Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Alt du trenger å vite om Green Peel i 2023 – Velbehag Klinikk

Innhold

La oss fjerne den første myten: ikke alle ansiktsbehandlinger og peelinger er fylt med kjemikalier og syrer. Mange kunder forteller at de foretrekker organiske og naturlige ingredienser når det kommer til huden og hvordan man tar vare på den. Hos Velbehag medisinsk hudklinikk tilbyr vi den organiske ansiktspeelingen “The Green Peel”, utviklet av Dr. Christine Schrammek Kosmetik. Ikke bare er den naturlig, men også effektiv da det er en peeling med medisinsk styrke. 

Green Peel er kjent for å være en real treningsøkt for huden: den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst med økt styrke, sunnhet og spenst. Det er en trygg vei til optimal hudhelse, som bygger på en lang global erfaring. Green Peel kan vise til en lang dokumentasjon på effekt, trygghet og sunn hudhelse, som har eksistert i over 60 år i 70 land. 

Green peel behandling hos velbehag

I motsetning til kjemisk peeling, har urtene i Green Peel samme ph-verdi som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel heller ingen skade i huden. Behandlingen er trygg, stimulerer optimalt og skaper minimalt med stress. 

Behandlingen karakteriseres ved gnistring i huden når den masseres på, noe som er helt særegent og en dokumentasjon på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden og ut jobber urtene med næringsgivende ingredienser, som er helt avgjørende for de gode resultatene og gløden i etterkant. 

Hvilke ingredienser brukes i Green Peel? 

Green Peel er basert på en rekke ulike urter, alger, mineraler, vitaminer og enzymer. Den spesielle urteblandingen spiller en viktig nøkkelrolle med seks planter: kjerringrokk, aloe vera, ribwort, lungwort, stemorsblomst og ringblomst – alle med forskjellige fordeler for huden. Noen er betennelsesdempende, andre er sårhelende. Noen strammer opp huden, mens andre styrker elastisiteten. Denne blandingen har blitt foredlet i over 60 år av Dr. Schrammek.

Green peel

Hvordan fungerer Green Peel?

Green Peel er utmerket for å behandle alt innen:

  • arr
  • ubalanse
  • akneutsatt hud
  • store porer
  • solflekker
  • pigmenteringer 

Med unik kraft fra de ulike urtene skapes en sammensetning som har effekt på flere utfordringer i huden. Fra innsiden og ut jobber urtene sterkt antibakterielt, anti inflammatorisk, næringsrikt, styrkende, rensende og beskyttende, og gjør dette i flere dager etter behandlingen. Det er urtene som bidrar til at huden får den såkalte “treningsøkten”, som skaper minimalt med stress på huden. 

Green peel behandling
green peel

Den peelende effekten fra urtene øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtenes svært aktive stoffer kan slippe til og stimulere i hudens dypere lag. Den kraftige stimuleringen av metabolismen, sammen med urtenes rensende effekt, gir huden den perfekte detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallsstoffer økes ved bruk av Green Peel. 

Ønsker man en lysere og jevnere hudtone, er Green Peel også noe for deg. Man kan velge mellom tre forskjellige styrker av Green Peel:

  • Fresh Up
  • Energy
  • Ekspress 

Styrkene varierer ut fra mengde urteblanding og varighet på hvor lenge den masseres på huden. Fresh Up brukes for å behandle pigmentforstyrrelser, sliten og blek hud. Energy brukes for aldersrelaterte hudsykdommer, ubalanse, gusten hud, arr og pigmenteringer. Ekspress brukes for å behandle store porer, arr, tidlig rynkedannelse, akneutsatt hud og solskadet hud. Våre kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter vil vurdere hvilken Green Peel som er den rette for deg. 

Er Green Peel smertefull?

Avhengig av massasjetrykket og hudens toleranse kan behandlingen innebære prikking og “sparkling”, men ingen smerte. Urtemassasjen kan oppleves som mest ubehagelig, men alle har forskjellig smerteterskel og følsomhet i huden. Er man skeptisk og i tvil, bør man starte med Ekspress, som er den letteste av de tre styrkene. 

Hvilke etterbehandlingsråd anbefales? 

Selv om behandlingen er økologisk og naturlig, er Green Peel en medisinsk peeling som krever god og riktig behandling av huden i etterkant av prosedyren. Når selve behandlingen (urteblandingen) er fjernet, legges en beroligende ansiktsmaske på huden, tilpasset den enkelte, som hjelper med helingsprosessen. Det anbefales å kjøpe med et etterpleie-sett med produkter fra Dr. Schrammek, som er essensielle for å få fullt utbytte av peelingen og i tiden etter behandlingen.

Skin care
Det anbefales å kjøpe med et etterpleie-sett med produkter fra Dr. Schrammek

Etter behandlingen 

De første fem dagene etter Green Peel- behandlingen er ofte de viktigste: man vil merke at huden begynner å flasse, og at man kjenner på varme og kløe i huden. Dette er vanlige bivirkninger som de fleste opplever, i tillegg til noe rødhet og hevelse. Symptomene vil forsvinne i løpet av en uke. Det er viktig å fukte huden regelmessig i dette tidsrommet for optimale resultater. 

Hvorfor velge Green Peel hos Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i sentrum av Kristiansand, Bergen og Sandnes. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Vi har erfaring og ekspertise i trygge omgivelser. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon. 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk