Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

De 22 beste serumene for enhver hudtype

Innhold

Enten du er på jakt etter et ultra-hydrerende serum for å fukte den tørre huden din eller er nysgjerrig på å finne ut hvilke formler som anbefales av de beste hudlegene, er det en flaske på denne listen som er perfekt skreddersydd til dine behov.

Hvis det er ett trinn i vår daglige hudpleierutine som vi ikke tør hoppe over, er det å påføre ansiktsserum. De beste serumene leverer en svært konsentrert, potent dose av aktive ingredienser til huden og retter seg mot en rekke hudproblemer på en gang. Enten det er antioksidanter, hyaluronsyre, peptider, botaniske midler eller en rekke andre ingredienser, er serum i stand til å bære mindre molekyler dypt inn i huden, der de har størst nytte.

I motsetning til fuktighetskremer, inneholder ikke serum lufttette, okklusive ingredienser, som lar dem trenge dypere inn i epidermis og bærer sine aktive ingredienser med dem.

En annen grunn til at disse ansiktsserumene er en bærebjelke for både nybegynnere og elskere av hudpleie? Feelgood-faktoren, såklart. Serum er de nye fuktighetskremene. De er perfekte for lagdeling – som en primer på ren hud før sminke eller solkrem.

Heldigvis finnes det en verden av alternativer der ute, inkludert vitamin C serum og tørsteslukkende formler fylt med hyaluronsyre, for å passe uansett hudtype. Faktisk har vi 22 av de beste ansiktsserumene nedenfor (mange av dem anbefalt av hudleger, og noen av dem testet av oss), så fortsett å bla for å finne din nye favoritt.

For enhver hudtype: French Girl La Flore Botanical Ansiktsserum

Botaniske oljer er den mest dekadente måten å fukte huden din på, og serumets blanding av 27 naturlige, organiske og viltlagde oljer er så luksuriøs som den blir. Denne kraftige blandingen av for det meste hydratorer – jojoba, nype, geranium, bringebærfrøoljer og mer – forsegler fuktighet mens huden etterlates duggfrisk.

En glassbeholder med et svart lokk med ordene French Girl La Flore Botanical Serum. Ved siden av står en rosa etikett som glassbeholderen er pakket i.

For enhver hudtype: SkinCeuticals C E Ferulic

Skjønnhetsjournalister, hudleger og våre lesere er alle enige: SkinCeuticals C E Ferulic-serumet er verdt hver eneste krone. Som navnet antyder eliksiren formulert med en potent trifekta av antioksidanter inkludert vitamin C, E og ferulinsyre for å lysne opp hudfargen din, redusere misfarging og forekomsten av fine linjer, og forbedre fastheten alt på en gang.

Skinceuticals C E Ferulic serum er en kraftig antioksidantbehandling som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer som forurensning og UV-stråler. Serumet inneholder en unik kombinasjon av ren vitamin C (15%), vitamin E og ferulinsyre som arbeider sammen for å forbedre hudens tekstur og jevne ut hudtonen. Den lette og hurtigabsorberende formelen gir umiddelbar fuktighet og etterlater huden glatt og strålende. Ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

For enhver hudtype: L’Oréal Paris’ Revitalift Derm Intensives 1,5% Pure Hyaluronic Acid Serum

Vi kan ikke glemme L’Oréal Paris’ Revitalift Derm Intensives 1,5% Pure Hyaluronic Acid Serum på denne listen. Det er på grunn av den lette konsentrasjonen på 1,5 prosent av HA som hydrerer uten å føles veldig klissete på huden, pluss den lave prisen. Et allsidig ansiktsserum!

L'Oréal Paris' Revitalift Derm Intensives 1,5% Pure Hyaluronic Acid Serum er en gjennomsiktig flaske med et hvitt lokk. Serumet inneholder 1,5% rent hyaluronsyre, som bidrar til å fukte og glatte ut huden. Flasken har en pumpe som gir enkel og presis dosering av produktet. Serumet er egnet for alle hudtyper og kan brukes både morgen og kveld.

For enhver hudtype: La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Uansett hudtype er La Roche-Posay Hyalu B5 Serum et flott sted å begynne når det gjelder å legge til ansiktsserum til rutinen din. Dette serumet kombinerer konsentrert ren hyaluronsyre, madecassoside og vitamin B5 for tonnevis av hydrering uten irritasjon.

Billig er det også!

