Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Februar: Laser 50% & Dermapen 30%

d
t
m
s

Gehwol fotpleie 

Innhold

Gehwol Hvis du sliter med tørr og sprukket hud på føttene, er du ikke alene. Mange har også problemer med hard hud under føttene, men er ikke klar over dette selv. Derfor er det ikke uvanlig at vi hører om “wow-reaksjoner” når folk prøver Gehwol sine produkter og opplever forskjellen en god pleierutine kan utgjøre for føttene.

Både tørr, sprukken og hard hud er helt vanlige plager. Fordi disse hudhelseproblemene kan føre til gnagsår, infeksjoner, sopp og smerter i føttene, er det viktig at du behandler problemet. Med god og jevnlig fotpleie kan du redusere eller bli helt kvitt disse plagene.

Gehwol Soft Foot Scrub: fotpleie for silkemyke føtter

Gehwol Soft Foot Scrub gir deg en behagelig og trygg fjerning av døde hudceller på føttene. Dette fornyer huden og etterlater silkemyke og lekre føtter. Takket være det naturlige bambusgranulatet og jojoba-voks, får føttene en behagelig og skånsom massasje som bidrar til økt blodsirkulasjon og sunnere føtter.

Sukkerkrystallene i gehwol-fotpleie fjerner raskt døde hudceller. Samtidig jobber avokado-oljen og honningekstraktet for å tilføre huden viktige vitaminer og næringsstoffer, slik som E-vitamin.

Med Gehwol soft feet scrub får du bedre blodsirkulasjon, som forbereder huden på behandling med f.eks. Gehwol Soft Feet fotkrem. Dette gjør at ingrediensene trenger enda dypere og absorberes raskere av huden, slik at du utnytter det hele og fulle potensiale med fotpleie.

Den herlige lukten av Gehwol Soft Feet Scrub etterlater deg avslappet og med en herlig følelse av velvære.

Ingredienser: Bambusgranulat, jojoba-voks, sukkerkrystaller, avokadoolje, honningekstrakt, e-vitamin

Gehwol

Slik bruker du Gehwol soft feet scrub:

Påfør på føtter og ben i dusjen og masser produktet forsiktig inn i huden. Skyll av eller tørk av med en våt klut.

Gehwol creme Podologique – Fotterapi

Gehwol fotkrem Podologique er et unikt produkt som forebygger verkende føtter. Dette gjør kremen til din beste venn etter en lang dag på jobben, etter lange gåturer eller for generelt velvære etter en slitsom dag. Podologique forebygger dessuten dannelsen av blemmer, rifter og såre føtter.

Med Gehwol Foot Cream Podologique bidrar du til at foten svetter som normalt igjen, samtidig som kremen forebygger vond lukt, inflammasjon og irriterte føtter. Ved å forebygge overdreven svette unngår man også infeksjoner og andre fotplager som følge av klamme og våte føtter.

Gehwol Foot Cream Podologique styrker også huden og etterlater føtter som er mer motstandsdyktige mot elementene. Føttene blir utsatt for hardt press hver eneste dag og de trenger kjærlighet og hjelp for å holde seg sunne og friske.

Den unike kombinasjonen av kloroksylenol og timianolje fungerer både desinfiserende, forhindrer svette og beskytter deg mot fotsopp.

Kamfer stimulerer blodsirkulasjonen og mentol forfrisker huden for en deilig, avslappende følelse.

En base med vaselin, lanolin og talkum beskytter huden mot sår, blemmer, rifter og andre hudskader som kan oppstå.

Gehwol-fotkrem fåes kjøpt hos Velbehag og bør være en naturlig del av din daglige fotpleie.

Gehwol revnesalve

Revnesalve fra Gehwol bidrar til effektiv behandling av tørr, revnet og sprukket hud. Den er spesielt effektiv på hælen, der dype revner og ubehagelige sprekker kan oppstå som følge av død og tørr hud.

Revnesalven bidrar til å bygge opp hudens elastisitet, for sunne, friske føtter.

Gehwol salve for sprukket hud er basert på dokumenterte kombinasjoner av spesialsåper og utvalgte, hudvennlige oljer. Med sin effektive kombinasjon av 100% naturlige oljer, hudpleiende panthenol og bisabolol fra kamille, får du en anti-inflammatorisk og velprøvd behandling mot sprukket og revnet hud.

Salve mot revnet og sprukket hud fra Gehwol bør brukes regelmessig ved behov, for å forebygge sprekker, kløe, rødhet og ubehag.

Salven er selvsagt dermatologisk testet, helt fri for parabener og egner seg også for diabetikere.

Gehwol revnesalve inneholder:

Mykgjørende panthenol, bisabolol fra kamille, bakteriedrepende og blodsirkulasjonsfremmende rosmarinolje, sårhelende eukalyptusolje, desinfiserende timianolje,

Gehwol Fusskraft Foot Scrub

Med Gehwol Fusskraft får du en dokumentert effektiv løsning på vond lukt og fotsvette. Samtidig bidrar Fusskraft til å forebygge infeksjoner og kløe mellom tærne.

Med naturlige og skånsomme oljer som lanolin, kombinert med fuktighetsgivende aloe vera og urea, får du en fantastisk pleie for å forebygge tørr og hard hud på føttene. Gjenopprett hudens naturlige elastisitet med essensielle oljer fra rosmarin, fjellfuru og lavendel.

Forfriskende kamfer og nedkjølende mentol lindrer såre og verkende føtter umiddelbart. For sterkere, friskere og revitaliserte føtter, bør du unne deg Gehwol-fotpleie.

Gehwol fusskraft egner seg spesielt godt på tørr og sprukket hud.

Med Fusskraft fotskrubb får du en behagelig og skånsom fjerning av døde hudceller. Med fornyet og frisk hudoverflate får du silkemyk og naturlig hud som gløder. Naturlig bambusgranulat og jojoba-boks leverer en deilig massasje som aktiverer blodsirkulasjonen.

Sukkerkrystaller bidrar til at død og tørr hud raskt løsner, mens den unike kombinasjonen av avokadoolje og honning sørger for en fuktighetsgivende egenbehandling som også leverer huden viktige vitaminer og næringsstoffer.

Samme forebygger disse ingrediensene tidlig aldring av huden, gir forbedret blodsirkulasjon og klargjør føttene for påfølgende behandlinger ved å gjøre de i stand til å absorbere viktige og pleiende ingredienser.

Slik bruker du Gehwol Fusskraft Foot Scrub:

Påfør skrubben i dusjen for de beste resultatene. Sørg for at huden er våt først og påfør deretter Gehwol Fusskraft Foot Scrub på bena og masser. Mens sukkerkrystallene løsner de større, døde hudcellene, jobber bambusgranulatet for å finpolere huden.

Etter behandlingen skyller du enkelt av skrubben og de døde hudcellene i dusjen.

Med Fusskraft Foot Scrub får føttene dine det beste. Det fortjener de!

Gehwol Fusskraft Soft Feet Butter med granateple og moringa

Med Gehwol Fusskraft Soft Feet Butter gir du føttene dine en intens dose næring og nytelse som fjerner spenninger og gjør deg avslappet med sin herlige duft av frisk frukt.

Den unike formelen med granateple-ekstrakt og moringaolje fra “livets tre” gir deg en smidig og frisk hud.

Sheasmør gir en silkemyk opplevelse og tilfører huden fuktighet og fettstoffer som styrker hudbarrieren.

Cellereparerende hyaluron absorberes raskt i huden sammen med viktige E-vitaminer og avokadoolje for å aktivere hudens regenererende egenskaper.

Fordi fuktigheten bindes i de dypere hudlagene forebygger du hard hud, sprekker og vonde føtter.

Nyt følelsen av friske og sunne føtter med Gehwol Soft Feet Butter.

er du Gehwol Soft Feet Butter:

Påfør produktet på huden og masser forsiktig til alt er absorbert av huden.

Kombiner Gehwol Fusskraft Soft Feet Butter med Soft Feet Nourishing Foot Bath for en rensende opplevelse, med aktive ingredienser og mandelolje. Bli kvitt døde hudceller og hard hud med Fusskraft Soft Feet Scrub, der bambusgranulat forbereder huden som et første steg.

Årsaker til hard hud på føttene

Føttene utsettes for mange og tunge påkjenninger i løpet av en dag. Trykk, friksjon og gnissing fra dårlige sko, lange dager på føttene og tette, fuktige omgivelser, bidrar til at huden fortykker seg. Dette er kroppens forsvar mot ytterligere slitasje. Men fordi kroppen ikke klarer å kvitte seg med denne harde huden, tørker den ofte ut og sprekker. Dette kan være både smertefullt og plagsomt. I verste fall kan det føre til infeksjoner, smerter, sopp og dype sprekker som krever profesjonell behandling.

Derfor anbefaler fotpleiere jevnlig behandling med produkter i høy kvalitet, spesielt dersom du har tørr og sprukket hud på føttene.

Fjerning av døde hudceller, økt blodsirkulasjon og tilføring av viktige næringsstoffer til huden bør derfor være en del av din fotpleie. I tillegg til dette er det mye du kan gjøre for å forebygge hard hud på føttene. Fotpleieprodukter er spesielt designet for å gi deg fantastisk fotpleie som forebygger, reparerer og forfrisker dine føtter, slik at du alltid er på ditt beste.

Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.