Green Peel er en medisinsk utviklet peeling, basert på 100% naturlige virkestoffer. Peelingen er helt uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden, og optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Green Peel gir økt styrke, sunnhet og spenst til huden, og passer derfor for alle mennesker!

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Hva er det som er spesielt med green peel?

Green Peel er 100% naturlig, og inneholder kun rene planter og urter, som Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Mange blir overrasket over at en naturlig peeling kan være så effektiv og dypvirkende. Det er gjennom den unike sammensetningen av urter og planter at huden behandles med høykonsentrerte næringsstoffer, med en beroligende og regenererende virkning, samtidig som at urtene er svært rensende og stimulerende.

Green peel behandling

En behandling - 3 styrker

Green Peel finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Disse heter Fresh Up, Energy og Classic.  

Green Peel Fresh Up

Den milde metoden for å oppnå glød og anti-age. Denne er en populær “party-peel” som gir en flott glød, og man kan gå rett på fest etter behandlingen. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive næringsstoffer og forebygger ubalansert hud. Passer for en sensitiv, tynn og aldrende hud som vil styrke hudbarrieren.

GreenPeel Energy

En dypere variant for den som ønsker en sterke “anti-aging” behandling. Energy er effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Man vil bli noe rød etter behandlingen, men som regel ikke verre enn at man kan gå på fest dagen etter. Behandlingen passer perfekt for den travle kvinne og mann som ønsker en svært effektiv peeling uten å begrense hverdagen.

Green Peel Classic

Her får man fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Her reduseres synlige hudproblemer helt uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Denne metoden har bevist utrolige resultater, med stor trygghet over mange tiår. Passer for den med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. Kan også brukes på kroppen hvor man har akne, arr, strekkmerker og cellulitter.
Green peel

Greenpeel erfaringer

Green Peel har global erfaring gjennom 60 år, med en trygg og enestående erfaring i hudaldring og hudhelse. De kan vise til lang dokumentasjon på effekt, trygghet og styrkende hud i over 70 land, og behandlingen er mer populær i dag enn noen gang.

Dr. Schrammek

Green Peel og Dr. Schrammek tilbyr en rekke hudpleieprodukter for alle typer behov i huden, hos både menn og kvinner. Etter en Green Peel-behandling anbefales disse fire produktene:

Dr. Schrammek

Produkter

Dr. Schrammek Herbal Care Lotion

Herbal Care Lotion

Demper rødhet og hudirritasjoner samtidig som den er rensende, regulerer hudens fuktighet og hjelper aktivt til å beskytte huden mot negative miljøpåvirkninger. Er med på å regulere PH-verdien i huden. Etterlater huden myk og glatt.

Dr. Schrammek Blemish Balm Classic

Blemish Balm Clasic

Dette er en av de store stolthetene til Dr. med. Christine Schrammek. Er absolutt et «MUST» i alle GREEN PEEL® behandlingene. Et av hjemmeproduktene til etter en GREEN PEEL® Classic, men anbefales til å bruke hjemme etter alle tre behandlingene. Kremen gir et fantastisk utseende. Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også benyttes om natten ved behov. Kan brukes av alle som foundation/behandlende krem oppå dagkrem. For hud som trenger kremens behandlende effekt brukes den også på natten. Svært gunstig å bruke etter laserbehandling.

Dr. Schrammek Special Regulating Cream

Special Regulating Cream

Brukes som effektiv dag- og nattkrem for fet hud. Den spesielle formelen med bioaktiv glasspulver, gjør denne kremen perfekt for kombinasjon, fet og uren hud. Kremen absorberes raskt og gir et matt utseende. Etterlater ikke fettlag. betennelsesdempende, antiseptisk, beroligende og fuktgivende. Rødhet, irritasjoner og kløe lindres og kviser reduseres. Dette er et av hovedproduktene etter GREEN PEEL® behandling for kombinert og fet hud. Brukes som avsluttende krem i alle GREEN PEEL® Classic behandlingene. Er en forutsetning til hjemmepleie de fem første dagene etter alle GREEN PEEL® behandlinger. De fleste ønsker å fortsette med den virksomme kremen som dag- og nattkrem.

Special Care Cream

Intens anti-inflammatorisk og beroligende 24 timers krem som gir forbløffende resultater på sensitiv hud. Lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjoner. I tillegg har den en sterk beskyttende og oppbyggende funksjon. Hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Gir huden den aller beste restitusjonen etter alle former for peelinger, selv de mest dyptvirkende behandlinger.

Kategorier

Dr. Schrammek rens

Dr. Schrammek rens

Dr. Schrammek tilbyr ulike renser for enhver hud og hudtype. En av de er Super Soft Cleanser, en rens som etterlater huden frisk og myk. Den er Ph-nøytral og passer for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

Dr. Schrammek ampuller

Dr. Schrammek ampuller

Dr. Schrammek tilbyr flere type ampuller i sitt brede sortiment. Disse inneholder ulike aktive stoffer som har god effekt og virkning på huden. De fungerer både som kur eller som ansiktsmaske, avhengig av hvilken man velger.

Dr. Schrammek hjemmeprodukter

Dr. Schrammek hjemmeprodukter

For å oppnå utrolige og unike langtidsresultater, med økt spenst, volum, styrke og vedvarende balanse, anbefales en kombinasjon av jevnlige Green Peel-behandlinger og Dr. Schrammeks hjemmeprodukter. Dette er viktig for at resultatet optimaliseres på en trygg og effektiv måte, som Dr. Christine Schrammek Drusio bygger sin filosofi på.

Pakke inneholder
• Herbal Care Lotion
• Special Care Cream
• Optimum Protection Cream
• Blemish Balm Classic

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader

Vanlige spørsmål om Greenpeel

Hos Velbehag utføres fotpleiebehandlinger av autoriserte fotterapeuter.

Vi behandler alt fra behandler friske føtter, til å fjerne vorter, sopp, liktorn eller setter bøyle på negl. 

Vi har også hudterapeuter som utfører klassiske fotpleie.

Dette er en velvære-behandling som passer for alle. Vi bruker føttene våre hver dag og de belastes på ulikt vis daglig. Med fotpleie-behandling hos Velbehag får du både forebygget belastninger og vedlikeholdt myke og friske føtter. 

Vi tilbyr ulike behandlinger etter dine behov. Dette innebærer klassisk fotpleie, eksklusiv fotpleie, klassisk fotpleie med shellac, og pedikyr shellac for deg som kun ønsker å behandle negler. 

Avhengig av hvilken behandling du velger, vil føttene dine få det de trenger av skrubb, næring og fuktighet. Dette gjør vi gjennom fotbad, skalpell på hard hud, filing og klipp av negler, i tillegg til fotmassasje. Du vil også kunne få shellac på negler dersom du ønsker det.