Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Alt du trenger å vite om Green Peel i 2023 – Velbehag Klinikk

Innhold

La oss fjerne den første myten: ikke alle ansiktsbehandlinger og peelinger er fylt med kjemikalier og syrer. Mange kunder forteller at de foretrekker organiske og naturlige ingredienser når det kommer til huden og hvordan man tar vare på den. Hos Velbehag medisinsk hudklinikk tilbyr vi den organiske ansiktspeelingen “The Green Peel”, utviklet av Dr. Christine Schrammek Kosmetik. Ikke bare er den naturlig, men også effektiv da det er en peeling med medisinsk styrke. 

Green Peel er kjent for å være en real treningsøkt for huden: den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst med økt styrke, sunnhet og spenst. Det er en trygg vei til optimal hudhelse, som bygger på en lang global erfaring. Green Peel kan vise til en lang dokumentasjon på effekt, trygghet og sunn hudhelse, som har eksistert i over 60 år i 70 land. 

Green peel behandling hos velbehag

I motsetning til kjemisk peeling, har urtene i Green Peel samme ph-verdi som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel heller ingen skade i huden. Behandlingen er trygg, stimulerer optimalt og skaper minimalt med stress

Behandlingen karakteriseres ved gnistring i huden når den masseres på, noe som er helt særegent og en dokumentasjon på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden og ut jobber urtene med næringsgivende ingredienser, som er helt avgjørende for de gode resultatene og gløden i etterkant. 

Hvilke ingredienser brukes i Green Peel? 

Green Peel er basert på en rekke ulike urter, alger, mineraler, vitaminer og enzymer. Den spesielle urteblandingen spiller en viktig nøkkelrolle med seks planter: kjerringrokk, aloe vera, ribwort, lungwort, stemorsblomst og ringblomst – alle med forskjellige fordeler for huden. Noen er betennelsesdempende, andre er sårhelende. Noen strammer opp huden, mens andre styrker elastisiteten. Denne blandingen har blitt foredlet i over 60 år av Dr. Schrammek.

Green peel

Hvordan fungerer Green Peel?

Green Peel er utmerket for å behandle alt innen:

  • arr
  • ubalanse
  • akneutsatt hud
  • store porer
  • solflekker
  • pigmenteringer 

Med unik kraft fra de ulike urtene skapes en sammensetning som har effekt på flere utfordringer i huden. Fra innsiden og ut jobber urtene sterkt antibakterielt, anti inflammatorisk, næringsrikt, styrkende, rensende og beskyttende, og gjør dette i flere dager etter behandlingen. Det er urtene som bidrar til at huden får den såkalte “treningsøkten”, som skaper minimalt med stress på huden. 

Green peel behandling
green peel

Den peelende effekten fra urtene øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtenes svært aktive stoffer kan slippe til og stimulere i hudens dypere lag. Den kraftige stimuleringen av metabolismen, sammen med urtenes rensende effekt, gir huden den perfekte detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallsstoffer økes ved bruk av Green Peel. 

Ønsker man en lysere og jevnere hudtone, er Green Peel også noe for deg. Man kan velge mellom tre forskjellige styrker av Green Peel:

  • Fresh Up
  • Energy
  • Ekspress 

Styrkene varierer ut fra mengde urteblanding og varighet på hvor lenge den masseres på huden. Fresh Up brukes for å behandle pigmentforstyrrelser, sliten og blek hud. Energy brukes for aldersrelaterte hudsykdommer, ubalanse, gusten hud, arr og pigmenteringer. Ekspress brukes for å behandle store porer, arr, tidlig rynkedannelse, akneutsatt hud og solskadet hud. Våre kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter vil vurdere hvilken Green Peel som er den rette for deg. 

Vi anbefaler

Dette er et populært tema om dagen, og et emne vi får mange henvendelser knyttet til. Våre eksperter har samlet de beste anbefalingene, og nedenfor kan du se et utvalg av produkter som anbefales.

1. Blemish Balm Honey – Dette er en av de store stolthetene til Dr. med. Christine Schrammek. Er absolutt et «MUST» i alle GREEN PEEL® behandlingene. Et av hjemmeproduktene til etter en GREEN PEEL® Classic, men anbefales til å bruke hjemme etter alle tre behandlingene. Kremen gir et fantastisk utseende. Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også benyttes om natten ved behov.
Blemish Balm Honey

Er Green Peel smertefull?

Avhengig av massasjetrykket og hudens toleranse kan behandlingen innebære prikking og “sparkling”, men ingen smerte. Urtemassasjen kan oppleves som mest ubehagelig, men alle har forskjellig smerteterskel og følsomhet i huden. Er man skeptisk og i tvil, bør man starte med Ekspress, som er den letteste av de tre styrkene. 

Hvilke etterbehandlingsråd anbefales? 

Selv om behandlingen er økologisk og naturlig, er Green Peel en medisinsk peeling som krever god og riktig behandling av huden i etterkant av prosedyren. Når selve behandlingen (urteblandingen) er fjernet, legges en beroligende ansiktsmaske på huden, tilpasset den enkelte, som hjelper med helingsprosessen. Det anbefales å kjøpe med et etterpleie-sett med produkter fra Dr. Schrammek, som er essensielle for å få fullt utbytte av peelingen og i tiden etter behandlingen.

Skin care
Det anbefales å kjøpe med et etterpleie-sett med produkter fra Dr. Schrammek

Etter behandlingen 

De første fem dagene etter Green Peel- behandlingen er ofte de viktigste: man vil merke at huden begynner å flasse, og at man kjenner på varme og kløe i huden. Dette er vanlige bivirkninger som de fleste opplever, i tillegg til noe rødhet og hevelse. Symptomene vil forsvinne i løpet av en uke. Det er viktig å fukte huden regelmessig i dette tidsrommet for optimale resultater. 

Hvorfor velge Green Peel hos Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i sentrum av Kristiansand, Bergen og Sandnes. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Vi har erfaring og ekspertise i trygge omgivelser. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon. 

Bestill time

Velg lokasjon👇🏼

📣 På grunn av stor pågang, vil kunder som bestiller time i juni fortsatt få 20% rabatt på injeksjoner.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!