Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Juni: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Den ultimate guiden til bh innlegg og valg av størrelse

Innhold

BH innlegg, også kjent som brystinnlegg, er en type polstring som kan legges inn i en BH for å gi ekstra støtte og løft til bysten. BH innlegg kan være laget av forskjellige materialer, inkludert silikon, skum eller gel. De kan være tilgjengelige i ulike former og størrelser for å passe ulike kroppsformer og BH-størrelser.

Bilde av dame som holder BH innlegg.
Innlegg kommer i flere forskjellige størrelser.

BH innlegg kan være et flott alternativ for kvinner som ønsker å forbedre utseendet på bysten uten å måtte gjennomgå kirurgi. De kan gi et naturlig utseende og følelse, og kan også hjelpe til med å fylle ut klærne på en mer attraktiv måte. BH innlegg kan også være nyttige for kvinner som har hatt en mastektomi eller andre brystrelaterte operasjoner.

Det er viktig å velge riktig type BH innlegg og bruke dem riktig for å oppnå de beste resultatene. I neste avsnitt vil vi se nærmere på de forskjellige typene BH innlegg og hvordan de kan brukes.

Rask innledning:

 • BH innlegg kan gi ekstra støtte og løft til bysten uten kirurgi.
 • BH innlegg kan gi et naturlig utseende og følelse, og kan også hjelpe til med å fylle ut klærne på en mer attraktiv måte.
 • Det er viktig å velge riktig type BH innlegg og bruke dem riktig for å oppnå de beste resultatene.

Typer BH innlegg

Bilde av to damer som bruker BH innlegg.‘
Silikoninnlegg er det mest populære alternativet for kvinner som ønsker å øke størrelsen på brystene eller for å gjenopprette brystsymmetri.

BH innlegg kommer i forskjellige typer og materialer. De vanligste typene er silikoninnlegg, skuminnlegg og stoffinnlegg.

Silikoninnlegg

Silikoninnlegg er det mest populære alternativet for kvinner som ønsker å øke størrelsen på brystene eller for å gjenopprette brystsymmetri. De er laget av medisinsk silikon og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former. Silikoninnlegg gir en naturlig følelse og bevegelse, og kan brukes i alle typer BH-er.

Skuminnlegg

Skuminnlegg er et annet alternativ for kvinner som ønsker å øke størrelsen på brystene. De er laget av skumgummi og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former. Skuminnlegg gir en myk og behagelig følelse, men kan føles mindre naturlig enn silikoninnlegg.

Stoffinnlegg

Stoffinnlegg er et annet alternativ for kvinner som ønsker å øke størrelsen på brystene eller for å gjenopprette brystsymmetri. De er laget av mykt stoff og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former. Stoffinnlegg gir en myk og behagelig følelse, men kan føles mindre naturlig enn både silikon- og skuminnlegg.

Det er viktig å velge riktig type BH innlegg som passer til ens behov og preferanser. Det er også viktig å velge riktig størrelse og form for å oppnå ønsket resultat.

Relatert: Krystallsyke: Alt du trenger å vite

Bruksanvisning BH Innlegg

Bilde av dame som holder tre BHer.
Innleggene kan hjelpe med å fordele vekten av brystene jevnere, og redusere belastningen på skuldrene og ryggen.

BH innlegg er en enkel og effektiv måte å gi brystene dine en boost på. De kan brukes til å øke størrelsen på brystene, gi en mer definert form eller for å fylle ut BH-skålene. Følgende avsnitt vil gi deg en kort innføring i hvordan du bruker og vedlikeholder BH-innlegg.

Innlegging metoder

Det finnes forskjellige måter å legge inn BH-innlegg på, og det avhenger av hvilken type innlegg du har og hva du ønsker å oppnå. Her er noen generelle tips:

 • Plasser innleggene i BH-skålene, og juster dem til de passer godt til brystene dine.
 • Hvis du ønsker å øke størrelsen på brystene dine, kan du plassere innleggene under brystet i BH-skålene.
 • Hvis du ønsker å gi en mer definert form, kan du plassere innleggene på siden av brystene og skyve dem mot midten.
 • Hvis du ønsker å fylle ut BH-skålene, kan du plassere innleggene i bunnen av skålene.

Vedlikehold og rengjøring

BH-innlegg kan være laget av forskjellige materialer, som silikon, skum eller stoff. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner for å vedlikeholde og rengjøre innleggene. Generelle tips inkluderer:

 • Vask innleggene for hånd i lunkent vann med mild såpe.
 • Unngå å vri eller strekke innleggene, da dette kan skade dem.
 • La innleggene lufttørke helt før du bruker dem igjen.
 • Oppbevar innleggene på et kjølig og tørt sted, og unngå å utsette dem for direkte sollys eller varme.

Ved å følge disse enkle tipsene, kan du forlenge levetiden til BH-innleggene dine og sikre at de gir deg den støtten og formen du ønsker.

Fordeler med BH Innlegg

Bilde av BH, oppheng og innlegg til BHen.
BH innlegg kan gi en formforbedring til brystene, og gi en mer definert og rund form.

BH innlegg kan gi mange fordeler for kvinner som ønsker å forbedre formen på brystene sine, samtidig som de opplever økt komfort og støtte.

