akne, strekkmerker, rynker og pigmentering mindre synlig. Som et resultat av en friskere hud og økt kollagenproduksjon forynges huden.

Med behandlingen kan du bli kvitt synlige arr eller sjenerende strekkmerker. Rynker, pigmentering og slitasje som kommer med alderen blir også mindre synlige, takket være maskinens unike evne til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon.

Hva er fordelene med DermaPen behandling?

DermaPen er en banebrytende behandling som utføres i skjønnhetssalonger og klinikker. Ved hjelp av små, segmenterte stikk stimuleres både det ytre og indre hudlaget. Dette fører til at kroppen begynner arbeidet med å reparere de mikroskopiske skadene.

Teknologien gjør behandlingen til en effektiv metode for å fjerne arr etter kviser og ujevnheter i huden. Samtidig forbedres hudtonen og teksturen etter behandlingen. Overfladiske rynker blir redusert og strekkmerker blir mindre synlige. Derma Pen bidrar dessuten til å redusere porenes synlighet, for en glattere og mer ungdommelig hud.


Noe av det en DermaPen behandling kan hjelpe mot:

  • Smårynker og overfladiske fine linjer
  • Røykerynker, spesielt rundt munnen
  • Arr etter akne og kviser
  • Synlige og store porer
  • Arr etter kirurgi, kutt og brannskader
  • Slapp hud på halsen
  • Hud som har blitt slappere med alderen


Hvordan virker DermaPen behandling?

En Dermapen bruker en fjærbelastet mekanisme og mikronåler som beveger seg opp og ned over huden. Den stikker små hull i huden som stimulerer kollagenproduksjonen. Mikrohullene sørger for at huden kan absorbere viktige næringsstoffer ned i de dypeste hudlagene. Prosessen er rask og skader derfor ikke lærhuden (dermis).

En maskin har 12 sterile engangsnåler. Disse blir stemplet i høyt tempo slik at små hull går ned i lærhuden. Der stimuleres hudlagene slik at kroppen begynner å reparere skaden.

Hva skjer under behandlingen?

Behandlingen tar som regel under en time. Du kan få bedøvende krem påført hvis du skal behandle sensitive områder eller hvis du har lav toleranse for ubehag.

Når behandlingen begynner vibrerer de 12 sterile nålene raskt, slik at huden punkteres. Hullene går ned til lærhuden for å sikre effektiv absorbering av behandlingspreparater. Behandlingen stimulerer også hudens naturlige kollagenproduksjon.

Avhengig av hva som behandles vil behandleren bruke ulike preparater, tilpasset dine behov. Kremer og salver som inneholder Hyaluronsyre, B5-vitamin og antiinflammatoriske virkemidler kan brukes.

Etter behandlingen vil man ofte få tilbudt en ansiktsmaske som leverer fuktighet og beroliger huden etter behandlingen.


Gjør DermaPen vondt?

Du kan oppleve ubehag under enhver behandling med micro-needling. Derfor kan det påføres en bedøvende krem før behandlingen, som reduserer ubehaget. Avhengig av hvor aggressiv behandlingen er, kan du også oppleve småblødninger under behandlingen. Disse stopper av seg selv raskt etter at behandlingen er ferdig.

Det er også normalt et huden blir rød og sår i noen timer etter behandlingen. Avhengig av typen behandling og behandlingsstedet kan dette vedvare i opptil et døgn. Hvis du derimot opplever ubehag, sårhet eller rød hud etter dette bør du ta kontakt med klinikken som utførte behandlingen for råd og behandling.

Hva koster en behandling med DermaPen?

Behandling med DermaPen dekkes ikke av det offentlige, siden det er snakk om en rent kosmetisk behandling. Prisen på en behandling avhenger hovedsakelig av området du ønsker å behandle. For eksempel kan ansiktet koste vesentlig mindre enn å behandle hele kroppen. Du kan normalt forvente å betale fra 2500 kroner for én ansiktsbehandling.

Det er viktig å være klar over at én behandling sjelden er nok. Ofte kreves 4 – 6 behandlinger for generell hudforbedring, 6 behandlinger for å fjerne arr etter akne og 4- 8 behandlinger for å behandle strekkmerker.

Det er også andre ting som kan virke inn på totalprisen. Bedøvende kremer, peeling og andre preparater som benyttes for å forsterke eller forbedre resultatene kan komme i tillegg.

Hva påvirker prisen?

Hvor behandlingen skal utføres og hvor mange behandlinger du trenger er det som i hovedsak avgjør prisen. Eventuelle tilleggstjenester du ønsker eller som klinikken anbefaler kan komme i tillegg. Dette kan for eksempel være hyaluronsyre eller vitamin B5 som kan forbedre resultatene.

Enkelte pasienter kan trenge vedlikeholdsbehandlinger med DermaPen etter at det første behandlingsforløpet er gjennomført. Dette bidrar til å sikre mer varige resultater, men er ikke alltid nødvendig. Dette er noe du styrer selv og du bør snakke med klinikken din for å få råd. Ikke bare se på pris

Når man velger en klinikk for å utføre kosmetisk kirurgi bør selvsagt pris være en del av beregningen. Likevel er det viktig at pris ikke blir den avgjørende faktoren alene. DermaPen kan virke som en relativt lite invasiv behandling med få bivirkninger.

Selv om dette i all hovedsak stemmer, er det helt avgjørende at klinikken du velger har den medisinske kompetansen som skal til for å oppnå gode resultater med minst mulig bivirkninger for deg som pasient.

Behandling med DermaPen krever også at en lege eller hudlege har overoppsyn med behandlingen, for å sikre en faglig forsvarlig behandling.


Er DermaPen det samme som micro-needling?

DermaPen er merkenavnet på et verktøy som brukes for å utføre micro-needling. Forskjellen ligger i at merket ikke bruker den tradisjonelle microneedling-rullen. Dette er et hjul
dekket av mikronåler. DermaPen er håndholdt og spesielt designet for å unngå problemene en tradisjonell microneedling-enhet medfører.

Fordi DermaPen har justerbar dybde kan behandlingen tilpasses til flere deler av kroppen, uten at man går for dypt i sensitive områder. Behandlingen er dessuten utstyrt med engangsnåler av kirurgisk kvalitet for maksimal pasientsikkerhet.


DermaPen – før og etter


Resultatene av behandlingen påvirkes av en rekke faktorer. Hvilket område som behandles, hudens tilstand før behandlingen og antallet behandlinger. At klinikken du velger har høy kompetanse ved bruk av behandlingen er også avgjørende for gode resultater. Under ser du noen bilder som viser DermaPen-behandling før og etter.

DermaPen Oslo

Hvis du er på jakt etter behandling i Oslo har vi funnet noen gode alternativer til deg under, basert på tilbakemeldinger fra Google. Det er viktig at du alltid foretar en egen vurdering, før du velger en klinikk som tilbyr DermaPen i Oslo.

DermaPen Kristiansand

Det er flere som tilbyr DermaPen i Kristiansand. Velbehag Medisinsk hudklinikk er en seriøs aktør og har erfarne terapeuter.

DermaPen Bergen

Det er selvsagt et bredt utvalg av klinikker som tilbyr DermaPen i Bergen. Velbehag Medisinsk Hudklinikk i Bergen er et trygt valg for det som ønsker en seriøs behandling.

DermaPen Stavanger

Velbehag Meidisnsk Hudklinikk har erfarne sykepleiere som utfører Dermapen behandling.

Alternativer til DermaPen

Effekten av behandlingen kan gjerne sammenlignes med resultatene fra en mild behandling med fraksjonert laser. Likevel har maskinen vesentlig kortere tilhelingstid og mindre bivirkninger. Dette har bidratt til å gjøre behandlingen så populært blant hudklinikker over hele Norge. På verdensbasis utføres over 1,5 millioner behandlinger med Derma Pen, noe som gjør dette til den mest populære formen for microneedling

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg: