Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Mai: Injeksjoner -20%

d
t
m
s

Brynslaminering Guide – Hvordan få best mulig resultat

Innhold

Brynslaminering er en svært populær behandling som vi har høy etterspørsel på hos Velbehag. Men hva er egentlig brynslaminering og hvordan fungerer denne behandlingen? I dette blogginnlegget kan du lese alt du trenger å vite om brynslaminering hos Velbehag. 

Ferdig behandling – Brynslaminering og Vippeløft


Hva er brynslaminering?

Brynslaminering er en skjønnhetsbehandling som utføres på øyenbryn. Hårene gres i ønsket retning og holder denne fasongen i opptil 6 uker, før man eventuelt tar behandlingen på nytt. Man får altså ikke et permanent resultat som ved microblading, men en varighet på 4-6 uker. Brynene får i tillegg form og farge under behandlingen, der terapeuten farger brynene som passer deg best og former de ved bruk av voks og/eller napping for mer veldefinerte bryn. Hårene blir løftet og gredd i ønsket retning, og gir en illusjon om tykkere og fremhevede bryn. 

Ferdig behandling – Brynslaminering
Hvem er en god kandidat til brynslaminering?

Brynslaminering er en behandling som passer alle, uansett hvilket utgangspunkt dine øyenbryn har. Det passer for deg som ønsker et mer definert uttrykk og vil fremheve dine naturlige skjønnhetstrekk. Du vil samtidig bruke mindre tid på sminke og oppleve litt ekstra velvære i hverdagen, med veldefinerte øyenbryn til enhver tid. Vi anbefaler våre kunder å ta brynslaminering kombinert med vippeløft, for maksimal effekt i forhold til resultat og utseende. 

Brynslaminering før og etter
Brynslaminering før og etter
Brynslaminering før og etter
Brynslaminering før og etter
Brynslaminering før og etter
Brynslaminering før og etter
Brynslaminering i [ifso id=»431″]

Velbehag Klinikk er spesialisert på brynslaminering, og har dyktige terapeuter med lang erfaring. Bestill din behandling i dag og la oss hjelpe deg med å få drømmebrynene dine. Se utvalget av behandlinger, priser og bestill time her.

Hvilke typer brynslaminering finnes det?

Det finnes kun en type brynslaminering som Velbehag tilbyr. Vi bruker merket Thuya som er en profesjonell aktør innen produkter for bryn og vipper. Under behandlingen vil terapeuten lytte til dine ønsker og behov for behandlingen, og tilpasse seg deretter. Det er dermed ingen gitt fasit for hvordan brynslaminering ser ut, og resultatet varierer fra kunde til kunde. Men brynene blir i utgangspunktet mer veldefinerte og får et naturlig løft. 

Er det noen ulemper med brynslaminering?

Nei, det er ingen ulemper knyttet til brynslaminering. Dersom du ikke blir fornøyd med resultatet, vil terapeuten lytte til dine tanker rundt dette og endre på det du ønsker. Det er ingen risiko knyttet til brynslaminering ettersom den ikke gir permanente resultater, og effekten av løft og farge vil gå vekk innen 4-6 uker. Dersom du opplever en allergisk reaksjon knyttet til behandlingen er det viktig at du sier ifra til oss innen 24 timer. Hvis det går mer enn 24 timer er det mindre sannsynlig at det er brynslamineringen som har skapt allergisk reaksjon. Brynslaminering er likevel en trygg behandling og vi har ikke opplevd noen risiko eller reaksjon knyttet til denne behandlingen hos Velbehag. 

Brynslaminering hjemme

For optimal effekt av brynslaminering anbefaler vi bruk av produkter hjemme. Produktene kan brukes i kombinasjon med behandlingen, men har også god effekt selvom du ikke har tatt brynslaminering. Browgames Brow Styling Soap er utviklet for å forme, fikse og ta vare på øyebrynene for et perfekt brynsresultat. Dersom du foretrekker voks, anbefaler vi Instant Brow Lift Wax som gir ”brow lift” looken og holder brynene på plass hele dagen. Med produkter fra Browgame får du alt du trenger for å holde brynene på plass, enkelt og greit gjennom hele dagen.

Se hele utvalget fra Browgame hos Velbehag her: Se utvalget

Hvordan er brynslaminerings-prosessen?

Først vil du bli godt tatt imot av en av våre terapeuter som skal utføre behandlingen. Du vil bli spurt om dine ønsker for resultat, og vi vil ta utgangspunkt i dette samt hva som passer og fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk. 

Brynslaminering hos Velbehag


Under behandlingen setter terapeuten på to ulike kremer på brynene dine, som hver for seg har ulike formål. Den første kremen setter i gang en aktiveringsprosess, mens den andre kremen nøytraliserer og gjør at brynene holder seg i ønsket retning. Brynene blir også børstet underveis og det blir lagt plastfolie på brynene som øker effekten. Etter at disse produktene er tatt av, vil terapeuten farge og forme brynene dine ved bruk av voks og/eller napping. Hele behandlingen tar ca. 45 minutter til sammen. 

Hvor kan jeg få brynlaminering?

Brynslaminering tilbys hos stadig flere hudpleiesalonger- og klinikker. Det er en trendy og populær behandling som flere og flere kunder benytter seg av. Velbehag er en av klinikkene som tilbyr dette i en rekke norske byer. Våre terapeuter er kurset og sertifiserte innen brynslaminering, og brenner for å gi deg best mulig resultat og opplevelse i vår klinikk. Trykk på bestill time for å finne din nærmeste klinikk.

Velbehag klinikk med Sara

Hvor mye koster brynslaminering?

Pris på brynslaminering ligger med et gjennomsnitt på 1000 kr i Norge. Hos Velbehag koster brynslaminering fra 890 kr, med form og farge inkludert i prisen. Vi har jevnlig kampanjer på våre behandlinger, deriblant brynslaminering, og våre kunder kan få dette til en ekstra god pris i disse periodene. 

Brynslamingering hos Velbehag

Hos Velbehag tilbyr vi skjønnhetsbehandlinger som brynslaminering i trygge og behagelige omgivelser. Vi lytter til dine ønsker og behov, og kommuniserer alltid med våre kunder før, under og etter en behandling hos oss. Vi tilbyr populære behandlinger til gode priser, og er opptatt av å holde oss oppdatert på trendene i skjønnhetsmarkedet.

 Velkommen til oss! 

For spørsmål om brynslaminering eller andre skjønnhetsbehandlinger, kan du nå oss på: 


Telefon: +47 923 72 217

E-post: hei@velbehagklinikk.no

Facebook: Velbehag medisinsk hudklinikk 

Instagram: Velbehagklinikk 

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Hva gjør lilla shampoo? Tips, triks og bruksområder i 2024

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Velg lokasjon👇🏼

⚠️ Vi er fullbooket på injeksjoner i april, men kunder som bestiller time i mai vil fortsatt få 20% rabatt.

Vi åpner i Stavanger sentrum i august.

Få åpningstilbud her!