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum er en innovativ og effektiv behandling som gir huden din en intens fuktighetsboost. Serumet er beriket med hyaluronsyre og vitamin B5, som sammen jobber for å gi huden din en jevnere og mer strålende overflate. Hyaluronsyre fungerer som en magnet for fuktighet, og bidrar til å gi huden din en langvarig hydreringseffekt. Vitamin B5 er kjent for sine beroligende og regenererende egenskaper, og hjelper til med å redusere synlige tegn på aldring og stress. La Roche-Posay Hyalu B5 Serum er egnet for alle hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld for å gi huden din en sunn og ungdommelig glød.

For enhver hudtype: Peach & Lily Glass Skin Refining Serum

Peach & Lily’s Glass Skin Serum har en lang liste med fans (inkludert oss), og det er på grunn av dens cocktail av ingredienser som behandler en rekke hudproblemer i en kraftig formel. Disse inkluderer niacinamid for å lysne mørke flekker og arr etter kviser, peptider for å øke kollagenproduksjonen, centella asiatica-avledet madecassoide for beroligende, og hyaluronsyre for dyp hydrering. Den er oljefri, så den er trygg å bruke på akne-utsatt hud, men gunstig for alle hudtyper.

Peach Lily Glass Skin Refining Serum er beriket med naturlige ingredienser som niacinamide, hyaluronsyre og persilleekstrakt som jobber sammen for å hydrere, berolige og gi næring til huden. Peach & Lily Glass Skin Refining Serum gir en umiddelbar og langvarig glød, og etterlater huden myk, glatt og ungdommelig.

For hver hudtype: CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum er et fuktighetsbevarende middel som tiltrekker og binder seg til vannmolekyler og øker vanninnholdet i huden . Det er noe alle kan ha nytte av. Hudhydrering er viktig fordi hydrert hud ser mer fyldig, sunnere og mer levende ut.

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum er en fuktighetsgivende serum som inneholder hyaluronsyre og ceramider for å gi huden intens fuktighet og forbedre hudens barrierefunksjon. Flasken er hvit og har en pumpe for enkel påføring. Produktet er egnet for alle hudtyper og kan brukes både morgen og kveld.

For moden hud: RoC Derm Correxion Fill + Treat Serum

Av alle retinol-serumene vi har fått tak i, er RoC Derm Correxion Fill + Treat Serum det beste vi har prøvd i 2022. Dette serumet  inneholder også hyaluronsyre for å hydrere huden for en fyldigere, smidigere hudfarge.

RoC Derm Correxion Fill + Treat Serum er en avansert anti-rynke behandling som inneholder en kraftig kombinasjon av ingredienser for å gi en synlig reduksjon i fine linjer og rynker. Dette serumet inneholder hyaluronsyre og retinol, som bidrar til å øke hudens fasthet og elastisitet, mens den fyller ut rynker og fine linjer. Serumet er også beriket med vitamin E, som virker som en kraftig antioksidant og beskytter huden mot skadelige frie radikaler. RoC Derm Correxion Fill + Treat Serum er en lett, ikke-fet formel som absorberes raskt og gir en umiddelbar glød til huden. Dette serumet er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper.

For moden hud: iS Clinical GeneXC Serum

iS Clinicals GeneXC Serum er et annet alternativ som er ideelt for modne hudtyper takket være den kraftige, men ikke-irriterende formelen som adresserer synlige tegn på aldring fra innsiden og ut. Den bruker en blanding av antioksidanter og enzymer, pluss L-askorbinsyre (en stabilisert form av vitamin C), for å målrette mot matthet og misfarging.

iS Clinical GeneXC Serum er en kraftig anti-aldringsbehandling som bidrar til å fornye og forbedre hudens tekstur og tone. Serumet inneholder en unik blanding av ingredienser som inkluderer plantestamceller, vitamin C, peptider og hyaluronsyre for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. GeneXC Serum fungerer ved å stimulere cellefornyelse og øke kollagenproduksjonen for å redusere synlige tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og ujevn hudtone. Dette serumet gir også en intens fuktighet for å gi huden et glatt og strålende utseende.

For moden hud: Sunday Rileys buzzy A+ High Dose Retinoid Serum

Sunday Rileys buzzy A+ High Dose Retinoid Serum lar deg forsiktig jevne ut fine linjer over tid. I motsetning til tradisjonelle retinolserum er denne egnet for selv sensitive hudtyper.

Sunday Rileys A+ High Dose Retinoid Serum er en kraftig anti-aldringsbehandling som inneholder klinisk bevist retinoid for å redusere synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker. Dette serumet er formulert med en høy konsentrasjon av retinoid, som er en aktiv ingrediens som hjelper til med å øke cellefornyelsen og kollagenproduksjonen i huden. Dette serumet inneholder også en blanding av nærende ingredienser som hjelper til med å fukte og beskytte huden, slik at den ser jevnere og mer strålende ut. Med regelmessig bruk vil du oppleve en synlig forbedring i hudens tekstur, tone og elastisitet.

For moden hud: SkinMedica TNS Advanced+ Serum

Nyere, mer teknologidrevne serum fokuserer på elastin og kollagen for å forbedre hudens elastisitet, noe som er en av grunnene til at SkinMedica TNS Advanced+ Serum, en oppdatering til det lenge elskede TNS Essential Serumet, har blitt så populær. Den nye formuleringen føles silkemyk og glatt på huden din og gir en kraftig kombinasjon av vekstfaktorer og plantebaserte antioksidanter for å øke kollagen og elastin.

SkinMedica TNS Advanced+ Serum er en avansert formel som er utviklet for å gi deg en yngre og sunnere hud. Dette serumet inneholder en unik blanding av ingredienser som er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn og forbedre hudens tekstur og tone.

Med en kraftig kombinasjon av vekstfaktorer, peptider og antioksidanter kan dette serumet hjelpe til med å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt forbedre hudens fasthet og elastisitet. I tillegg kan det bidra til å redusere synligheten av solskader og pigmentering.

For tørr hud: Fleur & Bee Hydrating Serum

Navnet lyver ikke. Hvis duggvåt hud er noe for deg, vil Fleur & Bee’s Hydrating Serum også være det, takket være den imponerende gløden den gir. Pikkelfrøolje og tindvedolje fukter huden umiddelbart – en enkel, men vilt effektiv duo som ikke etterlater spor av klebrighet.

Fleur & Bee Hydrating Serum er en fuktighetsgivende og nærende behandling som gir huden din en sunn glød. Denne serumen er formulert med naturlige ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera og vitamin C, som hjelper til med å hydrere, berolige og beskytte huden din mot miljøskader. Den lette konsistensen gjør at serumen absorberes raskt og etterlater huden myk og glatt. Bruk den daglig for å opprettholde en sunn og strålende hud.

For tørr hud: Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum

Drunk Elephant’s B-Hydra Intensive Hydration Serum er blandet med det nevnte natriumhyaluronatet og ananasavledede ceramider – et must for alle som trenger litt (eller rettere sagt, mye) hydrering. Den inneholder vitamin B5, samt et vannmelonskall, linse- og eplekompleks, som kombineres for å fukte og berolige opprørt hud.

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum er en kraftig fuktighetsgiver som gir huden din en umiddelbar boost av fuktighet. Dette serumet inneholder en unik blanding av hyaluronsyre og provitamin B5 som hjelper til med å øke hudens fuktighetsnivå og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Formulert med antioksidanter og vitamin B5, bidrar dette serumet til å beskytte huden mot miljøskader og forbedre hudens elastisitet og glød. Med regelmessig bruk vil huden din føles mykere, glattere og mer hydrert.

For tørr hud: Neocutis Bio Serum Firm

Det er et must å finne et serum med kraftig fuktighetsgivende egenskaper når du har tørr hud. Neocutis Bio Serum Firm kan også behandle eventuelle uønskede tegn på aldring. Du får fordelene med hydrering med natriumhyaluronat, en form for hyaluronsyre, mens du øker produksjonen av elastin og kollagen gjennom den patenterte formuleringen av vekstfaktorer og peptider.

Neocutis Bio Serum Firm er en avansert anti-aging serum som gir en fastere og mer ungdommelig hud. Den er formulert med en unik blanding av vekstfaktorer og peptider som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den gir en økt fasthet og elastisitet til huden. Denne serumet er også beriket med hyaluronsyre som tilfører fuktighet og gir en mykere og glattere hudoverflate. Med regelmessig bruk vil Neocutis Bio Serum Firm hjelpe deg å oppnå en mer strålende og ungdommelig hud.

For tørr hud: Tatcha The Dewy Serum

For de kaldeste og tørreste vinterdagene (eller for folk som opplever tørr hud 24/7), er Tatchas The Dewy Serum her for å redde dagen. Den har en herlig melkeaktig tekstur og lett blomsterduft, og har en høy 73 prosent konsentrasjon av Tatchas Hadasei-3-kompleks – som inkluderer antioksidantrik japansk ris, pluss nærende og beroligende alger og ekstrakt av grønn te. Hver av ingrediensene er dobbeltgjæret, og produserer melkesyre som skånsomt fjerner ruhet og tørr, flassende hud.

Tatcha The Dewy Serum er en fuktighetsgivende og glødgivende serum som gir huden en strålende glød. Med ingredienser som japansk lilla ris, hyaluronsyre og algeekstrakt, gir denne serumen huden en intens fuktighet og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Den lette konsistensen absorberes raskt og etterlater huden myk og glatt. Bruk den daglig for å oppnå en jevn og strålende hudtone.

For tørr hud: Paula’s Choice Resist Omega+ Complex Serum

Sheasmør og jojobaolje er noen av de beste ingrediensene der ute for beroligende og nærende tørr, dehydrert hud. Du finner begge (pluss omega-fettsyrer – derav navnet) i Paula’s Choice Resist Omega+ Complex Serum.

Paula's Choice Resist Omega+ Complex Serum er en kraftig ansiktsserum som inneholder omega-fettsyrer og antioksidanter for å bekjempe aldring og forbedre hudens tekstur og tone. Dette serumet er spesielt formulert for å styrke hudens barrierefunksjon og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Det er også egnet for de med sensitiv hud og kan brukes både morgen og kveld. Med Paula's Choice Resist Omega+ Complex Serum vil du oppleve en jevnere, fastere og mer strålende hud.

For fet/akne-utsatt hud: Shani Darden Lactic Acid Exfoliating Serum

Lactic Acid Exofliating Serum er her for å takle hyperpigmentering med sin helteingrediens. Dette lette serumet absorberes øyeblikkelig inn i huden samtidig som det behandler misfarging og tekstur med eksfolierende melke- og polyhydroksysyrer. Disse syrene anses som mildere enn for eksempel en intensiv glykolsyre fordi de har større molekyler, noe som betyr at de ikke trenger så dypt inn i huden. I mellomtiden er et beroligende kompleks av hyaluronsyre, aloe og grønn te rettet mot tørrhet og irritasjon.

Shani Darden Lactic Acid Exfoliating Serum er en kraftig behandling som eksfolierer huden og gir en jevnere og mer strålende hudtone. Serumet inneholder melkesyre som fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. Dette fører til en forbedring av hudens tekstur og en reduksjon i fine linjer og rynker. Serumet inneholder også beroligende ingredienser som aloe vera og kamille som lindrer og fukter huden. Bruk dette serumet regelmessig for å oppnå en sunn og glødende hud.

For fet/akne-utsatt hud: The Body Shop Drops of Youth Liquid Peel

Shani Darden Lactic Acid Exfoliating Serum er en kraftig behandling som eksfolierer huden og gir en jevnere og mer strålende hudtone. Den supermilde gelpeelingen, fylt med fuktighetsgivende fairtrade-moringaolje.

The Body Shop Drops of Youth Liquid Peel er en mild og effektiv ansiktspeeling som gir deg en glattere og mer strålende hud. Denne unike formelen inneholder planteekstrakter som hjelper med å fjerne døde hudceller og urenheter, og etterlater huden myk og fornyet. Bruk den regelmessig for å oppnå en jevnere og mer ungdommelig hudtone. Passer for alle hudtyper. Spesielt fet/akne-utsatt hud.

For fet/akne-utsatt hud: Neutrogena Hydroboost Hydrating Serum

Siden mange pasienter med akne også lider av tørrhet, kan et lett fuktighetsgivende serum være svært nyttig for fete hud typer. Neutrogena Hydroboost Serum leverer hyaluronsyre til huden som trekker inn vann for å hydrere og fylle det ytre hudlaget.

Neutrogena Hydroboost Hydrating Serum er en fuktighetsgivende serum som gir intens hydrering til tørr og dehydrert hud. Formulert med hyaluronsyre, som er kjent for å binde fuktighet til huden, gir denne serumen umiddelbar og langvarig fuktighet. Den lette og oljefrie formelen absorberes raskt og gir huden en myk og glatt følelse. Bruk den daglig for å oppleve en strålende og hydrert hud. Passer best for fet/akne-utsatt hud.

For fet/akne-utsatt hud: The Ordinary’s Niacinamide 10% + Zinc 1% Oil Control Serum

Ved å kombinere lav pris og en effektiv formel, bruker The Ordinary’s Niacinamide 10% + Zinc 1% Oil Control Serum en potent ti-prosent konsentrasjon av lysende niacinamid og sink, som kan hjelpe som en aktuell punktbehandling for urenheter. Den bruker også en vannbasert formel som ikke vil tilføre ekstra glans eller olje.

The Ordinary's Niacinamide 10% + Zinc 1% Oil Control Serum er en kraftig formel som bidrar til å redusere synligheten av overflødig olje og urenheter i huden. Niacinamid, også kjent som vitamin B3, hjelper til med å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som det bidrar til å forbedre hudens tekstur og jevnhet. Zinc PCA bidrar til å regulere talgproduksjonen, og reduserer dermed sjansen for at huden blir for oljete. Dette serumet er egnet for alle hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld for best mulig resultat.

For kombinert hud: Revision Skincare C+ Correcting Complex 30 %

Her er et virkelig gjør-det-alt-serum for kombinert hud. Revision C+ Correcting Complex 30% er et godt valg for kombinasjonshud fordi dens kraftige tetrahexyldecylaskorbat-formulering – det er en oljeløselig form for vitamin C – gjør at produktet holder seg pH-nøytralt, og forhindrer irritasjon fra starten av. Den er også fullpakket med ingredienser som jobber hardt for å beskytte, lysne og øke hudhelsen din uten å skape utbrudd. 

Revision Skincare C+ Correcting Complex 30 % er en kraftig antioksidant serum som inneholder 30% vitamin C for å bekjempe aldringstegn og forbedre hudens tekstur. Den avanserte formelen inneholder også vitamin E og ferulinsyre for å forsterke effekten av vitamin C. Serumet gir umiddelbar glød og jevner ut hudtonen, samtidig som det beskytter mot miljøskader og forbedrer hudens elastisitet. Perfekt for alle hudtyper som ønsker en mer strålende og jevn hudtone.

For kombinert hud: SkinBetter Science Alto Defense Serum

SkinBetter Science Alto Defense Serum er en kraftig antioksidantbehandling som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer. Dette produktet hjelper mot hyperpigmentering, lindrer rødhet og tolereres godt av alle, inkludert de med kombinert hud. Formelen inneholder hele 17 antioksidanter, i tillegg til vitamin C og E, som retter seg mot en rekke hudproblemer som å beskytte mot frie radikaler og forbedre en ujevn hudtone.

SkinBetter Science Alto Defense Serum er en kraftig antioksidantbehandling som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer og frie radikaler. Denne avanserte formelen inneholder en unik blanding av 19 forskjellige antioksidanter, inkludert C- og E-vitamin, ferulinsyre og koffein, som arbeider sammen for å styrke hudens beskyttelsesbarriere og redusere synlige tegn på aldring. Alto Defense Serum er også beriket med squalane og hyaluronsyre, som gir fuktighet og næring til huden. Denne lette og hurtigabsorberende serumet egner seg til alle hudtyper og kan brukes både morgen og kveld for å oppnå en sunn og strålende hud.

For sensitiv hud: Alastin Regenerating Skin Nectar

Enten huden din er kronisk sensitiv eller opplever midlertidig irritasjon eller skjørhet etter en behandling på kontoret, er Alastin Regenerating Skin Nectar en flott behandling for å få huden tilbake til sitt beste selv. Den er fri for konserveringsmidler, bakteriostatisk, og den patenterte TriHex-teknologien er fullpakket med peptider som øker elastin samtidig som den beroliger betent hud og reduserer nedetid etter prosedyrer. 

Alastin Regenerating Skin Nectar er en avansert hudpleiebehandling som hjelper til med å gjenopprette og fornye huden din. Denne nectar er spesielt formulert for å styrke og støtte hudens naturlige reparasjonsprosesser, og gir deg en sunnere og mer ungdommelig hud. Med sin unike blanding av aktive ingredienser, inkludert TriHex-teknologi, bidrar Alastin Regenerating Skin Nectar til å redusere synlige tegn på aldring, forbedre hudens fasthet og elastisitet, og gi en jevnere og mer strålende hudtone. Dette produktet er egnet for alle hudtyper og kan brukes som en del av din daglige hudpleierutine for å oppnå best mulig resultat.
Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!