Formforbedring

BH innlegg kan gi en formforbedring til brystene, og gi en mer definert og rund form. Dette kan være spesielt nyttig for kvinner som har mindre bryststørrelse, eller som ønsker å gi brystene et løft. Innleggene kan også hjelpe med å skape en mer symmetrisk form, spesielt for kvinner som har asymmetriske bryster.

Komfort og støtte

BH innlegg kan også gi økt komfort og støtte til brystene. Innleggene kan hjelpe med å fordele vekten av brystene jevnere, og redusere belastningen på skuldrene og ryggen. Dette kan være spesielt nyttig for kvinner som opplever smerter i disse områdene på grunn av tunge eller store bryster.

I tillegg kan BH innlegg gi ekstra polstring og beskyttelse mot gnaging og irritasjon fra BH-stropper og kroker. Dette kan være spesielt nyttig for kvinner som har sensitiv hud eller som opplever ubehag fra BH-stropper og kroker.

Alt i alt kan BH innlegg være en nyttig investering for kvinner som ønsker å forbedre formen og støtten til brystene sine, samtidig som de opplever økt komfort og beskyttelse.

Valg av riktig BH innlegg

Bilde av dame som legger inn BH innlegg.
For å finne riktig størrelse, bør man måle brystomfanget og velge innlegg som passer til størrelsen.

Når du skal velge riktig BH innlegg, er det viktig å ta hensyn til både størrelse og materialvalg.

Størrelsesguide

Det er viktig å velge riktig størrelse på BH innlegg for å unngå at de blir for små eller for store. Det kan føre til at innleggene ikke sitter godt, eller at de gir en unaturlig form på brystene. For å finne riktig størrelse, bør man måle brystomfanget og velge innlegg som passer til størrelsen. Det finnes også BH innlegg som kan tilpasses til ulike størrelser ved å justere størrelsen på selve innlegget.

Materialvalg

Materialvalg er også viktig når man velger BH innlegg. Det finnes ulike materialer som kan brukes, og valget avhenger av hva man ønsker å oppnå. Noen materialer er mer behagelige å ha på seg enn andre, mens andre igjen kan gi bedre støtte og form på brystene.

Noen vanlige materialer som brukes til BH innlegg er silikon, skum og gel. Silikon er et mykt og elastisk materiale som gir en naturlig form på brystene, mens skum er fastere og gir mer støtte. Gel er et mykt og fleksibelt materiale som gir en jevn og naturlig form på brystene.

Det er også viktig å velge BH innlegg som er enkle å rengjøre og som holder seg godt over tid. Noen materialer kan være mer slitesterke enn andre, og det kan derfor være lurt å velge innlegg som er laget av et materiale som tåler bruk over tid.

Når man velger BH innlegg, bør man nøye vurdere både størrelse og materialvalg for å finne innlegg som gir god støtte og form på brystene samtidig som de er behagelige å ha på seg.

Relatert: Øyelokkoperasjon (blefaroplastikk): Alt du trenger å vite

Ofte stilte spørsmål

Bilde av en lyspære og et spørsmålstegn.

Hvordan kan man bruke løse innlegg i en BH?

Løse innlegg er designet for å gi ekstra støtte og fylde til BH-er. De kan brukes på ulike måter, avhengig av BH-stilen og dine personlige preferanser. Noen BH-er har lommer som er spesielt designet for å holde innlegg på plass, mens andre innlegg kan plasseres direkte i BH-en. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner når du bruker løse innlegg for å sikre at de gir riktig støtte og komfort.

Hva er forskjellen mellom silikoninnlegg og vanlige BH-pads?

Silikoninnlegg er vanligvis mykere og mer fleksible enn vanlige BH-pads, og gir derfor en mer naturlig følelse og form. Silikoninnlegg kan også være mer egnet for kvinner som ønsker en større økning i størrelsen på brystene. Vanlige BH-pads er vanligvis laget av skum eller andre materialer, og kan gi mindre fylde og støtte enn silikoninnlegg.

Hvilke typer BH-innlegg tilbyr butikker som Cubus og Lindex?

Cubus og Lindex tilbyr et bredt utvalg av BH-innlegg, inkludert både silikoninnlegg og vanlige BH-pads. De tilbyr også innlegg i ulike størrelser og former, slik at du kan finne innlegg som passer til din BH og dine preferanser.

Hvordan velger man riktig størrelse på BH-innlegg?

Det er viktig å velge riktig størrelse på BH-innlegg for å sikre at de gir riktig støtte og komfort. De fleste produsenter tilbyr størrelseskart som hjelper deg med å finne riktig størrelse. Det er også viktig å velge innlegg som passer til BH-stilen og formen på brystene dine.

Hva betyr ‘padded’ i sammenheng med BH-er?

Padded betyr at BH-en har en ekstra fôring eller polstring som gir ekstra støtte og fylde til brystene. Padded BH-er kan være spesielt egnet for kvinner med mindre bryststørrelser, da de kan gi en mer kurvet silhuett og økt selvtillit.

Hva er en balconette BH og når bør man velge denne typen?

En balconette BH er en BH-stil som har en lavere kopp enn en vanlig BH, og gir derfor en mer åpen og avslørende passform. Balconette BH-er er vanligvis egnet for kvinner med mindre bryststørrelser, da de kan gi en mer kurvet silhuett og økt selvtillit. Balconette BH-er kan også være egnet for å bruke med lavere utringede topper eller kjoler.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn
Noen artikkler som kan være intressante for deg: